Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Officielt: AaB sikrer sig svensk midtbanespiller

Af Aske Bisgaard Pedersen
Foto: AaB
Foto: AaB

I går kom det frem, at Theo Sander kan være på vej til FCK.

Nu er er der transfernyt den anden vej – og denne gang er det ikke blot på rygtebasis.

Det er nemlig officielt, at AaB har lavet en treårig aftale med 21-årige Melker Widell, der senest har været en offensiv profil hos Landskrona BoIS.

Det skriver AaB i en pressemeddelelse.

Flere U/16-landskampe for Sverige

Melker Widell har fået sin fodboldopdragelse i Malmö F.F., men har siden januar i år optrådt for Landskrona BoIS, hvor det i 16 officielle kampe er blevet til tre mål og tre assists.

Herudover er den dynamiske og spilintelligente midtbanespiller noteret for tre U/16-landskampe for Sverige.

“Melker Widell er en meget spændende spiller, og vi glæder os over, at han har sagt ja til at komme til AaB. Det har han været meget opsat på.

Vi har fulgt Melker i et stykke tid, og vi tror på, at han kan medvirke til at give vores hold og vores trup et løft. Med sit drev med bolden, sin relativt gode fart, sin boldsikkerhed og sin arbejdsomhed ser vi primært Melker som en boks til boks-spiller placeret på en otter-position, men han kan også spille på begge kanter og begå sig som sekser,” udtaler AaB’s sportsdirektør, Ole Jan Kappmeier.“Derudover kommer Melker hertil i kampform og med stor ærgerrighed, og vi ser frem til at følge hans udvikling og bidrag til holdet,” tilføjer Ole Jan Kappmeier.

Finesse i det offensive spil


Melker Widell glæder sig til at vise sit værd for AaB:

“AaB er en ærefuld dansk klub, som jeg er stolt af at skulle repræsentere. Forholdene i klubben er fantastiske og giver de rette forudsætninger for, at det kan blive nogle udbytterige år.

Jeg ser meget frem til at arbejde med Oscar Hiljemark som cheftræner, og truppen er af god kvalitet med dygtige spillere, som jeg glæder mig til at lære at kende. Nu skal vi arbejde hårdt på træningsbanen, og så gælder det først og fremmest om at præstere i hver eneste kamp, så vi kan rykke op i den kommende sæson,” siger Melker Widell.

“Hvad jeg kan love er, at jeg kommer for at give alt for logoet på brystet og give 100 procent i alle situationer. Jeg vil kæmpe for holdet, og forhåbentlig får jeg også vist noget finesse i det offensive spil,” tilføjer Melker Widell.


Melker Widell får trøje nummer otte i AaB og træner allerede i eftermiddag med sine nye holdkammerater.

Del artikel

Andre læser også