7 sportscafeer i Aalborg der viser fodbold på storskærm

Skrevet af: Redaktionen

To ting kendetegner Aalborg.

Et fedt natteliv og en stolt fodboldtradition. Kombinerer du de to ting, er grundlaget for en festlig aften lagt.

På byens sportscafeer kan du nyde en kold fadøl, diskutere dagens odds forslag med vennerne og se fodbold på storskærme.

MigogAalborg bringer her et udvalg af byens store udbud af sportscafeer.

O’learys 

O’learys Aalborg er en svensk franchisekæde i bedste Sams Bar-stil. Kæden har en sportsbar i Jomfru Ane Gade, der kombinerer sport, amerikansk mad og musik.

John Bull Pub 

Hos John Bull på Østeraagade kan du se fodbold på 3 skærme- 2 storskærme og en i baren.

Bliver man træt af at se bold, kan man hver weekend nyde livemusik. Det er ikke muligt at spise hos John Bull, men baren serverer både danske og internationale ølmærker, whisky samt rom og cognac.

The Old Irish Pub

The Old Irish Pub er endnu en traditionel irsk pub, der ønsker at give sine gæster en rigtig ”irsk” oplevelse. Pubben er byens største og har plads til omkring 600 gæster på 2 etager. I godt vejr kan gæsterne sidde udenfor. På hverdage viser stedet sportsbegivenheder på storskærme og på mindre tv-skærme rundt omkring på pubben. Gæstemusikere fra Storbritannien optræder dagligt med livemusik fra kl. 21-24, hvorefter der er DJ fra midnat til kl. 5 om morgenen. Det er muligt at vælge mellem 35 specialøl og forskellige former for spiritus.

Café Pitstop 

Café Pitstop er kombineret sportscafé og spillehal. Du kan nyde den gode stemning og en kold fadøl på cafeen, mens du livebetter på dagens kampe ud fra odds forslag. Bliver du træt af sport, kan du spille pool og bordfodbold eller spille på de nyeste spilleautomater.

Café Frederiksberg 

På Aalborgs ældste værtshus kan du både spille brætspil og se sport på tv. Du kan blandt andet spille dart, mini-shuffleboard, backgammon, skak og rafling. Café Frederiksberg viser både fodbold og andre større sportsbegivenheder på storskærm som fodbold, ishockey, håndbold samt Formel 1.

Det er muligt at spise her, og de har et varieret menukort med både traditionelt dansk og amerikansk mad.

Café Frederiksberg hævder at have Danmarks største udvalg af Single Malt Whisky, Aalborgs bedste udvalg af Special-øl samt Aalborgs største udvalg af spiritus.

Herudover kan du nyde blues og andre former for livemusik på barets musikscene.

Idylliske Café Frederiksberg

L.A. Bar

L.A Bar er en sportsbar, hvor du både kan se fodbold og anden sport på storskærme samt spille bordfodbold og Beer Pong. Stedet, som også er kendt som Captain Morgan Lounge, har ligget i Aalborg i 25 år, og byder i tillæg til sporten på musik og drinks.

L.A. Bar har specialiseret sig i Gin, som du kan smage et bredt udvalg af.

The Irish House

The Irish House stiler mod at give deres gæster en autentisk irsk oplevelse. Sportsinteresserede gæster kan se sportsbegivenheder live på storskærm samt på 6 fladskærmstv.

Stedet serverer både mad og drikke, og torsdag, fredag og lørdag kan du opleve livemusik. Sportsbegivenheder, der bliver vist, inkluderer fodbold, rugby, golf, cricket og meget andet. Du kan se deres kalender for kommende begivenheder på hjemmesiden.

Verdens stærkeste chilisauce: Spis 10 ml og få maden til halv pris

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Selvom det nok ikke bliver et problem at holde varmen i næste uge med temperaturer op mod 30 grader, så har vi fundet en sjov udfordring til dig, der virkelig kan lide at få varmen – i både mund, krop og sind.

Café Mumbai i Nordkraft serverer autentiske indiske retter, som jo ofte er noget mere krydrede, end de klassiske danske retter. På menukortet er der således også markeret den enkelte ret er: *Medium, **Stærk eller ***Hot.

Og selvom muligheden “hot” sikkert er spicy nok til de fleste af os, kan du krydre tilværelsen og de indiske serveringer lidt ekstra, når du nyder maden.

Den ultimative manddomsprøve

Café Mumbai kalder det selv den ultimative manddomsprøve, og udfordringen lyder da også som noget af en mundfuld:

Hvis du spiser deres hjemmelavede chili-sauce som tilbehør til din mad, så du halv pris på maden.

Det lyder da egentlig ret ligetil?

… Det er dog værd at bemærke, at chili-saucen har fået navnet Kill Switch af én grund: Den er lavet på verdens stærkeste chili!

For at få halv pris på maden, skal du spise alle 10 ml., som du eksempelvis kan få udleveret til din Chicken Tikka Masala eller Lamb Korma.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Mumbai Café (@mumbaiaalborg) den

Tør du tage udfordringen op?

Du finder Café Mumbai på Kjellerups Torv 1 i Nordkraft. De har åbent alle dage fra kl. 17.00 – 21.00

Hvad: Halv pris på maden – hvis du spiser 10 ml. chilisauce lavet på verdens stærkeste chili
Hvor: Café Mumbai
Hvornår: Alle dage

Du finde mere info om Café Mumbai her.

Afholdes for 22. år i træk: Den Blå Festival er klar med fed nyhed

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Den Blå Festival.
Foto: BrknRib Photo and Artwork.
Den Blå Festival. Foto: BrknRib Photo and Artwork.

