Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

84 nye lejeboliger med udsigt over Aalborg: Kom til Åbent Hus på Udsigten i næste uge

Af Nathalia Hentze Nielsen

Det er ikke nogen underdrivelse at sige, at Eternitten er et af de områder i Aalborg, der har gennemgået den mest bemærkelsesværdige forandring over de sidste par år.

I løbet af ganske kort tid er det tidligere grå og kedelige industriområde forvandlet til en topmoderne og attraktiv bydel, der rummer kultur og boliger såvel som supermarkeder og grønne områder.

Nu annonceres et nyt, spændende lejeprojekt på Eternitten, og navnet siger det hele.

Udsigten, som projektet er navngivet, står på skråningen af Sohngårdsholmbakken, og de 84 nye lejligheder kommer til at have en sublim udsigt udover Aalborg såvel som et interiør, hvor der er skruet op for kvaliteten.

Lejlighederne er 1-, 2- og 3-værelses lejelejligheder fra 51 til 109 kvadratmeter, og hvis du spørger Tue Klinggaard, én af indehaverne af danbolig Aalborg C, er der meget at glæde sig til.

“Kvaliteten af lejlighederne er en tand bedre, end det vi typisk ser i lejeboliger,” fortæller Tue Klinggaard og henviser til de mange lækre elementer lejere kan glæde sig til.

Dette inkluderer bl.a. Moland egeparketgulve, gulvvarme overalt i lejligheden, indbygningsskabe, et flot og funktionelt Invita-køkken og en god hvidevare-pakke fra Siemens og Miele – bare for at nævne et par eksempler.

Visualisering: Friis & Moltke

Plads til at leve livet

Det er danbolig Aalborg C, som holder til på Frederikstorv i Aalborg, der skal udleje de mange nye lejligheder, og de forventer at byggeriet står færdigt den 1. maj 2020.

“Arkitektonisk kommer det hele til at stå knivskarpt,” lover den anden indehaver af danbolig Aalborg C, Carina Bach Kristiansen.

Det vil det prisbelønnede danske arkitektfirma Friis & Moltke sørge for.

Friis & Moltke indskriver sig i den stolte danske byggetradition, hvor fokus er på gedigne materialer, naturligt lysindfald og plads til at leve livet – og denne vision går tydeligt igen i Udsigten.

“Lejerne vil få store og lyse lejligheder med store vinduespartier, en god planløsning og ude-arealer, der er lige så lækre,” fortsætter Carina Bach Kristiansen.

Hvor boligerne i stueetagen vil have terrasse, vil lejlighederne fra første etage og op have store altaner fra 6 kvadratmeter.

Oveni det følger en flot fælles tagterrasse, to elevatorer, praktisk parkeringskælder til biler og cykler samt rummelige depotrum til alle lejligheder.

Alt dette får lejere til fornuftige priser fra 5.200 kr. om måneden.

Visualisering: Friis & Moltke
Visualisering: Friis & Moltke

Kom forbi til åbent hus

Er du blevet nysgerrig efter at se lejlighederne på Udsigten – eller måske nyde udsigten fra nybyggeriet – kan du komme til åbent hus på adressen Kridtsløjfen 4.

Det første åbent hus holdes fredag, den 15. november fra kl. 14.00 til 16.00. Og igen søndag den 17. november fra kl. 12.00 til 14.00. Herefter holder danbolig Aalborg C åbent hus hver onsdag fra kl. 16.15 til 17.15.

Udsigten ligger på adressen Kridtsløjfen 4, 9000 Aalborg, og du kan også læse mere på Udsigtens hjemmeside og Facebook.

Hvad: Åbent hus på Udsigten

Hvor: Kridtsløjfen 4, 9000 Aalborg

Hvornår: Fredag, 15. november, kl. 14.00-16.00 og Søndag d. 17 november, kl. 12.00-14.00