Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

3 tips til dig som skal bosætte dig i Aalborg

Af Redaktionen

Er valget faldet på Aalborg i forhold til ny bopæl, så kan du godt begynde at glæde dig. Nordens Paris, kendes jo ikke under dette navn uden grund. Aalborg er en sprudlende by, hvor man er tæt på det meste, og kan nyde godt af alle byens mange muligheder. Måske, skal du til at kalde dig selv for Aalborggenser fordi du har fået arbejde i byen. Måske, skal du til at studere i den nordjyske storby. Uanset, det er en af disse grunde til flytningen eller det måske er på grund af kærligheden du vælger at bosætte dig der, ja så er det godt at vide lidt om, hvad Aalborg er for en by. Læs med her. 

1. Boligen i Aalborg

Det er selvfølgelig relevant at du har et sted at bo når du kommer til byen. Mange mennesker i Aalborg og omegn, mener at Vestbyen er et af de bedste steder. Her er man både tæt på byen, men samtidigt også kan nyde godt af kort afstand til Limfjorden og naturskønne områder. I vestbyen finder man også Kridtgraven, samt Vestre Fjordpark. Det er desuden også her at Aalborg Streetfood Køkkenfabrikken er beliggende. Øgadekvarteret og Nørresundby er også populære. Har man en cykel, så er det ingen sag at komme rundt. Ellers er der heldigvis mange muligheder indenfor offentlig transport.

2. Når du er flyttet ind

Det er helt forståeligt det hele er noget overvældende når man er flyttet til en ny by. Måske, kender man ikke rigtigt nogen og man står måske og skal pakke alle sine ting ud i boligen. I starten kan man derfor gøre det let for sig selv ved at få leveret måltidskasser. Du kan se en oversigt over måltidskasser i linket, hvor du altså kan sammenligne forskellige. Så skal du da ikke tænke på aftensmaden hver eneste dag.

3. Lær din by at kende

Det er altid spændende at være på eventyr i en ny by. Særligt, hvis man ikke kender den så godt. Det betyder altså, at du skal ud og finde ud af, hvad der sker og, hvor det sker. Du kan jo være turist i egen by og besøge steder som Aalborgtårnet, så du kan danne dig et overblik over hvordan. Aalborg egentlig ser ud fra højderne. Et besøg på en af barerne i Jomfru Ane Gade, er også lidt af et must, når man befinder sig i Aalborg. Gå en tur langs fjorden og oplev Aalborggenserne fra denne del af byen. Om sommeren, er der liv og glade dage nede ved Havnefronten, og der er masser af mulighed for at blive kølet ned i Vestre Fjordpark. Østre Anlæg, er en smuk park, hvor man kan nyde en gåtur omkring søen. Der er selvfølgelig lidt mere stille om vinteren, men om sommeren, er der masser af mennesker som nyder hinandens selskab og hygger sig. Der sker også masser af events hele året rundt, hvilket man kan finde flere oplysninger om på eksempelvis de sociale medier.

Del artikel

Andre læser også