AaB i top 6 – hvilke muligheder giver det?

Skrevet af: Redaktionen

I skrivende stund virker det ganske sikkert, at AaB kommer i top 6 i den danske Superliga, og dermed er med i mesterskabsslutspillet.

I første omgang bliver det nok ikke mesterskabet i sig selv der er på spil. Der er trods alt et pænt stykke op til FC Midtjylland og FC København på 1. og 2. pladsen.

Men det kan være man kan drille Brøndby og AGF i kampen om 3. pladsen og bronzemedaljerne. Der sker i hvert fald ikke noget ved at være ambitiøs.

AaB kan kigge opad

Med Mikkel Kauffmann, Lucas Andersen og Patrick Olsen i mål- og assisthumør, har AaB efter en periode på vippen, tilspillet sig hvad der næsten ligner en sikker plads i i top 6.

Hertil har også hjulpet, at holdet har fået stablet en stærk defensiv på benene. da kun FC Midtjylland, AGF og OB har lukket færre mål ind end nordjyderne.

Herfra kan man som nævnt begynde at kigge opad.

Brøndby lignede efter en god stime, et hold der ville presse FCK mere om 2. pladsen, end at duellere med AGF om 3. pladsen. Men resultaterne har ændret sig lidt, og nu skal Brøndby kigge mere nedad.

Dette kan blive AaB’s chance, da de i dén grad har grund til at kigge opad.

Spillet og resultaterne er blevet mere stabile. I mesterskabsslutspillet er der rigtig mange 6-points kampe, da man grundet turneringsstrukturen har mange kampe imod de direkte konkurrenter.

Det kan og bør udnyttes, til at holde feltet tæt og undgå, at flere stikker af fra AaB.

Så kan jagten for alvor sættes ind.

En ting der bliver spændende at følge, er vinterens transfervindue.

AaB har i lang tid være kendt for, at finde billige eller gratis spillere, og så gøre dem til profiler i Superligaen.

Nogle gange med den effekt, at de kan rykke videre til endnu større klubber. I øjeblikket er der stille omkring klubben når det kommer til nye spillere, men efterhånden som vi nærmer os 1. januar, vil der helt klart komme mere fart på.

Det giver også mening i forhold til, at man for kort tid siden afskedigede sportsdirektør Allan Gaarde.

Men AaB er ikke handlingslammet og  pludselig kan de stå i en situation, hvor den rigtige spiller kan gøre forskellen mellem Europa League fodbold eller ej.


Favoritter til at ende i top-6 og går spændende forår i møde

AaB er klart en af favoritterne til at ende i top-6, hvis man også kigger mod bookmakerne.

For eksempel Unibet tilbyder lige nu odds 12.00 på at AaB vinder Superligaen, og derfor ser de nordjyderne til at ende som nummer 5, når sæsonen stopper i Maj næste år, dog i hård kamp med Esbjerg.

Klik her for mere information om flere sider der tilbyder spil på superligaen og andre online spil. Her kan du også læse mere om de bonusser de forskellige sider tilbyder nye spillere.

Én ting er sikkert: Det bliver et spændende forår for AaB.

En stærk placering igen i år, vil være noget man kan bygge videre på til næste sæson og sæsonen efter.

Klubben har en sund økonomi og et stærkt fundament der kan bygges på.

Fortsætter man med, at udvise økonomisk ansvarlighed, og formår at kombinere det med ambitioner og lidt held, så kan det blive rigtig sjovt at være AaB henover de næste par sæsoner.

Trist melding: Mexi-restauranten Chido lukker alle kædens butikker

Skrevet af: Michael Qureshi

I februar 2017 stod hundredevis af sultne aalborgensere i kø, da Chido Mexican Grill udvidede kæden og rykkede til Aalborg.

Her knap tre år senere er eventyret slut. Der bliver ikke mere mexicansk mad på Boulevarden fra Chido.

Kæden lukker nemlig alle sine aktiviteter ned.

