Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

5-stjernede anmeldelser på stribe: Robin Hood-musical kommer til Aalborg

Af Emil Kjær Jørgensen
Panorama of foggy forest. Fairy tale spooky looking woods in a misty day. Cold foggy morning in horror forest
Panorama of foggy forest. Fairy tale spooky looking woods in a misty day. Cold foggy morning in horror forest

Sherwoodskoven rykker ind i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC), når Folketeatret fremfører den gamle historie om Robin Hood i en livlig, humoristisk og anmelderrost familieudgave 9. marts 2023.

Det skriver de i en pressemeddelelse.

Teaterstykket byder både på eventyr, romantik, slåskampe og ærlig harme over social ulighed.

Det kan vi se frem til

Kom med på en eventyrlig rejse tilbage til 1100-tallets England, når Folketeatret fremfører Robin Hood – Eventyr i Sherwood med et moderne og humoristisk twist i Aalborghallen torsdag d. 9. marts kl. 17.

I rollen som en nuttet Robin Hood kan publikum opleve Christopher Læssø, som spiller over for det nye talent Emilie Rasmussen, der indtager scenen som en selvstændig Lady Marian. Lille John, Broder Tuck, sheriffen fra Nottingham og alle de andre velkendte karakterer fra Robin Hood er naturligvis også at finde i det moderne stykke.

Folketeatret havde premiere på Robin Hood – Eventyr i Sherwood tilbage i efteråret 2020, hvor stykket blev rost af anmelderne og belønnet med hele 5 stjerner af blandt andre Jyllands-Posten, Kulturtid, Scenekanten og Ungt Teaterblod. Desværre satte Covid-19 dengang en stopper for at gennemføre turnéen, som nu heldigvis bliver genoptaget.

Ikke alt er ved det gamle

I Folketeatrets udgave af Robin Hood er alt ikke helt, som man kender det fra den klassiske historie. Kvinderne har ben i næsen, og de slår mindst lige så godt fra sig som mændene – og så overgår de mændene i både kløgt, mod og bueskydning. I stykket kan publikum opleve, hvordan Robin Hood udvikler sig fra at være en ubekymret drengerøv til at være en bevidst ung mand, som tager ansvar for den sociale ulighed, der hersker i samfundet.

Eventyret i Sherwoodskoven byder på underholdning for både store og små. Teaterstykket indeholder flere lag, så publikum kan tage forskellige pointer med hjem. Når historien om Robin Hood rykker ind i AKKC bliver det med tempo, action, gak og løjer, og derfor er den perfekt til en sjov eftermiddag for hele familien.

Du kan finde billetinfo her.

Del artikel

Andre læser også