Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Højeste beløb på højkant: 750 millioner er i puljen i Eurojackpot

Af Ane Johanne Damgaard
Foto: Danske Spil
Foto: Danske Spil

Nogle tal er så store, at de er svære at forstå… 

Hvor stort er universet? Hvor mange sandkorn er der på en strand? Hvor mange sekunder er der gået siden dinosaurerne?

Og hvor meget er 750 millioner kroner egentligt?

Svaret på det sidste spørgsmål kan man få ved at spille med i aftenens trækning i Eurojackpot, for førstepræmiepuljen har nået sit maksimale niveau på 750.000.000 kroner.

Forstå det uforståelige

Den svimlende høje præmie, der er på højkant, kan være svær at forholde sig til. Og derfor er der hjælp på vej til vinderne.

”Det er nemt nok at sige tallet ’750 millioner’, men hvis man først begynder at bruge pengene i tankerne, så er det jo et nærmest uforståeligt stort beløb. Det er derfor, vi tilbyder professionel rådgivning til alle vores store vindere.

Det er vores erfaring, at det giver den bedste start på tilværelsen som mangemillionær. Så bliver det lidt lettere at forstå det uforståelige,” siger Malene Mølgaard, adm. direktør for Danske Lotteri Spil, der står for Eurojackpot i Danmark.

Sidste gang, der blev fundet en vinder af førstepræmiepuljen i Eurojackpot var fredag 8. marts, hvor en tysker vandt 193 millioner kroner – siden er puljen bare vokset og vokset, så den i aften når op på sin maksimale størrelse på 750 millioner kroner. Det er kun femte gang i Eurojackpots historie, at puljen når helt derop.

Om Eurojackpot

Eurojackpot er lotteriet med de allerstørste præmier. Der er trækninger hver tirsdag og fredag, og puljen varierer fra minimum 63 millioner kroner til maksimum 750 millioner kroner.

Den højeste, danske gevinst blev vundet i sommeren 2022, hvor en Eurojackpot-kupon købt i Meny i Blåvand således gjorde en heldig dansker 750 millioner kroner rigere.

Del artikel

Andre læser også