3 tips til at pynte et flot bord med servietter

Skrevet af: Redaktionen

Når der skal være fest, så lad der være fest.

Et flot dækket bord er med til at sætte prikken over i’et, når du skal holde fest.

Servietter er en stor del af bordpynten, og det er kun din fantasi, der sætter grænser for, hvad du kan kreere med fine servietter. Læs med her i artiklen og få 3 tips til, hvad du kan lave ud af servietter.

1. Lad din fantasi få frit løb og fold dine servietter på en kreativ måde

Uanset om du skal dække bord til juleaften, en 30 års fødselsdag, et bryllup eller en barnedåb, så findes der mange flotte motiver, som du kan folde dine servietter efter. Fold et grantræ til julebordet ud af mørkegrønne servietter eller en børneskjorte ud af lyseblå eller lyserøde servietter til barnedåben. 

Du kan finde massevis af videoer på nettet, der viser, hvordan du folder dine servietter til alverdens sjove ting, og er du meget kreativ, kan du måske selv komme op med en helt ny måde, som du kan folde dine egne servietter på?

2. Inddrag naturen i din bordpynt

Når du pynter bordet med servietter, kan du med fordel lade naturen indgå i din bordpynt også. Det er moderne at tage naturen med til bords, og så er det tilmed også gratis at gå på jagt i naturen efter bordpynt. Tag til havet og saml sten. Når du har malet navne derpå, har du de perfekte bordkort til alle dine gæster. 

Du kan også tage ud i skoven og samle grankogler. En skovgrøn serviet med en grankogle ovenpå ser flot ud, og det samme gør sig gældende med et stykke fra en træstamme. Den kan du overveje at stille ind på midten af bordet, så du kan stille vaser med blomster eller levende lys derpå. 

3. Lav en temafest med matchende bordpynt

Er det en børnefødselsdag eller en barnedåb, du skal pynte op til, så er det også vældig populært med temafester. Gå all in på Spiderman servietter og tallerkner og få bagt en kage med dit barns yndlingsfigur. Du kan købe ind til massevis af temafester med alverdens forskellige figurer, som skaber glæde hos de kære små. 

Rigtig god fornøjelse med at skabe et hyggeligt og festligt arrangement – og husk nu at få servietter på bordet også.