Udover Aalborg har de to butikker i Århus.

5 gode år – men ikke mere Chido

Det meddeler de tirsdag eftermiddag på Facebook.

“Kære gæster,

Vi må desværre meddele, at vi pr. dags dato har lukket alle Chido-restauranterne. Det har været 5 rigtig gode år, hvor vi har serveret mange tusinde mexicanske måltider.

Men efter 5 år skal der ske noget nyt, og det bliver desværre uden Chido 😢

Vi vil sige tak til vores fantastiske personale, vores kunder og vores samarbejdspartnere som har gjort det muligt at servere lækkert mexicansk mad i alle 5 år ❤️

Vi ved endnu ikke, hvad fremtiden bringer, men vi glæder os alligevel til den.”

Chido har længe kæmpet med VACA i Aalborg om den mexicanske trone, men nu er det altså slut med deres specialiteter på mexi-mad.

Opdateres

På kurs mod vild titel: Rare Wine fører afstemning i verdens største vinkonkurrence

Skrevet af: Michael Qureshi
Rasmus Nielsen (tv) og Anders Børsen har godt gang i Rare Wine forretningen
Rasmus Nielsen (tv) og Anders Børsen har godt gang i Rare Wine forretningen

Ligger verdens bedste vinhandel i Vester Hassing 10 minutters kørsel fra Aalborg?

Det kan meget vel være en realitet i slutningen af denne måned.

Her lukker afstemningen på et af verdens førende vin-medier Tastingbook, der har skabt verdens største vinkonkurrence.

I direkte konkurrence mod 120.000 vinhandlere på verdensplan fører Rare Wine nemlig afstemningen om at blive kåret til verdens bedste vinhandel.

Og det er ikke nok bare at have gode venner af huset for at opnå den placering. Det kræver rent faktisk større opbakning internationalt for at hente de stemmer.

 

Kårer hvert år verdens bedste vin

Den verdensomspændende vinapp skabt af danskere Vivino er også med helt fremme i kapløbet.

Du kan faktisk bidrage med at sikre Rare Wine den fornemme titel, for alle kan give en stemme med.

Du kan stemme her

Tastingbook kårer også hvert år verdens bedste vin, hvor de tror på, at bedømmelsen fra mere end 10.000 forbrugere tæller mere end en lille skare af professionelle vineksperter.

Glade for at gøre sig bemærket

Hos Rare Wine følger man spændt med i kapløbet.

“Vi er glade og stolte af, at vi har gjort os så meget bemærket ude i verden, og at vi er havnet i toppen blandt de absolut bedste vinhandlere.

Vores primære fokus er at drive en sund forretning og skabe værdi for vores kunder, uanset om det er de professionelle vinhandlere eller private investorer.

Men byder lejligheden sig til at hente et nyt trofæ hjem til trofæhylden, tager vi da også det med,” siger Anders Børsen, direktør i Rare Wine Invest med et glimt i øjet til MigogAalborg.

Har skabt en attraktiv arbejdsplads

Han suppleres af partner og direktør i moderselskabet Rare Wine, Rasmus Nielsen;

“Jeg forudser ikke, at denne konkurrence kommer til at flytte forretningen.

Men det er en fornøjelse, hvis vi kan bidrage med at sætte Nordjylland på verdenskortet.

Samtidig håber vi, at opmærksomheden, og det faktum at vi kan være med blandt de absolut bedste, gør, at endnu flere i fremtiden vil få øjnene op for hvor attraktiv en arbejdsplads Rare Wine er.”

Vi har her på MigogAalborg tidligere skrevet om Rare Wine med adresse her i Aalborg Kommune.

Virksomheden vokser hele tiden og skal have flere nye medarbejdere her i 2020.

Men økonomien følger i den grad med væksten.

Omsætning på 413 mio. kr.

Rare Wine, Rare Wine Invest og Dansk Toldoplag, hvor investorer momsfrit kan opbevare deres kostbare flasker, præsenterede således i slutningen af 2019 et rekordregnskab.

