Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

3 tips til dig skal flytte til Aalborg og starte op som iværksætter

Af Annoncør

Aalborg byder på rigtigt mange muligheder når det kommer til at starte op som iværksætter. Måske, har du valgt at flytte til byen på grund af din virksomhed, måske af andre grunde. Aalborg, er bestemt heller ikke dårligt valg, når det kommer til at vælge en af de spændende storbyer i Danmark. Her er der nemlig rig mulighed for at opleve kulturen, den nordjyske stemning og masser af spændende muligheder indenfor iværksætteri. Når man skal flytte til en ny by, og samtidigt starte en ny virksomhed op, så er der naturligvis også en masse, man skal have styr på.

 

1. Få hjælp til din iværksætter drøm i Aalborg

Der er rigtige gode muligheder for at få sparring og hjælp i forhold til at starte egen virksomhed op. Der findes nemlig gratis iværksætter-sparring i byen. Der er specialister, som kan vejlede dig og give dig gode råd på vejen. Der bliver løbende holdt både events lokalt, men også andre steder i landet. Du kan eksempelvis komme til events, hvor du kan lære mere markedsføring eksempelvis. I Aalborg, er der høj fokus på et miljø for iværksættere og start ups.

 

2. Hvor skal din arbejdsplads være?

Hvad enten du skal arbejde hjemmefra eller er på jagt efter et kontor i byen, så er det selvfølgelig vigtigt at have de rette kontorartikler. Det kan være, at dit arbejde skal foregå ved en computer og, at det derfor er nødvendigt med nogle relevante kontorartikler. Dem kan du heldigvis finde på tonerland.dk, hvis du ikke ved hvor du skal lede. Skal kontoret være derhjemme, er det naturligvis vigtigt at du også får lavet dig en god arbejdsplads, hvor du kan arbejde i fred.

 

3. Husk at nyde Aalborg

Selvom, at der er mange ting at se til, hvis du både står med en flytning og din nye virksomhed, så er det også vigtigt at flytte tankerne væk for en stund. Hvis du ikke allerede kender Aalborg, så kan det måske hjælpe lige at tage nogle pauser og gå en tur i byen. Der er eksempelvis fantastiske gavlmalerier mange steder i byen, som er enormt betagende. Du kan også tage en tur på Kunsten, hvis du gerne vil opleve en spændende udstilling. En gåtur langs fjorden, kan også gøre rigtigt meget, hvis man lige skal have samlet tankerne. Det kan også gøre meget fro kreativiteten lige at få et break fra arbejdet. Derfor er det måske slet ikke så tosset med en lille tur rundt i Nordens Paris.

 

4. Find dig et nyt netværk

Det kan være svært at finde nye mennesker at omgås, når man flytter til en ny by. Særligt, hvis man på forhånd ikke kender nogen i byen. Er man selvstændig, så er det jo heller ikke det kollegiale, som man får noget af. Det er derfor en god idé at tjekke, om der er nogle facebookgrupper, hvor andre ligesindede måske mødes. Det kunne også være i forbindelse med start ups eller iværksætteri.