Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

4 tips til en weekend fyldt med oplevelser i Norden Paris

Af Redaktionen

Hvis du ikke helt er bekendt med byen, som også kaldes for Nordens Paris, så er det altså Aalborg der menes her. For der er nemlig noget om snakken, og Aalborg kaldes naturligvis ikke for Nordens Paris uden grund. Aalborg, er en by med masser af charme, et gav af muligheder og en fantastisk atmosfære. Hvad enten du allerede bor i byen, aldrig har været der, eller skal på weekend ’deroppe’ nordpå, så er byen unik når det igen bliver weekend. Læs med her.

 

Masser af eftermiddags-oplevelser

Et rigtigt godt tip til at starte weekenden ud med, er selvfølgelig at tage ud at spise brunch. Aalborg er en rigtig brunch by, hvor der findes masser af muligheder indenfor cafeer og restauranter som tilbyder netop dette. For eksempel, kan man få brunch buffet på Helmuth, som ligger på Boulevarden i Aalborg. Skal tallerken være anrettet, kan man eksempelvis besøge Penny Lane, eller Cafeministeriet. Når sulten er stillet og, at man er fyldt godt op med lækker mad og kaffe, så kan man eventuelt opleve én eller flere af disse steder:

 

  • Aalborg Zoo
  • Aalborgtårnet
  • Lindholmhøje (Nørresundby)
  • Kunsten – Museum of Modern Art Aalborg
  • Kildeparken
  • Vestre Fjordpark

 

En god gåtur omkring Aalborg og omegn

Hvis du gerne vil opleve det bedste af Aalborg, så kan du med fordel finde dine gode løbe eller travesko frem og se byen fra fods. Nu viser det sig jo også at Aalborg, faktisk er en særdeles smuk by at gå rundt i. Man kan eksempelvis gå langs Limfjorden, som skiller Aalborg og Nørresundby fra hinanden. Selvom, man måske tænker Aalborg er en forholdsvis lille storby, så kan man altså få gået en hel del skridt i løbet af dagen. Det kan måske være relevant med en ankelstøtte, hvis man har ondt der. Ellers, har man brug for en pause, så er der masser af bænke langs Limfjorden som man kan tage et hvil på.

 

Eventyrlig aften i Aalborg

Mange mennesker i Danmark, har nok hørt om Aalborgs festgade. Selvom, det måske er allerførste gang man skal besøge byen, så har de fleste nok hørt om ’Gaden’. Gaden, som er et nickname for ’Jomfru Ane Gade’, er Aalborgs festgade. På denne lille gade midt i Aalborg Centrum, der kan man altså finde rigtigt mange forskellige barer. Hvis man leder efter en fest i weekend i Aalborg, så er det altså der hvor det sker. Det skal dig lige nævnes, at der findes mange andre spændende barer end blot denne festgade. Der er faktisk en stor variation, hvor man både kan nyde en kold på de mere lokale steder, men også en fabelagtig cocktail på andre barer.

 

Sov godt i Aalborg

Aalborg byder på flere muligheder indenfor overnatning. Skal man bare være i byen i nogle dage, og gerne vil gøre det nemt, så er hoteller eventuelt en mulighed. Man kan eksempelvis vælge ét af de hoteller som også har morgenmad inklusiv, hvis man ønsker. Book eventuelt en overnatning på Hotel Scheelsminde, Slotshotellet eller Comwell Hvide Hus.

 

Del artikel

Andre læser også