35 uimodståelige fordele: ClubAalborg byder på mere end nogensinde

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

De fleste kender måske allerede vores populære koncept ClubAalborg. 

Kort fortalt er ClubAalborg en fordelsklub til dig, som ønsker at få mere ud af dit byliv og måske få øjnene op for nogle steder, som du ikke kendte eller havde besøgt i forvejen.

Hver måned modtager du en digital goodiebag til din smartphone, som kan være med til at gøre din hverdag lidt mere festlig!

Denne gang er vi endda ekstra begejstrede over månedens goodiebag, da en lang række nye virksomheder er trådt til.

Vi har gjort det nemt og tilføjet alle månedens fordele i bunden af denne artikel, så du hurtigt kan få et overblik over, hvad du har i vente (eller hvad du går glip af).

Men inden da vil vi gerne have lov at fremhæve et par af vores nyeste fordele, som vi mener du bør kigge nærmere på:

Chokolade-event hos Søberg

Der må da være andre end os, som nærmest får kriller i maven, når de hører ordet “chokolade”?

Og denne gang fortjener ordet virkelig din opmærksomhed!

I denne måneds ClubAalborg har vi helt eksklusivt arrangeret et chokolade-event hos Søberg Chokolade i Vejgaard. Her kan du  – for kun 99 kr. – deltage i et to timer langt arrangement, hvor en overdådig chokoladebuffet ikke kun er en drøm.

Vi har planer om at friste dig med det bedste af det bedste, så her vil producenter såsom Summerbird og Bülow Lakrids blandt andet være at møde.

Eventet har begrænsede pladser, så du skal ikke vente for længe med at overgive dig … Kan du modstå fristelsen?

-25% på Royal Copenhagen

Fra det ene stykke guld til det næste. Denne gang det blå af slagsen.

De3bedste er kommet med på holdet, og de starter med noget af et brag.

I september måned tilbyder de intet mindre end 25% rabat på udvalgte produkter fra Royal Copenhagen, så her er virkelig penge at spare, hvis du mangler noget Blå Mega Riflet til samlingen.

Have a sweet Wednesday! @moodhome #RoyalCopenhagen #BlueFlutedMega #BlueFlutedPlain

Et opslag delt af Royal Copenhagen (@royalcopenhagen) den

Halv pris pris Grillen Burgerbar

Aalborg er og bliver en ægte burger-by!

Det ser vi igen og igen, når vi inviterer jer ind i debatten om “Byens Bedste Burger“. Grillen Burgerbar scorede sig en solid 4. plads i vores store test, så der findes altså mange gode undskyldninger for at kigge forbi.

Her er endnu én: I september måned får alle ClubAalborg-medlemmer 2 valgfrie burgermenuer for én pris. Tilbuddet gælder fra mandag til onsdag fra kl. 16.00.

The Pablo Project

-20% på Dronninglund Slot

Ja – desværre er det ikke selve slottet, vi kan slå prisen af på.

Til gengæld kan vi tilbyde dig 20% rabat på to dages pause fra hverdagen i smukke omgivelser, hvor forkælelse og afslapning er i højsædet.

Ankomsten skal ske tirsdag, onsdag eller torsdag og indeholder en lækker to retters middag, overnatning og morgenbuffet den næste morgen.

Herudover er I frie til at gøre lige præcis, hvad I har brug for – for at kunne koble af og finde den ro og fordybelse, som hverdagen sjældent tillader.

Lækkert brunch-tilbud på NAPA

NAPA er byens nyeste café og med sin gennemførte indretning og lækre mad er det virkelig et sted, som skal opleves.

NAPA er også trådt ind i rækken af ClubAalborg-virksomheder og tilbyder i september måned 20% på deres lækre brunchtallerken fra mandag-lørdag og inkl. gratis kaffe/the og et glas æble- eller appelsinjuice.

Et oplagt mulighed for at få besøgt et af Aalborgs absolut smukkeste café-lokaler!

Tilmeld dig ClubAalborg i dag og få september måned gratis – og helt uden binding. Normalpris er 35 kr. – og hver måned får du tilsendt en digital goodiebag med en masse lækre tilbud i og omkring Aalborg.

Tilbud: Få et års gratis ClubAalborg medlemsskab med Nordjyske Bank

Følg ClubAalborg på Facebook og Instagram for løbende at blive mindet om månedens fordele.

September måneds fordele:

 

 

Ude i god tid: Billigblomst har åbnet en kæmpe juleudstilling

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Om 124 dage er det juleaften,
der er længe, længe til …

Hva’ skal vi dog finde på?
Vi ku’ ta’ i Billigblomst!

Ja, det kan ikke vare længe, før supermarkederne sætter chokoladejulekalendere, pebernødder og plastikgrannet frem på hylderne – men i år er der alligevel en butik, der er kommet dem i forkøbet.

Billigblomst i City Syd har allerede nu taget den helt store kasse med julepynt ned fra loftet. Faktisk har de været i gang siden slut juli: til både stor begejstring og en snert af skepsis fra visse kunder.

Og der er altså ikke bare tale om et par uskyldige julekugler eller lidt dekorations-ler. Tværtimod.

Fyldt til randen med julepynt

Billigblomst har valgt nærmest at proppe hele den ene hal til randen med alt fra juletræer, julemænd, nøddeknækkere, flamingoforme, kagedåser til rensdyr i keramik.

Fethi Polat, der er medejer af Billigblomst, er slet ikke i tvivl om, at sæsonen er skudt i gang lige præcis til tiden.

