Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

4 gode gaveideer til fars dag

Af Annoncør

Fars dag er som altid den 5. juni, og den er lige rundt om hjørnet. Står du allerede nu helt fortvivlet som så mange andre sønner eller døtre i Danmark, der ikke aner hvad de skal købe til deres kære far? Fortvivl ikke, for her kommer der en liste med gode gaveideer, som din far med garanti vil værdsætte.

Indgraverede ting

Man kommer aldrig galt afsted med personlige gaver, og indgraverede gaver er noget af det sødeste. Hos https://www.byravn.dk/ kan du finde en masse fine ting såsom nøgleringe, keyhangers, kortholdere, coasters, musemåtter mm. I læder, hvor du kan få indgraveret noget personligt til din far. Kombiner noget han mangler med en personlig indgraveret hilsen, og du har her den perfekte fars dags gave.

Gavekort til oplevelser

Hvis din far som så mange andre mænd aldrig mangler noget, vil et gavekort være en genial løsning. Det kan sagtens blot være et hjemmelavet gavekort, hvor du giver ham en god middag på en lækker restaurant sammen med dig. Det kan også være en dag du planlægger med minigolf, is og en biograftur. Mulighederne er mange, men din far vil stensikkert blive glad for en oplevelse sammen med dig.

Gavekurv

Hvis du ved hvad din far kan lide, kan du nemt lave en rigtig fin gavekurv til ham. Fyld den op med ting han elsker, såsom hans yndlings slik, chokolade, øl, vin, sokker, barbergrej eller noget helt syvende. Man kan også købe færdiglavede gavekurve – men hvis du vælger at gøre det selv, bliver det meget mere personligt, da du ved, hvad han kan lide.

Tøj

Mange mænd er dårlige til at få købt tøj, og får det ofte kun i gave. Mangler din far en lækker skjorte, et par gode jeans eller et fint slips? Find ud af hvilken størrelse han er, og gå på jagt efter noget nyt til hans garderobe.

Del artikel

Andre læser også