7 sportscafeer i Aalborg der viser fodbold på storskærm

Skrevet af: Redaktionen

To ting kendetegner Aalborg.

Et fedt natteliv og en stolt fodboldtradition. Kombinerer du de to ting, er grundlaget for en festlig aften lagt.

På byens sportscafeer kan du nyde en kold fadøl, diskutere dagens odds forslag med vennerne og se fodbold på storskærme.

MigogAalborg bringer her et udvalg af byens store udbud af sportscafeer.

O’learys 

O’learys Aalborg er en svensk franchisekæde i bedste Sams Bar-stil. Kæden har en sportsbar i Jomfru Ane Gade, der kombinerer sport, amerikansk mad og musik.

John Bull Pub 

Hos John Bull på Østeraagade kan du se fodbold på 3 skærme- 2 storskærme og en i baren.

Bliver man træt af at se bold, kan man hver weekend nyde livemusik. Det er ikke muligt at spise hos John Bull, men baren serverer både danske og internationale ølmærker, whisky samt rom og cognac.

The Old Irish Pub

The Old Irish Pub er endnu en traditionel irsk pub, der ønsker at give sine gæster en rigtig ”irsk” oplevelse. Pubben er byens største og har plads til omkring 600 gæster på 2 etager. I godt vejr kan gæsterne sidde udenfor. På hverdage viser stedet sportsbegivenheder på storskærme og på mindre tv-skærme rundt omkring på pubben. Gæstemusikere fra Storbritannien optræder dagligt med livemusik fra kl. 21-24, hvorefter der er DJ fra midnat til kl. 5 om morgenen. Det er muligt at vælge mellem 35 specialøl og forskellige former for spiritus.

Café Pitstop 

Café Pitstop er kombineret sportscafé og spillehal. Du kan nyde den gode stemning og en kold fadøl på cafeen, mens du livebetter på dagens kampe ud fra odds forslag. Bliver du træt af sport, kan du spille pool og bordfodbold eller spille på de nyeste spilleautomater.

Café Frederiksberg 

På Aalborgs ældste værtshus kan du både spille brætspil og se sport på tv. Du kan blandt andet spille dart, mini-shuffleboard, backgammon, skak og rafling. Café Frederiksberg viser både fodbold og andre større sportsbegivenheder på storskærm som fodbold, ishockey, håndbold samt Formel 1.

Det er muligt at spise her, og de har et varieret menukort med både traditionelt dansk og amerikansk mad.

Café Frederiksberg hævder at have Danmarks største udvalg af Single Malt Whisky, Aalborgs bedste udvalg af Special-øl samt Aalborgs største udvalg af spiritus.

Herudover kan du nyde blues og andre former for livemusik på barets musikscene.

Idylliske Café Frederiksberg

L.A. Bar

L.A Bar er en sportsbar, hvor du både kan se fodbold og anden sport på storskærme samt spille bordfodbold og Beer Pong. Stedet, som også er kendt som Captain Morgan Lounge, har ligget i Aalborg i 25 år, og byder i tillæg til sporten på musik og drinks.

L.A. Bar har specialiseret sig i Gin, som du kan smage et bredt udvalg af.

The Irish House

The Irish House stiler mod at give deres gæster en autentisk irsk oplevelse. Sportsinteresserede gæster kan se sportsbegivenheder live på storskærm samt på 6 fladskærmstv.

Stedet serverer både mad og drikke, og torsdag, fredag og lørdag kan du opleve livemusik. Sportsbegivenheder, der bliver vist, inkluderer fodbold, rugby, golf, cricket og meget andet. Du kan se deres kalender for kommende begivenheder på hjemmesiden.

Rift om lejlighederne i nybyggeri: Kom til Åbent Hus i Fjelshøj Husene

Skrevet af: Christine Luca Hornemann

Nyt år, ny mig og måske ny bolig?

I oktober måned fortalte MigogAalborg Bolig om 56 nye lejligheder, som snart stod klar til udlejning i et attraktivt område Nær Marshalls Alle.

Boligerne er nu indflytningsklare, og mange af lejlighederne er allerede lejet ud.

Hvis man er boligsøgende eller blot nysgerrig, så kan lejlighederne opleves til åbent hus på søndag fra klokken 14.00 – 15.00.

Åbent hus på søndag

De tre punkthuse Fjelshøj Husene, som opføres af Søren Enggaard A/S, er en del af Marshalls Allé og rummer 56 lejligheder.

Lejlighederne er alle 3-værelseslejligheder, men der kan vælges mellem 80 eller 86 kvadratmeter.

Lejlighederne er indrettet under forhold, så de er delevenlige for to personer – derfor er der mulighed for, at boligerne kan benyttes som studieboliger, hvilket er oplagt, da Aalborg Universitet ligger få minutter fra punkthusene.

Der er mulighed for at vælge, om man ønsker en altan eller terrasse mod nord, syd, øst eller vest.

Som lejer vil man som en ekstra facilitet have adgang til egen privat parkeringsplads, der hører til lejligheden. Der er ligeledes elevator i ejendommen.

Har man  et ekstra familiemedlem på fire ben, så er det er tilladt at holde husdyr i én af de tre blokke.

Du kan læse og se mere om lejlighederne her.

Et attraktivt område i stor udvikling

Området ved Gigantium har de seneste år fået mange nye tilflyttere på grund den enorme byudvikling.

Byudviklingen fortsætter for området, da Aalborg Kommune i øjeblikket er i gang med en udviklingsplan for en grøn og bæredygtig bydel.

Allerede nu prydes områdets stedkvaliteter og styrkepositioner af en bæredygtig og aktiv bydel.