“Faktisk er vores salg af julepynt på sit højeste i september og oktober. Når vi så rammer december, står det ironisk nok næsten stille,” fortæller han.

Men hvorfor så alligevel sætte frem flere måneder før folk begynder at købe? Det er der et ret praktisk svar på.

“Vi indkøber så store mængder ind, at det ville være helt umuligt for os at nå at pakke det ud og have så kort tid at sælge det i.

I stedet vil vi gerne bruge en masse ressourcer på at få det stillet pænt op, så vores kunder allerede nu kan købe årets julepynt,” siger Fethi Polat.

Kun positiv feedback indtil videre

Den tidlige julestemning deler som altid vandene blandt folk. Nogle af os kan ikke udstå synet – imens det for andre er en længe ventet kulmination på ulideligt mange måneders venten.

Indtil videre har Fethi dog kun oplevet positiv feedback på julelandskabet.

“Vi får rigtig mange reaktioner på det,” siger Fethi med et grin.

“De fleste elsker det og er vilde med at komme i lidt julestemning. Andre synes, det er lige tidligt nok – men det er altid sagt med et smil på læben, og folk er så søde,”

Der er selvfølgelig heller ingen i Billigblomst, der har tænkt sig at proppe julekugler ned i halsen på kunderne. Det klarer de faktisk helt selv og ganske frivilligt.

Krybbespillet har været en bestseller i Billigblomst. I dag, fredag, havde Fethi kun et enkelt tilbage.

“Vi sælger rigtig meget … Man tror det, måske ikke, men mange både private og virksomheder køber deres julepynt så tidligt på året, og derfor er de glade for, at vi allerede nu har et stort udvalg,” forklarer Fethi.

Så hvem ved – måske varer julen også lige til påske i Billigblomst? I hvert fald kan du allerede nu få stillet dine juleabstinenser og sikre et pyntet hjem, der ville gøre selv Gertrud Sand misundelig.

DGI Huset holder stort åbent hus: Prøv en gratis træning

Skrevet af: Michael Qureshi
PR-foto
PR-foto

DGI Huset i Nordkraft har skabt nogle rammer, som er helt unikke.

Her kan man træne under nogle gode forhold med nogle af Aalborgs allerbedste instruktører.

Blandt andet arbejder Aalborgs egen jernkvinde ultraløberen Stine Rex her, og skaber en fed stemning, når hun træner hold.

Lørdag d. 24. august åbner DGI Huset i Nordkraft dørene op, og byder alle interesserede inden for. Her kan man helt gratis prøve forskellige hold og mærke stemningen og opleve rammerne.

Stærkt sammenhold og god stemning

Om man er til cirkeltræning, yoga, Pilates, Zumba og en masse mere så byder DGI Huset på det hele. Der er også hold for børn, som også er gratis at deltage i lørdag.

Så hvis du er nysgerrig på at træne et sted, hvor man bliver udviklet og har et stærkt sammenhold, så bør man kigge forbi til Åbent Hus.

Der er desuden også Åbent Hus for børnene, hvor der også er særlige hold til de yngre. I løbet af formiddagen og lørdag eftermiddag kan aldre som 6-9 år, 4-6 år samt ældre og yngre børn være med og opleve børne-fitness som er sjovt og skønt at være en del af.

“Vi havde Åbent Hus i sidste weekend, og her kom der rigtig mange forbi og fik oplevet det vi har at byde på. Mange har måske hørt om, hvad vi kan tilbyde, men når man først har været her og fornemmet stemningen, så kommer de fleste igen. Vi håber også at se mange igen lørdag,” siger Stine Rex.

DGI Huset har også et tilbud, hvis man køber et hold klippekort til deres Åbent Hus. Hvis man køber et klippekort med 10 klip, så får man 3 klip gratis.

Du kan se hele holdplanen for lørdag d. 24. august her

Du kan tilmelde dig Åbent Hus her

Gigantisk kø: POWER åbnede i Aalborg med et brag

Skrevet af: Michael Qureshi

Fredag morgen klokken 7.00 åbnede Elektronik- og hvidevarekæden POWER med et brag i City Syd.

Tusinder af aalborgensere har allerede fra morgenstunden stået i kø, og i aftes var der propfyldt i teltet med overnattende kunder.

To timer efter åbningen var køen stadig gigantisk, men der var højt humør blandt de fremmødte, der fik serveret kaffe og rundstykker.

Mange kom også glade ud fra butikken med store fladskærme og computere og andet elektronik.

Udover en masse vilde kø-tilbud på bl.a. prisvindende SONY høretelefoner, Macbook Air 2019 og 65″ Samsung TV bliver det også en dag fyldt med fede events og konkurrencer.

“Det er en stor festdag,” siger Jesper Boysen, kædens adm. direktør.

Kan prøve Virtual Reality

For dem der tager turen derud, kan man også fordrive ventetiden med at prøve virtual reality, hvor aalborgensiske VRgame opstiller deres maskiner udenfor butikken – helt gratis selvfølgelig.

Senere på dagen serveres der også grillpølser og gratis is fra en is-bil i løbet af dagen.

120 medarbejdere, både fra den nye Aalborg butik samt hovedkontoret i København, står klar i den 2.500 kvadratmeter store butik om fredagen, og der åbnes 24 kasser til hurtig ekspedering.

Se alle POWERs åbningstilbud her.

Hvad: POWER butik åbningsdag
Hvor: Løven 25A, 9200 Aalborg SV
Hvornår: 23. august, 07.00-22.00