Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Netop lanceret i Aalborg: 7-Eleven leverer nu direkte til døren

Af Emil Kjær Jørgensen
PR-foto
PR-foto

Træt af at have bestilt et pølsehorn for lidt?

Eller kunne du virkelig bare godt bruge en morgenkaffe og en croissant fra 7-Eleven?

Så er der håb forude, for fra dags dato indfører 7-Eleven nemlig direkte levering til din dør her i Aalborg – med hvad du nu end måtte ønske.

Muligheden for levering blev lanceret i december i Købehavn, og nu er tiden altså kommet til Aalborg og Aarhus.

“I dag lancerer vi nemlig 7-Eleven Delivery i Aarhus og Aalborg, hvilket betyder at du ligesom i København kan få leveret dine 7-Eleven favoritter lige til døren,” skriver 7-Eleven på Facebook.

Den gør det muligt at bestille alt fra sunde salater, frisksmurte sandwich og lækre drikkevarer til mere almindelige dagligvarer som mælk, chokolade og batterier, som leveres lige til døren.

Leveringen koster fra 49 kr., men lige nu har 7-Eleven gratis levering på din første ordre med koden ”GRATISLEVERING”.

PR-foto

Fra proteinbarer til batterier

Hos 7-Eleven ser man flere områder, hvor man kan gå ind og gøre en forskel.

Først og fremmest er sundere takeaway stadig i undertal, og her kan man byde ind med en bred vifte af sundere kvalitetsvarer som salater, wraps, juice mv., der er udviklet i samarbejde med stærke partnere som blandt andre Cofoco, The Protein Kitchen og Palæo.

Derudover ser man også en styrke i valgfriheden i sortimentet, hvor man kan vælge at få varer som chokolade, mælk, batterier og andet, som man pludseligt mangler, leveret på kort tid.

En service der ikke findes i markedet i dag.

”Vi tror, at vores kunder vil tage godt imod 7-Eleven Delivery. Det unikke ved vores koncept er bredden i varesortimentet og den hurtige leveringstid.

Vi kender alle sammen det at komme hjem efter en travl dag på arbejde og opdage, at vi mangler en masse ting, men vi orker ikke at bevæge os udenfor igen. Med 7-Eleven Delivery kan du både bestille den lækre aftensmad og drikkevarerne, samt mange af de små ting, som vi alle pludselig kan stå og mangle,” siger Jesper Østergaard og fortsætter:

”Lige for tiden er der også mange danskere, der arbejder hjemmefra og jo derfor mangler den faste frokostordning. Her tror vi også på, at vi kan gøre en positiv forskel – især i den sundere ende af sortimentet.” har Jesper Østergaard,.adm. direktør i 7-Eleven Danmark, tidligere udtalt om 7-Eleven Delivery.