Området er tæt på sportsfaciliteter, aktivitetstilbud og den omkringliggende natur lægger op til at sundhed, bevægelse og naturindhold vægtes højt i den kommende bydel – derfor er området også yderst attraktivt.

Hvis man ønsker at bo i nærheden af rekreative områder, så kan dette også indfries, da der ligger flere skønne grønne opholdsområder i nærheden.

Med den nye +BUS forbindelse bliver området attraktivt for borgere med en sund livsstil og ikke mindst beboere, som ikke har bil.

Man kan læse mere her, eller kontakte Malte Bering fra Aalborg Mægleren på tlf. 98138800 eller på 21194600.

Prøv Aalborgs nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.

Overtager store lokaler: Her åbner kinesisk buffet-restaurant i Aalborg

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Foto. Golden Palace i Holstrebro
Foto. Golden Palace i Holstrebro

I det nye år kan vi se frem til en helt ny kinesisk restaurant i Shoppen i City Syd.

Som nærmeste nabo til den populære burgerrestaurant Holy Cow, åbner Restaurant Tian Fu, som primært kommer til at tilbyde en stor buffet med forskellige kinesiske retter, mongolian barbecue og sushi.

“Vi er i fuld gang med at finpudse de sidste detaljer, og vi åbner efter 20. januar, så snart det hele er klar,” fortæller medejer, Ting Wang, til MigogAalborg.

De overtager lokalerne ved siden af Elgiganten som i rigtig lang tid har stået tomme. Tidligere lå familierestauranten SPIS i lokalerne, men de fik aldrig momentum.

Nu håber man, at en ny kinesisk restaurant fylde et hul i markedet i City Syd. Det er ikke helt uerfarne kræfter, der åbner Tian Fu.

Hovedkræfterne bag den nye restaurant har nemlig i forvejen Golden Palace i Holstebro, som kører efter nogenlunde samme princip.

Kinesisk buffet med retter lavet fra bunden

Lokalerne i Shoppen har plads til hele 160 spisende gæster, og selvom maden kommer til at bugne af mange forskellige retter, er der også stort fokus på, at alt er lavet efter forskrifterne.

“Vi laver alt maden selv. Vi har uddannede kokke fra Kina, og vores sushi bliver lavet i hånden af erfarne sushikokke,” fortæller Ting Wang.

Buffeten som den ser ud i Holstebro. Det bliver noget lignende i Aalborg.

Restauranten er lige nu i fuld gang med at blive indrettet efter kinesisk design, så den asiatiske oplevelse bliver helt gennemført.

Hvad: Ny kinesisk restaurant; Restaurant Tian Fu.
Hvor: Shoppen, City Syd
Hvornår: Åbning efter 20. januar

Få et billede med “stjernerne”: I morgen er der Star Wars invasion af Aalborg

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Foto: 501st Legion: Danish Garrison
Foto: 501st Legion: Danish Garrison

Den mest populære person i Aalborg i denne tid er nok Julemanden, som man blandt andet kan besøge på Julemarkedet på Gammel Torv eller i Friis Shoppingcenter.

Men i morgen lørdag d. 15. december får han altså hård konkurrence på selfie-delen.

Fra klokken 11 til 15 bliver byen nemlig “angrebet” af legendariske figurer fra Star Wars universet.

Og det er ikke bare fastelavns-udklædning, de tropper op i.

Det er stort set en-til-en med de dragter, de også bruger i filmens verden, og som i flere tilfælde er købt på internationale auktioner.

“Vi har et krav om, at kostumerne skal være helt tro mod originalerne, så man kan stort set ikke se forskel fra original-kostumerne fra filmen,” fortæller Christian Skriver Sørensen fra 501st Legion: Danish Garrison.

Foto: 501st Legion: Danish Garrison

Disse figurer kan du møde

Christian fortæller til MigogAalborg, at man i morgen blandt andet kan stifte bekendtskab med Boba Fett, Stormtrooppers, Jedis, Royal Guards og en Shadow Trooper.

“Vi går rundt inde i centrum og spreder lidt god stemning og ønsker god jul på en lidt anderledes måde.

Vi kommer forbi et par udvalgte butikker, og vi har også en aftale med biblioteket. Folk er mere end velkomne til at få taget et billede med deres yndlingsfigur,” siger Christian.

501st Legion: Danish Garrison udspringer af den internationale 501st Legion, der har over 10.000 aktive medlemmer fordelt over hele verden.

De har tidligere været på besøg i blandt andet Shoppen sidste år

“Vi er jo i bund og grund blot en flok Star Wars nørder, som går op i filmene. Vi giver folk noget glæde og et tiltrængt afbræk fra en til tider stressende hverdag.

Vi er en velgørenhedsorganisation, som blandt andet besøger børneafdelinger på landets sygehuse. Derudover kan man hyre os til konfirmationer, bryllupper, fødselsdage og filmpremierer.

Det koster ikke noget at hyre os – kun det som folk har lyst til donere til Ønskefonden,” fortæller Christian.

I morgen tager de også imod donationer, hvis man har lyst til at give en donation til Ønskefonden.

Christian fortæller MigogAalborg, at 501st Legion: Danish Garrison blandt andet også deltager i et kæmpe Star Wars optog i København til maj.

Der deltager hele 7 garnisoner fra hele verden … og datoen? Det bliver selvfølgelig May the Fourth  (… be with you)

Hvad: Mød figurerne fra Star Wars
Hvor: I hele Aalborg Centrum
Hvornår: Lørdag d. 15. december fra 11-15.