Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

8 tips til et yngre udseende

Af Annoncør

Det er ikke altid, at ens spejlbillede stemmer overens med den person, man føler, man er. Heldigvis er der råd at hente, hvis du ønsker et yngre udseende. Vi har samlet 8 tips i artiklen her.

 1. Få din skønhedssøvn
  Der er mange ting, du kan gøre for at holde dig ung både indvendigt og udvendigt.

For det første er din søvn meget vigtig for din sundhed i det hele taget – både din mentale og fysiske sundhed. Men den er også vigtig, hvis du ønsker at holde dig ung. Når du sover, udskiller din krop nemlig hormoner, som fremmer cellefornyelsen.

 1. Plej din hud
  I forlængelse af ovenstående kan du med fordel udnytte tiden, når du sover, til at lade din hud absorbere cremer med anti-age effekter. Det kunne f.eks. være cremer med A-vitamin, C-vitamin, E-vitamin eller Hyaluronsyre.

Derudover bør du rense din hud morgen og aften og bruge en god øjencreme. Og så husk også din hals! Den kan vi nemlig have en tendens til at glemme, selvom det ofte er halsen, der hurtigt kommer til at se ældre ud med rynker.

 1. Drik masser af vand
  En anden vigtig faktor, når det kommer til både den indvendige og udvendige skønhed er at drikke rigeligt med vand – gerne otte glas om dagen. Det er med til at give din hud glød og holde den fugtet.
 2. Undgå for meget sollys
  Selvom vi alle har godt af vores C-vitaminer, som vi blandt andet får gennem solens stråler, er det vigtigt ikke at opholde sig alt for meget ude i solen. Solens UV-lys er faktisk ansvarlig for 90% af hudens tydelige tegn på aldring.

Derfor er det bare med at smøre din hud ind i solcreme med en høj solfaktor – gerne faktor 50. Overvej også at bruge en dagcreme med UV-filter i på daglig basis – også om vinteren.

 1. Spis rigeligt med grøntsager
  Grøntsager er fyldt med sunde antioxidanter, som er rigtig gode til at bekæmpe rynker – både hvis du smører huden ind i creme med det, og hvis du indtager det.

De grøntsager, som indeholder flest antioxidanter, er farvestrålende grøntsager som f.eks. gulerødder, peberfrugter, grønkål, rødbeder og tomater.

 1. Dyrk motion
  Motion fremmer din sundhed. Det kommer nok ikke som en overraskelse for nogen. Men vidste du også, at motion er godt for din hud? Når du træner, udrenser du nemlig også din krop for affaldsstoffer, og du booster cellefornyelsen og din huds glød. Dermed er der evidens for, at motion kan – om ikke andet – forsinke din huds ældning.
 2. Begræns dit forbrug af alkohol og nikotin
  Det kommer nok ikke som et chok for det fleste, at alkohol og nikotin ikke fremmer din sundhed – hverken indvendigt eller udvendigt.

Alkohol dehydrerer din hud, hvilket er med til at få huden til at se ældre ud. Hvad angår nikotin, gør det blandt andet, at ilttilførslen til din hud forringes. Dette kan resultere i, at din hud ser mere grålig ud, samt at du får mere slap hud og rynker.

 1. En hurtigere vej til et yngre udseende med plastikkirurgi
  Det kan virke som hårdt arbejde at overholde alle ovenstående råd, og måske har du endda overholdt dem men synes stadig ikke, du er tilfreds med dit eget spejlbillede?

Ønsker du en hurtigere og mere effektiv vej til et yngre udseende, kan du altid vælge at gøre brug af plastikkirurgi. Der findes mange dygtige plastikkirurger rundt omkring i landet, som udfører diverse skønhedsbehandlinger af både krop og ansigt. Hos Pfeiffer Plastikkirurgi i Roskilde udfører de blandt andet mange ansigtsløft på både kvinder og mænd, som ønsker en mere permanent rynkebehandling end f.eks. botox og filler.

Derudover laver de mange opstrammende og fedtreducerende kropsbehandlinger som f.eks. fedtsugninger, brystløft og fjernelse af slap hud på blandt andet arme og ben.