De tre selskaber er samlet under Rare Wine Holding (RWH ApS), og samlet set nåede koncernen en årsomsætning på 413 millioner kroner og en bundlinje på 27,4 millioner kroner før skat.

Dermed har selskaberne formået at løfte omsætningen med hele 68 procent og bundlinjen med næsten 155 procent.

“Vi forvalter meget store investeringsporteføljer og håndterer hver dag nogle af verdens mest kostbare flasker, og i det lys giver det for os god mening med en ansvarlig vækstplan.

Vi ser ikke nogen tegn på stagnation, og derfor går vi næste år efter en omsætning på 600 mio. kroner, og om tre år omsætter vi for en milliard kroner,” forklarer Anders Børsen, der sammen med partneren Rasmus Nielsen tegner de tre selskaber.

Spar 20% på alle parfumer: Magasin holder stort duftevent på fredag

Skrevet af: Michael Qureshi

Magasin har netop lanceret et nyt koncept, som giver mulighed for at få personlige råd og vejledning af en duftekspert til at vælge den helt rigtige parfume.

Magasin inviterer derfor aalborgenserne indenfor til duftinspiration og 20 procent på alle parfumer den 24. januar.

Nu er det nemlig muligt at få hjælp til at vælge den helt rigtige duft til forskellige anledninger.

Magasin har inden for det seneste år uddannet en række dufteksperter, der kan hjælpe aalborgenserne med at få skræddersyet en personlig duftgarderobe.

Udviklet af svensk duftekspert

Magasins nye duftkoncept er udviklet af den svenske duftekspert Linda Landenberg, hvor omdrejningspunktet ikke er de forskellige brands, men derimod kundens personlighed, behov og ønsker.

“Konceptet sætter kundens personlighed hundrede procent i fokus.

Derudover er det et unikt koncept, netop fordi duftgarderoben skræddersyes.

At fokusere og highlighte kundens egne ønsker er det, jeg er med til at hjælpe med, når jeg finder en duftgarderobe til kunden,” fortæller Ida Marie Møller, der er duftekspert i Magasin Aalborg.

Duft til enhver lejlighed

Ida Marie Møller vil gerne hjælpe kunderne til at tænke i nye baner, så man ikke nødvendigvis bruger den samme parfume hele livet.

“De fleste af os har en tøjgarderobe fyldt med forskellige muligheder, og derfor giver det også rigtig god mening at supplere med den helt rette duft til enhver lejlighed.

Der er nemlig stor forskel på, hvad du gerne vil signalere på jobbet, på ferier og til fester, for rent faktisk siger vores duft meget om vores personlighed, og det hjælper vi med at understøtte på bedst mulig vis med den rette parfume,” fortæller Ida Marie Møller, hvis interesse for dufte ikke kommer fra fremmede.

Mød Magasins duftekspert på fredag

Hendes bedstemor var nemlig i sin tid med til at åbne Magasin i Aalborg, hvor hun i mange år arbejdede i parfumeriet, og senere valgte Ida Marie Møllers mor også at uddanne sig i Magasins parfumeri.

Magasins personlige dufteksperter er uddannede i konkrete spørgeteknikker, hvor de blandt andet spørger ind til farvetiltrækning, favoritblomster og meget mere, som gør dem i stand til at finde det ultimative match.

Fredag den 24. januar kl. 15-18 inviterer Magasin indenfor til et duftevent, hvor Ida Marie Møller fortæller nærmere om det nye koncept og tilbyder quick-konsultationer.

Der vil blive serveret lidt godt til ganen, og så er det muligt at spare 20 procent på dufte hele weekenden.

Magasins duftkonsultationer er gratis og kan bookes på Magasin.dk eller ved at henvende sig i parfumeafdelingen i Magasin Aalborg.

Hvad: Duftevent med 20 % på alle parfumer
Hvor: Magasin Aalborg
Hvornår: Fredag d. 24. januar og 20% hele weekenden