Nibe Festival er knap nok overstået, før vi kan glæde os til den næste hyggelige festival i Nordjylland.

Den Blå Festival er den årlige jazz- og bluesfestival i Aalborg, der i fire dage forvandler hele midtbyen til et slaraffenland af musik, hygge, kolde drikkevarer og god stemning.

Det helt unikke ved festivalen er, at den er helt gratis at deltage i, og i år finder den sted fra torsdag den 15. august til søndag den 18. august.

Den Blå Festival 2019 har som altid de to store hovedscener på Toldbod Plads på havnefronten og på Gammeltorv ved Råshuset.

Derudover er der koncerter på mange af byen cafeer, værtshuse og spillesteder. Der er blandt andet koncerter på Café Ulla Terkelsen, El Mariachi, Aalborgs Slotskro, Hasseris Kirke, John Bull Pub, Egholm og som noget helt nyt i år: på Salling Rooftop.

Du kan se fulde program for Den Blå Festival lige her.

Jazz og blues på toppen af Aalborg

Den helt store nyhed i år er, at du kan nyde lækker jazz og blue i højderne.

Der er nemlig hele tre koncerter på Salling Rooftop,  hvor du kan glæde dig til at lytte til en række spændende artister på toppen af Aalborg.

Onsdag den 14. august fra klokken 15.00-17.30 gælder det Jesper Theis Duo. Jesper Theis spiller guitar i stil med gamle bluesmestre som Son House og Robert Johnson.

Han behandler deres sange med stor respekt, men han er ikke bange for lege med arrangementerne og puste nyt liv i de hævdvundne klassikere. Med sig har han Søren Lindholt på kontrabas.

Torsdag den 15. august klokken 15.00-17.30 er så Big Creek Slim Duo, der vil underholde på Salling Rooftop.  Big Creek Slim har en mørk og raspende stemme og spiller råt og udtryksfuldt på sin gamle guitar.

Han spiller klassisk Chicago- og Delta-blues inspireret af bl.a. Muddy Waters, Howling Wolf og John Lee Hooker. Han har på få år udgivet fem album, som alle har fået flotte anmeldelser og vundet et hav af priser.

Fredag den 16. august klokken 15.00-17.30 slutter koncerterne i de høje luftlag med Tim Lothar og HP Lange. Det er to af de travleste og mest velanskrevne bluesmusikere i Danmark, der mødes denne dag.

Tim Lothar har turneret 20 lande, har otte anmelderroste udgivelser bag sig, har modtaget priser i ind‐ og udland, og er en af de flittigst turnerende musikere i Europa. Han er lige nu en af DK’s skarpeste og mest respekterede bluesmusikere.

I mere end 30 år har HP Lange været bluesmusiker på landevejen, og er efterhånden en veteran på musikscenen i Danmark. På scenen leverer HP Lange et energisk mix at Delta – country- og folk-blues. Du finder mere info om koncerterne her.

Hvad: Den Blå Festival
Hvor: I hele Aalborg
Hvornår: 15. – 18. august

Du kan se fulde program for Den Blå Festival lige her.

Film under åben himmel: Sådan bliver vejret til Zulu Sommerbio på tirsdag

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Foto: TV 2 Presse
Foto: TV 2 Presse

På tirsdag starter TV2 Zulu deres årlige Zulu Sommerbio, hvor de tager rundt i det danske land for at vise gode film under åben himmel.

Traditionen tro åbner sommerbioen sæsonen lige her i Aalborg kl. 21.45, når A Star is Born vises i Skovdalen.

Men film under åben himmel, betyder også, at vejret har ret meget at sige; skal man tage afsted eller ej?

Hvordan bliver vejret?

Vejrprognoser kan ofte være uforudsigelige, men med kun to døgn til arrangementet, er der ret stor sandsynlighed for, at der kan stoles på vejrudsigten.

Og det bliver nærmest perfekt vejr til årets Zulu Sommerbio i Skovdalen. DMI lover tørvejr hele dagen, og temperaturen topper klokken 17.00 med 24 grader.

Når filmen starter omkring 21.45 kan vi se frem til mellem 18-22 grader, en let vind og ikke mindst: tørvejr.

Der er derfor al mulig god grund til at tage forbi Skovdalen på tirsdag, men tag da gerne et tæppe med – om ikke andet for hyggens skyld!

Stjernespækket drama

Filmen der vises er storfilmen A Star Is Born, som er produceret og instrueret af Bradley Cooper, der også spiller hovedrollen sammen med Lady Gaga.

Filmen er blevet en kæmpe succes over hele verden, og den var nomineret til intet mindre end 8 Oscars, hvor sangen Shallow vandt for bedste originale sang.

Filmen handler om den berømte rockstjerne Jackson Maine spillet af Bradley Cooper.

Han opdager stortalentet Ally, spillet af Lady Gaga, som spiller på en bar for dragartister.

De indleder et forhold, og Ally kommer med på Jacksons turné, hvor hun opdages af et berømt pladeselskab som vil gøre hende til en stjerne.

Jackson bliver jaloux, samtidig med at hans egen karriere er i fare på grund af store mængder alkohol og narkotika. I tillæg er Jackson på vaklende grund med sin storebror og turnémanager Bobby.

Gratis for alle

Traditionen tro er ZULU Sommerbio gratis for alle, så det er bare med at møde op med godt humør, en behagelig stol og måske en pakke kleenex til filmen.

Der kan købes snacks og drikkevarer, men du må også gerne medbringe det hele selv.

Hvad: Zulu Sommerbio (A Star Is Born)
Hvor: Skovdalen, Aalborg
Hvornår: Tirsdag d. 23. juli kl. 21.45
Pris: Gratis

Du kan læse mere her.