Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

5 gode grunde til at flytte til Aalborg

Af Annoncør

Der er mange spændende byer at flytte til i Danmark, men ’Nordens Paris’ kan altså noget helt særligt. Det er ikke uden grund, at Nordjyllands ’hovedstad’ ligger højt på listen over bedste studieby, for der er bare god balance mellem byliv, underholdning og aktiviteter. Læs her, hvorfor du bør overveje at bosætte dig i den charmerende storby.

1. Tæt på det hele

Aalborg har den fantastiske placering, hvor du nemt kan opleve skoven omkring Hammer Bakker, tage et smut til Hals på østkysten, eller besøge den vilde vestkyst på forholdsvis kort tid. Aalborg har gode busforbindelser til både øst og vest, så du kan komme til stranden.

3. Mange boligmuligheder

Der er rigtigt mange boliger i Aalborg og nye lejeboliger kommer hele tiden til. Nogle områder er selvfølgelig dyrere end andre, men i Nørresundby kan de typisk findes billigere. Du må dog forvente et at skulle betale indskud og eventuelt forudbetalt leje. Overvejer du et lån, er det dog en god idé at sammenligne flere. Læs mere her.

2. Gode transportmuligheder

Selvom Aalborg ligger i den nordlige del af landet, så er der gode transportmuligheder som forbinder den med andre større byer. Der kører eksempelvis både tog og busser til både Aarhus, Odense og København. Derudover har Aalborg også ’Danmarks Bedste Lufthavn’, som du nemt kan komme ud til med både tog og busser. Flyv til København og andre destinationer flere gange dagligt og spar tid.

3. Masser af fede ting du kan lave i 9000

Aalborg har et ret så famøst kunstmuseum, som altid er et besøg værd. Derudover er der også godt gang i den i weekenderne, hvor den velkendte festgade ’Jomfru Ane Gade’ altid lægger op til party. Udover barer finder du desuden masser af musik events, hyggelige cafeer, teater og historiske seværdigheder. Er du madelsker, så kan du glæde dig til et stort udvalg af street food-steder og fantastiske restauranter.

4. Et hav af fritidsaktiviteter

Du kan dyrke masser af sportsgrene i Aalborg, hvad enten du tør at hoppe i vandet og prøve Wakeboarding i kabelparken, prøve SUP-boards i havnen eller måske dyrke MMA-sport. Yoga, fitness eller gerne vil prøve esport, så finder du et hav af muligheder.

5. Godt studieliv

Aalborg har mange spændende uddannelsesmuligheder, så hvis du ikke har fundet ud af, hvilken by der tiltaler dig mest endnu, så bør du tjekke Aalborg ud. Aalborg har vundet 2. pladsen som værende Danmarks bedste studieby, så der er altså noget om snakken.

Del artikel

Andre læser også