ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

3 tips til en forbedret hjemmetræning

Af Annoncør

Er du en af de mange, der i løbet af de senere år er begyndt med hjemmetræning? Og vil du gerne have noget ekstra ud af hjemmetræningen? Så skal du læse med her, da du får nogle råd til, hvilke tre forskellige typer af udstyr, du kan investere i for at give dig bedre forudsætninger i hjemmetræningen.

Annoncørbetalt indhold leveret af meremotion.dk

Find et par gode og fleksible håndvægte

Det kan være en fordel at have nogle håndvægte liggende, da det åbner muligheden for at lave mange forskellige øvelser, og det kan også give mulighed for at lave sjovere øvelser med mere udfordringer. Du kan både få håndvægte, der permanent har en vægt, mens der også findes justerbare håndvægte, hvor du kan justere vægten alt efter niveau og type af øvelse. Hvis du ofte bruger de samme vægte, er det ikke nødvendigvis en fordel med justerbare vægte. Men så snart du skal bruge forskellige vægte i samme træning, eller skal dele håndvægtene med andre, kan det være en fordel at kunne justere på vægten. På den måde kan du altså lave mange forskellige øvelser med forskellige vægte, uden at skulle have mange håndvægte liggende.

Mavehjulet træner din core

Andet udstyr, der kan give dig gode muligheder for at træne din core, er et mavehjul. Med det får du virkelig rørt musklerne i din core, og det er en ret enkel måde, hvorpå du kan træne mange muskler i din core. Samtidigt er den en god måde at variere fra almindelige gulvøvelser, som ellers ofte bliver brugt til at træne core. Derudover er det også en måde, hvorpå det er muligt at forbedre sig meget, især i starten, hvormed det giver mulighed for at have noget at arbejde med.

Elastikker kan bruges til mange forskellige øvelser

Det sidste tip er at investere i forskellige elastikker, da det giver en meget høj grad af fleksibilitet i træningen, da du med elastikker kan lave mange forskellige øvelser. Du kan både få klassiske elastikker på omkring 1,5 meter, runde elastikker eller elastikker, du kan fastmontere i eksempelvis en dør. Det giver dig mulighed for at lave rigtig mange øvelser. Derudover fås de også i forskellige stivheder, som gør, at der er forskellige belastninger. Det er en nem måde at få belastning på mange forskellige øvelser, og det er let at skifte mellem belastningerne, når du rykker dig eller måske ikke har behov for så meget belastning.

Del artikel