Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

5 grunde til at sende blomster

Af Redaktionen

Annonce

Nogle gange kan selv den mindste gestus gør den største forskel, og en af de bedste måder at vise omsorg på er via smukke buketter. På en måde er blomster ganske hverdagsagtige, fordi man kan finde dem over alt, for eksempel i supermarkedet, hos blomsterhandleren eller endda i grøftekanten. Men der er også noget magisk over blomster, og det skyldes nok, at vi mennesker har brugt dem til store og små ritualer siden tidernes morgen.

Af samme grund synes nogle mennesker måske, at blomster sikrer billige point, men sandheden er, at blomster har en kæmpe magt, og at de kan påvirke vores dag i den gode og positive retning. Læs videre neden for og find inspiration til, i hvilke anledninger man kan give blomster.

 

Giv blomster bare fordi

I bund og grund behøver man ingen grund til at give blomster. Det kan være, du falder over en dejlig buket, som indeholder liljer, og denne blomst er tilfældigvis din søsters favoritblomst. Og så synes du, at hun skal have denne søde buket. Eller det kan være, du bare har lyst til at give en, du holder af, en et lille stykke af naturen. Blomster er fantastiske, fordi de kan gives i alle anledninger men også, hvis der slet ingen anledning er.

 

Opløft en du kender eller ønsk tillykke

Livet er fuldt af lykke og sorg, og uden den ene ville man ikke kende til den anden. Når livet går rigtig godt for en, du kender, kan du give blomster for at fejre, at livet er let og herligt. Der findes mange mærkedage i løbet af et år, og derudover er der også de store begivenheder som bryllup og dåb. Og når livet viser sig fra sin brutale og hårde side, så kan du også give blomster for at vise omsorg for en, som har det svært. En blomst kan lyse op i mørket og indgyde håb, hvor der ikke er meget.

 

Send blomster til en, du ikke ser så ofte

De fleste har nok prøvet at være i den situation, hvor de tænker på en ven, som de ikke har set til i lang tid, men livets omstændigheder står altid i vejen for et møde. Nogle gange hverdagens op- og nedture rigtig meget, og det gør, at man måske ikke får set til dem, som man holder af, uanset hvor meget man gerne vil. Her kan man vælge at sende en sød blomsterhilsen som et tegn på, at du ikke har glemt den anden person.

 

Blomster gør hjemmet smukkere

Som regel sender man blomster til andre, men husk at den vigtigste person i dit liv er dig selv. Selv om det altid er en rar fornemmelse at sende blomster til andre, så de bliver glade, så er blomster også en ideel gave at give dig selv i ny og næ. Blomster tilfører farve og friskhed til ethvert hjem, og når du står ud af sengen og ser din flotte buket, så kan dagen ikke få en bedre start.

Del artikel

Andre læser også