Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

5 sjove ideer til underholdning i juleferien

Af Redaktionen

Annonce

Om lidt er julen over os. Med den kommer masser af hygge, gaver, familiearrangementer og – for manges vedkommende – ferie. Netop derfor har du sandsynligvis også tid til nogle af de ting, du normaltvist ikke får prioriteret. Her får du fem bud på aktiviteter, der er perfekte til juleferien.

#1: Zoologisk have

Det er altid hyggeligt at drage i zoologisk have og kigge på de mange sjove, spændende og fascinerende dyr. Ud over at det naturligvis er en oplevelse at se dyrene på nært hold, er det som regel også virkelig hyggeligt at gå rundt i selve haven og nyde hinandens gode selskab.

Særligt hvis du har børn, er det oplagt at tage i zoologisk have i juleferien, men det er også en god aktivitet til eksempelvis en date eller en hyggetur med en veninde.

#2: Kurser

Når du nu endelig har lidt fritid, er det oplagt at bruge tid på fordybelse. Du kan derfor for eksempel med fordel bruge din juleferie på at dygtiggøre dig. Hos WeTeach.dk har du mulighed for at tage alverdens forskellige kurser, så du for eksempel kan blive dygtig til den ene eller anden form for håndværk.

Du kan fordybe dig i alt lige fra makeup til blomsterbinding og fotografik hos WeTeach.dk. Se f.eks. dette fotokursus, hvis du gerne vil blive bedre til at tage smukke billeder.

#3: Kunstmuseer

Rigtig mange mennesker kan godt lide at drage på kunstmuseum. Desværre kan det være svært at finde tiden til det i en hektisk hverdag. Når juleferien er over os, er det derfor også oplagt at få prioriteret at fordybe sig lidt i kunsten.

Aalborg er en af de byer i Danmark, der har allermest at byde på inden for kunst og kultur. Det er også én af grundene til, at Aalborg er blevet anbefalet af New York Times som et af de 52 steder i verden, man bør besøge i år 2019.

#4: Gåture

Det er altid dejligt at gå ture, og det gælder ikke mindst, når frosten bider lidt i kinderne, og træerne forhåbentlig er dækket af hvid julesne. Efterfølgende kan du og dit selskab med fordel nyde en kop varm te eller kaffe på en af de mange hyggelige caféer i Aalborgs centrum.

Der er mange gode muligheder for at komme ud i naturen i og omkring Aalborg, så drag endelig på opdagelse.

#5: Biografen

På en kold vinterdag er der ikke meget, der er bedre end at hygge sammen om en god film. Det kan I naturligvis gøre derhjemme, men I kan også vælge at tage i biografen. Der udkommer typisk en række gode film henover efteråret og vinteren, så der skal nok være masser af god underholdning at komme efter.

Del artikel

Andre læser også