Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

4 gode tips til dig som har taget beslutningen om at flytte til Aalborg

Af Annoncør

Tillykke med, at du snart kan kalde dig selv for Aalborggenser. Du har uden tvivl taget et godt valg ved at flytte til Nordens Paris. Men som tilflytter, kan det måske være lidt overvældende at komme til byen, derfor er det måske relevant med nogle gode tips. Og dem får du lige her.

1. Hvilket område skal du flytte til?

Hvis man ikke er så velkendt i Aalborg, så er det meget godt at kende lidt til de forskellige områder. Der er selvfølgelig forskel på om man skal leje eller købe en bolig. Hvis man drømmer om at købe et hus, så skal man selvfølgelig tænke over boligpriserne i forhold til Aalborg. Her giver det måske mere mening at lede efter en bolig i byerne omkring Aalborg eller Nørresundby.

Boligpriserne kan nemlig se meget anderledes ud, og så er der måske råd til det walk in skab i stedet for. Drømmer du om et lækkert snedkerkøkken, så kan det måske give mening at vælge en beliggenhed med lavere boligpriser end storbyen. Er det derimod en lejebolig du er på jagt efter, så er nogle af de mest attraktive områder i byen blandt andet vestbyen, centrum og ø-gaden. Mange vælger eksempelvis også at bosætte sig i Nørresundby, da lejligheder til tider kan være billigere at sidde i. 

2. Anskaf dig en cykel

Der er mange gode grunde til at anskaffe sig en cykel, man kan bruge som det foretrukne transportmiddel. Men i Aalborg giver det altså meget mening, da mange steder kun er en 10-20 minutters køretur væk. Så slipper man ovenikøbet for at vente på busserne og så koster det gratis. 

3. Tag på opdagelse i byen når der er weekend

Aalborg liver virkelig op når weekenden melder sin ankomst. Hvad enten du er til musik-events, hyggelige barer, natklubber eller lækre restauranter, så kommer du ikke til at kede dig. Aalborg er kendt for mange gode spisesteder, hvor der er rig mulighed for at vælge lækker mad fra verdenskøkkenet eller det traditionelle danske. Skal du ud og have dig en svingom, så har du masser af muligheder i forhold til barer. Det er selvfølgelig også i Aalborg, at du finder den berømte festgade, Jomfru Ane Gade. 

4. Glæd dig!

Du kan godt begynde at glæde dig til at kalde Aalborg for din hjemby. Om sommeren, er der fantastisk stemning overalt og masser af muligheder for at bade og hygge sig i parker. Cafeerne er godt fylde med mennesker som nyder det gode vejr, og der er masser af fede ting på programmet. Til jul, kan du glæde dig til hyggeligt julemarked, og masser af hygge-aktiviteter. Ja, der sker noget i Aalborg uanset hvad tid på året man er der.