ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Så er det snart: 50 Cent laver kæmpe udendørs koncert ved Havnefronten

Af Michael Qureshi

Der er ikke længe til, at den verdenskendte rapper 50 Cent gæster Aalborgs Havnefront.

Vi kan se frem til et brag af en sommerkoncert, når verdensstjernen 50 Cent til august indtager Musikkens Plads i Aalborg og lader publikum skråle med på storhits som ”In Da Club” og ”Candy Shop”.

Curtis James Jackson, som af de fleste er kendt under kunstnernavnet 50 Cent, har gennem flere årtier domineret på den internationale musikscene, og i dag har den verdenskendte rapper solgt mere end 20 millioner album på verdensplan.

Den 21. august kommer den amerikanske rapper til Aalborg, når han indtager Musikkens Plads foran Musikkens Hus til en storslået udendørskoncert lige ned til Limfjorden.

To af Danmarks absolut varmeste rappere, Lamin og ICEKIID, er desuden tilføjet plakaten som opvarmning.

Med hits som ’ErruDumEllaHvad’ og ’Hvor Fuck Er Min Drink’ lægger de to danske rappere ICEKIID og Lamin i øjeblikket scener ned landet over.

Første gang 50 Cent er i Aalborg

Det er første gang, at 50 Cent besøger Aalborg, og publikum kan således glæde sig til at skråle med på rapperens imponerende bagkatalog, der blandt andet tæller verdenshits som ”In Da Club”, ”Candy Shop” og ”21 Questions”.

“Vi er glade for, at vi endnu en gang kan trække et stort topnavn til Aalborg, og der er således garanti for et brag af en koncert og en fantastisk stemning på havnefronten med udsigt ud over fjorden,” lyder det fra Lasse Rich Henningsen, adm. direktør i Musikkens Hus, som er arrangør af den internationale koncert.

Hvad: 50 Cent koncert på Havnefronten v. Musikkens Hus
Hvornår: Søndag d. 21. august kl. 19.00
Billetter kan købes her

Del artikel

Andre læser også