Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

3 tips til ferien i Aalborg

Af Redaktionen

Skal du snart på en lille ferie i Aalborg, så kan du godt begynde at glæde dig. Nordens Paris, som Nordjyllands hovedstad også kaldes, har rigtigt mange oplevelser i vente. Er det første gang, du skal på besøg i denne del af landet, så er det måske rart at få lidt baggrundsviden med sig omkring hvad byen egentlig har at tilbyde. Her i artiklen, kan du få masser af inspiration til dine feriedage i byen.

 

1. Lækker overnatning i byen

Når man holder ferie, så skal man også kunne mærke det der hvor man overnatter. Trænger du og dine medrejsende til lidt forkælelse når I skal overnatte i byen, så er der en del muligheder at vælge imellem. For eksempel kan I overnatte på Hotel Scheelsminde i Aalborg. Hotellet er meget unikt, og er beliggende et stykke fra centrum, i flotte omgivelser. Hotellet har både pool og en utroligt lækker morgenmad. Ren forkælelse af den bedste slags. Hvis man gerne vil bo mere centralt, så er der også flere hoteller at vælge imellem, herunder Comwell, Slotshotellet og flere.

 

2. Spis dig igennem Aalborg foodie-steder

Aalborg har rigtigt mange spændende restauranter og cafeer, som man bør opleve. Elsker du mad, bør du prøve en af byens mange muligheder for brunch. Nogle af de cafeer, som ligger i toppen er blandt andet Penny Lane, som er en unik og meget velkendt cafe i byen. På Helmuth Bar & Kitchen kan man i weekenderne også nyde en overdådig brunch buffet, hvis man er godt sulten. Af andre kendte brunch steder, er der også Restaurant Fauna, som er yderst velanmeldt. Sidder du lige nu og bliver helt sulten af at læse, så kan du jo lave en lækker brunch derhjemme. Du kan få en opskrift på syltede rødløg, som jo fint passer til brunch-brættet.

 

3. Must-sees i Aalborg

Hvis du er interesseret i at opleve noget af byens fantastiske kultur, så skal du ikke være bange for at komme til at kede dig. Du kan eksempelvis tage en tur op i Aalborg tårnet, og nyde udsigten over byen. Hvis du hellere vil opholde dig helt centralt, så kan du altså også tage en tur op på Salling Rooftop, hvor du kan nyde en lækker drink og betage den skønne udsigt. Er du til kunst, så er der skam også mulighed for at besøge Aalborg eget kunstmuseum, Kunsten. Et andet sted du kan finde masser af kunst, er faktisk på mange af byens bygninger. I Aalborg, findes der omkring 70 gavlmalerier, som pryder bygningerne rundt omkring i byen. Det er en sand fornøjelse at se disse, og en aktivitet man ikke bør snyde sig selv for.

 

4. Nattelivet i Aalborg

Nattelivet er yderst kendt i Aalborg, hvor man eksempelvis finder Jomfru Ane Gaden, også kaldet, ’Gaden’. Her kan man være sikker på at finde en fest i weekender, med et stort udvalg af forskellige barer. Men Aalborg, har skam også roligere barer hvor man kan nyde en lækker cocktail eller en billig øl.

 

Del artikel

Andre læser også