Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

4 gode ideer til hyggelige vinteraktiviteter i Aalborg og omegn

Af Annoncør

Vinteren er mørk og kold. Men den behøver ikke være så trist endda. Slet ikke i Aalborg, hvor der er en masse sjove aktiviteter, du kan gå i kast med. Ved du ikke, hvad du skal lave i de mørke måneder? Så læs med her, hvor vi giver dig 4 gode ideer til hyggelige og sjove vinteraktiviteter i Aalborg. 

1. Kanotur eller kajaksejlads i Vestre Fjordpark 

Kano og kajak er ikke aktiviteter, der kun er forbeholdt foråret og sommeren. Du kan også sagtens bevæge dig ud på vandet i de kølige vintermåneder. Der er rigeligt med plads at boltre sig på – og har du ikke prøvet det før, er det bare endnu en ting, du kan krydse af listen. 

Det er meget sjovere, end hvad du regner med. Men husk gerne lidt tørt tøj, så du ikke bliver alt for kold efterfølgende. For det er svært at undgå ikke at blive våd. Særligt hvis du ikke har prøvet det før. 

2. Prøv vinterbadning i Aalborg Havnebad

En forfriskende dukkert kan være en rigtig god start på dagen eller en fantastisk og frisk slutning på en hektisk dag. Der er 4 forskellige havnebassiner du kan prøve af. Alternativt kan du alliere dig med en, der har en sauna og et vildmarksbad for det fulde velvære om at gøre. 

Det vrimler næppe med mennesker i havnebadet på den tid af året. Så du har det helt sikkert mere eller mindre for dig selv. 

Efter en tur med vinterbadning er det også altid ekstra dejligt at vende hjem til din varme og hyggelige pilleovn

3. Tag på troldejagt 

Troldejagt er endnu en hyggelig og også gratis aktivitet, du kan give dig i kast med. De er godt nok ikke lige i Aalborg, men har du lyst til at køre lidt ud fra Aalborg en dag eller bare lige komme væk fra byen, kan du køre til Hurup Thy for at finde Ask eller Pil Tusind Tunge, som du finder et hemmeligt sted på øen Egholm. 

Det er sjov opdagelse i naturen, som kan være tiltrængt i måneder, der kan synes lidt lange, kedelige og triste. 

4. Aalborg Kunsthal 

Såfremt coronaepidemien tillader det, kan du tage et smut ned i Aalborg Kunsthal og lade dig inspirere af de rå og industrielle omgivelser – og inspirerende udstillinger naturligvis. Kunsthallen har billedkunst af danske og internationale kunstnere med et særligt fokus på nye strømninger i kunst og samfund. 

Der er gratis entre, hvis du skulle have lyst til lidt kultur. 

5. Tag på velsmagende food tour 

Aalborg er et mekka, hvis du godt kan lide god mad. Der er flere virksomheder, der arrangerer deciderede food tours, som tager dig rundt gennem Aalborg og dets seværdigheder, mens du besøger det ene gode spisested efter det andet. Det er ikke dårligt, hvis du godt kunne tænke dig at opleve Aalborg fra en lidt anden side! 

Det er også en god måde at komme igennem en lang vinterdag på!

Del artikel

Andre læser også