ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gal eller genial?: AaB lancerer ny lyserød velgørenhedstrøje

Af Emil Kjær Jørgensen
Foto: AaBSport
Foto: AaBSport

I samarbejde med hovedpartnerne Spar Nord og Macron lancerer AaB i dag en særlig spillertrøje, hvor 100 kroner for hver solgt trøje går til et godt formål. Siden 2015 er der via Hele Nordjyllands Håndsrækning uddelt mere end 980.000 kr. til velgørende formål i Region Nordjylland.

Den såkaldte håndsrækningstrøje lanceres med henblik på at støtte et særligt formål, og det kommende år vil modtageren af støtten fra salget af trøjen være foreningen Idræt For Sindet i Hjørring.

Det skriver AaB i en pressemeddelelse.

Trøjen er en del af AaB’s faste CSR-projekt, Hele Nordjyllands Håndsrækning, hvor man siden foråret 2015 halvårligt har doneret to kroner pr. tilskuer til hjemmekampe på Aalborg Portland Park til et velgørende formål.

Projektet blev i 2016 udbygget med lanceringen af den første håndsrækningstrøje, der resulterede i en donation på 90.000 kroner til Veteran Oasen. Siden er også AaB Support Club, Gestus Nord og senest personalet på to nordjyske regionshospitaler blevet støttet via salg af de særlige trøjer.

Gal eller genial?: AaB lancerer ny lyserød velgørenhedstrøje

Opbakning fra Spar Nord og Macron

At den nye trøje er blevet en realitet kan blandt andet tilskrives stor velvilje hos AaB’s hovedpartnere Spar Nord og Macron, til stor glæde for AaB-direktør Thomas Bælum.

“Vi har med de tidligere trøjer oplevet en stor opbakning fra vores fans omkring såvel de unikke designs, som lysten til at støtte et velgørende lokalt formål. Derfor glæder vi os over, at både Spar Nord og Macron er med på at bakke op om endnu en håndsrækningstrøje, da dette fortsat er en god måde for os at give noget tilbage til de fans og nordjyder, der altid bakker os op,” udtaler Thomas Bælum.

AaB’s hovedpartner Spar Nord har igen indvilget i generøst at afgive en del af pladsen på denne særlige velgørenhedstrøjetrøje, hvorfor det er ”Hele Nordjyllands Håndsrækning”, der primært pryder trøjens bryst.

“I Spar Nord er vi glade for at støtte projekter, som kan skabe trivsel, glæde og socialt samvær i det lokale foreningsliv. At donationen tillige kan gavne personer, der har en sindslidelse eller som, i perioder af deres liv, har det psykisk dårligt, synes vi giver en ekstra værdi,” udtaler John Lundsgaard, bankdirektør Spar Nord.

Hos Macron har man ikke blot bidraget med en unikt designet trøje, det italiensk-baserede firma går også aktivt ind i at støtte lokal velgørenhed i Nordjylland, som en del af samarbejdet med og tilstedeværelsen i AaB.

Gal eller genial?: AaB lancerer ny lyserød velgørenhedstrøje

“Forholdet mellem Macron og AaB er mere end blot at være leverandør til klubben. Udover at designe unikke trøjer og spillesæt med en stærk identitet, så er det også et partnerskab funderet på ideer, delte værdier og social interaktion.

Af disse årsager er vi også glade for og stolte af at være en del af et positivt initiativ som Hele Nordjyllands Håndsrækning. Det er indbegrebet af, hvad ordet ”partnerskab” betyder for os,” udtaler Oliver Weber, Sports Marketing Manager hos Macron

I alt er 420 velgørenhedstrøjer fra i dag til salg, disse kan købes via AaB’s webshop på aabshoppen.dk, mens et antal af trøjerne også sælges hos AaB’s samarbejdspartner Unisport.

Trøjerne sælges frem til 1. oktober 2022, hvorefter salget gøres op, og for hver solgt trøje går 100 kroner til IFS Hjørring, en lokal idrætsforening drevet af og for mennesker, der har enten fysiske eller psykiske udfordringer.

“Det betyder vanvittig meget for en lille forening som vores at få denne opbakning. Det giver os mulighed for at tage til stævner og arrangementer rundt om i landet, men giver os også muligheder i forhold til at skaffe nyt udstyr til foreningen og vores aktiviteter, så det er helt fantastisk,” udtaler Tobias Jørgensen, repræsentant for IFS Hjørring.

Den nye trøje vil blive båret første gang mandag aften på udebane i 3F Superliga-kampen mod AGF.

Prisen for trøjen er 499 kr. for voksne og 449 kroner for børn.

Det andet ben af Hele Nordjyllands Håndsrækning vedrørende tilskuertallet på Aalborg Portland Park går for 2021 til foreningen Frivillig Aalborg.

Du kan finde mere info lige her.

Del artikel

Andre læser også