AaB-legende sætter huset til salg: Så lækkert bor Allan Kuhn

Skrevet af: Christine Luca Hornemann
thorkildkristensen.dk, Plutonvej 20, Gug, 9210 Aalborg SØ
thorkildkristensen.dk, Plutonvej 20, Gug, 9210 Aalborg SØ

Hvis man siger Allan Kuhn i Aalborg, så er det brede smil, man møder.

For ud over at være en glad og sympatisk person, så har Allan Kuhn i den grad sat sit aftryk på en masse store resultater i fodboldklubben AaBs historie. Han har været en meget succesfuld assistenttræner, og så var han i en kort periode også cheftræner med succes.

Allan Kuhn vandt senest det svenske mesterskab med Malmø FF, men er lige pt uden fast trænerjob. Allan lever i øjeblikket af at holde foredrag i virksomheder og være gæstetræner i mindre klubberHan er tilbage i Aalborg, hvor Allan Kuhn og hans kone Pernille nu har valgt at sætte deres hus til salg.

”Vi har valgt at sætte huset til salg grundet at vores tre piger er flyttet fra huset, og det nu er blevet alt for stort til os to,” fortæller Allan og Pernille til MigogAalborg.

thorkildkristensen.dk, Plutonvej 20, Gug, 9210 Aalborg SØ

Boligen er beliggende i skønne Gug, hvor der er gåafstand til skole, daginstitution og indkøbsmuligheder.

Med en familie med tre døtre har det været nødvendigt med masser af plads, så boligen har ikke mindre end 4 værelser og 3 stuer samt har et boligareal på 234 kvadratmeter.

thorkildkristensen.dk, Plutonvej 20, Gug, 9210 Aalborg SØ

 

thorkildkristensen.dk, Plutonvej 20, Gug, 9210 Aalborg SØ
thorkildkristensen.dk, Plutonvej 20, Gug, 9210 Aalborg SØ

Boligen er blevet moderniseret mellem 2015-2017 med nyt badeværelse og køkken og  høvlet sildebensparketgulv i huset stuer.

Villaen ligger i højt terræn og både inde fra villaen og haven har man en uspoleret panoramaudsigt over området.

Bliver i Aalborg

Selv om Kuhn-parret har valgt at sætte boligen til salg er ønsket ikke at komme alt for langt væk fra Aalborg.

”Vi søger en stor lejlighed ved Limfjorden. Meget gerne i cykel afstand til Aalborg midtby og Isbjørnen. Det gør bestemt ikke noget, at der er en tilhørende stor altan til lejligheden,” slutter Pernille af med et smil på læben.

Boligen er udbudt til kr. 4.945.000 og kan ses her.

Thorkild Kristensen oplyser, at der er åbent hus på boligen mandag d. 2 april kl. 11.00. 

Prøv Aalborgs helt nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.