ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

6 tricks og tips til rengøring af tavlen

Af Annoncør

Whiteboards er nemme at bruge, effektive og alsidige værktøjer. Og navnet siger den vigtigste fordel. En whiteboard-overflade giver en konsekvent hvid tavle til nye ideer, tegninger, lister og aftaler. Men hvad hvis tavlen ikke længere er hvid?

I mange klasseværelser, på kontorer eller i hjemmet vil du finde voldsramte whiteboards tilovers fra sidste lektion eller møde. Selvom de blev fjernet, efterlod de spor. Det er nemt og billigt at vedligeholde en whiteboards ydeevne. Mange ejere er dog ikke klar over, at aftørring af indhold ikke er nok til at rense tavlen. Følg disse seks tips og tricks for at holde din tavle helt ny – eller giv en glans til en tavle, der har set bedre dage.

Tips og tricks

  1. Følg plejevejledningen: Det første tip kan virke indlysende, men det bliver ofte glemt eller udeladt ved brug af whiteboards. Selvfølgelig skal du købe fra en markedsleder, når det kommer til at producere CeramicSteel skrivetavler eller tavler til forskellige miljøer. Ifølge forskere er det vigtigste trin i plejen af en tavle at tage sig tid til at læse plejevejledningen, før den tages i brug første gang.
  2. Brug et viskelæder og rengøringsopløsning: Aftørring af malingen fungerer godt i starten, men vil blive mindre effektiv ved brug, hvis den ikke renses mere grundigt. Nogle gange bliver vi spurgt, hvorfor vores overflader bliver sværere at rengøre med tiden. Når vi ofte spørger kunderne, om de renser deres tavle, bliver de overraskede over, at det er vigtigt for at bevare ydeevnen. Rengøring af overfladen ved hjælp af en af ​​de anbefalede metoder vil altid løse problemet med sletbarhed med CeramicSteel-overflader.
  3. Fjern tavlespor: Kemikalier fra tavlemarkører samler sig på overfladen blot ved at tørre dem af. Disse rester skaber overfladeforskelle mellem ubrugte områder og dem, der allerede er skrevet på. Overfladeforskellen efterlader skrivemærker eller konturer af tidligere noter selv efter rengøring, hvilket er en af ​​de største klager fra brugerne. For at fjerne skrivemærkerne skal du tørre tavlen af ​​med en klud vædet i en kombination af isopropylalkohol og vand – det mest effektive whiteboardrens.
  4. Hjemmelavet tavlerens: En blanding af isopropylalkohol og vand er den bedste løsning til rengøring af en tavle, men der er en række andre muligheder, der fungerer lige så godt. En ugentlig rengøring med en klud med whiteboardrens er tilstrækkelig til at rense overfladen. Varmt sæbevand, vinduespudser og peroxid er også gode muligheder. Voksbaserede rengøringsmidler anbefales ikke, fordi de efterlader en hinde på overfladen.
  5. Rengør tavlen ofte:  Afhængig af hvordan tavlen bruges, skal overfladen rengøres på forskellige tidspunkter. Hvis overfladen bruges dagligt af en lærer, bør tavlen tørres af dagligt med en whiteboardrens. På kontoret fører mange teams noter og aftaler på en tavle i lange perioder, hvilket gør den daglige rengøring vanskelig. I disse tilfælde skal whiteboardet tørres og rengøres mindst en gang om ugen, og derefter skal indholdet omskrives.

       6. Sådan fjerner du permanent tusch: Gå ikke i panik, hvis en permanent tusch er blevet brugt på en whiteboard – selv permanent tusch kan fjernes. Spor indholdet af den                    permanente markør med en tør viskepen og slet. Det upolære opløsningsmiddel i den slettelige markør efterlader pladen helt ren. Alle de nævnte rengøringsmidler indeholder desuden          biologiske opløsningsmidler, f.eks. B. 2-Butoxyethanol, som kan fjerne permanente pigmenter.

Del artikel

Andre læser også