Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

3 tips til at finde den billigste pris på hundeforsikring

Af Redaktionen

Der er ingen tvivl om at alle hundeejere skal finde en hundeforsikring, men hvordan finder man den billigste og bedste forsikring til din hund? Det kigger vi på i denne artikel.

Annoncør betalt indhold leveret af vovseforsikring.dk

En hundeforsikring skal enhver hundeejer have, men det er ikke altid nemt at finde den rette forsikring som er både den billigste forsikring til din hund, men også den bedste hundeforsikring. Derfor betyder det at man ofte kan bruge lang tid på at tale med de forskellige forsikringsselskaber om deres forsikringer og dækninger.

Men her er vores 3 tips til at finde den billigste hundeforsikring.

Få 3 tilbud på en hundeforsikring med samme indhold

 

Når du skal have tilbud på din hundeforsikring, så er der ingen tvivl om at det vil være en stor hjælp at få sammenlignet dine tilbud med andre forsikringsselskabers tilbud. Derfor bør du få 3 tilbud på hundeforsikringer, og få de præcist samme tilbud, så du sammenligner tilbuddene én til én. Du bør dog minimum vælge at få 3 tilbud fra 3 forskellige forsikringsselskaber, så du har noget at vælge imellem. Du kan se en masse forskellige forsikringsselskaber der har en fornuftig pris på hundeforsikringer på vovseforsikring.dk her

Få rabat ved at samle din hundeforsikring med andre forsikringer

 

Du kan ofte opleve at du kan få rabat ved at samle dine forsikringer hos det samme forsikringsselskab. Derfor kan du med fordel vælge at høre dit nuværende forsikringsselskab om de muligheder der er for at få rabat ved at samle dine forsikringer hos dem. Der kan ofte være penge at spare på selve hundeforsikringen men også de andre forsikringer du har hos dit forsikringsselskab.

Få genforhandlet din hundeforsikring hvert år

 

Der kan potentielt være mulighed for at genforhandle dine forsikringer løbende, så det kan være en fordel at ringe til dit forsikringsselskab hvert år og se om du kan få forhandlet en bedre og billigere pris på din hundeforsikring. Hvis du kan spare 100 eller 200 kroner om året på din hundeforsikring, så vil det år efter år blive til mange penge, som man godt kunne have brugt på noget der var sjovere.

Del artikel

Andre læser også