5 lækre lejligheder til salg lige nu: Her får du p-plads med i midtbyen

Skrevet af: Christine Luca Hornemann
dmbolig.dk, Poul Paghs Gade 6D 1 tv. 9000 Aalborg
dmbolig.dk, Poul Paghs Gade 6D 1 tv. 9000 Aalborg

Endelig er graderne kommet over to decimaler, hvilket for alvor betyder forår.

Forår betyder for ejendomsmæglerne også starten på højsæsonen, og flere og flere boliger kommer til salg.

Lejlighedsmarkedet står absolut heller ikke stille, hvilket kan ses, hvis man netop er boligsøgende i øjeblikket. Med lejligheder inde i midtbyen, ønsker man oftest sig også en parkeringsplads.

De nyeste skud på stammen af de fedeste lejligheder til salg lige nu med mulighed for parkering kan ses her.

Poul Paghs Gade 6D 1. tv, 9000. Aalborg

I Poul Paghs Gade ligger en utrolig lækker lejlighed, som blev nyrenoveret i 2017. Der er mulighed for parkeringsplads via ejerforeningen med først til mølle princippet. Beliggenheden er er i starten af Vestbyen, men kun med få minutters gang ind til midtbyen. Lejligheden har et stort køkken alrum, to værelser, og et rummeligt badeværelse.

dmbolig.dk, Poul Paghs Gade 6D 1 tv. 9000 Aalborg

Lejligheden er 125 kvadratmeter, og koster 2.798.000 kroner.

Se lejligheden her.

Søndergade 22A 2., 9000 Aalborg

I det centrale Aalborg i Søndergade ligger denne flotte lejlighed, som hurtigt afspejler en masse sjæl gennem de synlige loftsbjælker, som er gennemgående i hele lejligheden.

Trods den store størrelse har lejligheden blot et værelse, men der er mulighed for at implementere yderligere et. Lejligheden byder ydermere på et par disponible rum og et lækkert walk-in closet. Hjerterummet er uden tvivl det store opholdsrum, hvor køkkenet og stuen er i åben forbindelse.

Søndergade 22A 2., 9000 Aalborg

Lejligheden er 139 kvadratmeter og koster 2.995.000 kroner.

Se lejligheden her.

Vesterbro 24 3. TH, 9000 Aalborg

På Vesterbro kan man nu erhverve sig en herskabslejlighed. Til lejligheden er tilhørende parkeringsplads, som er beliggende i en aflåst baggård med en nyere el-port. Køkkenet er moderniseret i hvide skabselementer og med granitbordplade.

En super fed detalje er, at granitbordpladen matcher køkkengulvet, som er importeret fra Italien i granitlook. Lejligheden har to stuer og et godt soveværelse. Fra soveværelset er der udgang til altan.

dit-hjem.dk, Vesterbro 24 3. th, 9000 Aalborg

Lejligheden er 105 kvadratmeter og koster 2.149.000 kroner.

Se lejligheden her.

Poul Buås Vej 2B, 9000 Aalborg

I Vestbyen finder man lige nu ikke kun en – men to nybyggede lejligheder. Her tages der udgangspunkt i en af lejlighederne. Boligen er i to plan og er indrettet i moderne stil med privat i det nederste plan, og med fællesrummene i øverste plan hvor køkken alrummet er placeret.. Køkkenet er i lækre detaljer med hvide grebsfrie låger. Der er gulvvarme i hele lejligheden. Der er parkeringsplads tilhørende boligen.

dmbolig.dk, Poul Buås Vej 2B, 9000 Aalborg

Lejligheden er 142 kvadratmeter og koster 2.795.000 kroner.

Se lejligheden her.

Blegkilde Alle 8G 1. TH, 9000 Aalborg

På toppen af Aalborg ved Blegkilde Alle er denne liebhaverlejlighed i udbud. Lejligheden er totalrenoveret i 2011 med nye gulve og lydisolerede lofter. Køkkenet er fra Multiform. Slutteligt er badeværelset blevet renoveret i 2017, også med elementer fra Multiform, morian bordplade og waterfall-bruser. Ud fra lejlighedens altan har du udsigt ud over hele Aalborg. Lejligheden har egen privat garage .

thorkildkristensen.dk, Blegkilde Alle 8G 1. TH, 9000 Aalborg

Lejligheden er 109 kvadratmeter og koster 4.295.000 kroner.

Se lejligheden her.

Prøv Aalborgs helt nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.