Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ny nummer 9: AaB henter stærk angrebsprofil

Af Michael Qureshi
Foto: AaBSport
Foto: AaBSport

25-årige Milan Makaric, der i den forgangne sæson blev topscorer i den serbiske SuperLiga med 25 mål, får en fireårig aftale i AaB.

Det har klubben netop meldt ud fredag eftermiddag.

AaB har købt Milan Makaric i FK Radnik Surdulica, hvor angriberen gennem to sæsoner har scoret 36 mål og leveret 12 assists i 68 kampe.

I den forgangne sæson blev han topscorer i den serbiske SuperLiga, da han præsterede 25 mål og otte assists i 38 ligakampe. I tillæg blev til to mål og en assist i klubbens tre pokalkampe.

Milan Makaric debuterede for det serbiske landshold i år og har indtil videre spillet tre A-landskampe samt fire ungdomslandskampe for hjemlandet.

“Milan Makaric er en målscorer, og vi er glade for, at det er lykkedes os endelig at lande en aftale med ham. Vi har fulgt ham nøje igennem foråret og har længe forsøgt at hente ham til klubben, for vi er sikre på, at han kommer til at score mål for AaB,” siger sportschef Inge André Olsen.

Dygtig afslutter

Han fortsætter;

“Han er en dygtig afslutter og en hårdtarbejdende boksspiller, som vil være med til at skabe større konkurrence om vores forreste pladser, når han har fundet sig til rette i det nye miljø, vores klub naturligvis er for ham,” udtaler Inge André Olsen.

Den 185 cm høje angriber ser frem til at få hjemmebane på Aalborg Portland Park.

“Jeg er meget stolt over at blive en del af en anerkendt og traditionsrig klub som AaB, og jeg mærker tydeligt, at klubben tror på mig,” siger Milan Makaric.

“Det er fantastisk at være her, og jeg glæder mig til at gøre en indsats for klubben og fansene,” siger Milan Makaric.

Milan Makaric får trøje nummer 9 i AaB.