Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

3 ting du skal vide, hvis du har planer om at åbne en ny forretning

Af Annoncør

Aalborg er en by i vækst. Det er der ingen tvivl om. Vi ser tydeligt, hvorledes byen jævnligt præsenterer sine glade indbyggere og forventningsfulde turister for nye forretninger, spisesteder, turistattraktioner, virksomheder og meget mere. Aalborg Streetfood, også kaldt ’The Lighthouse’, er et pragteksemplar på et tiltag i Aalborg, hvor mennesker med små iværksætterdrømme kan få lov til at udleve dem. Går du med en drøm om at åbne en ny forretning i Aalborg? Så har vi her 3 ting, du skal vide, som kan hjælpe dig godt på vej i planlægningen.

 

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed

Hvor skal din forretning være placeret? I planlægningen er dette typisk et af de første ting, man går og overvejer. Den helt rigtige location er yderst vigtig for en forretning – uanset om det er spisested eller tøjbutik, idet du herigennem også bliver en del af bymiljøet. Aalborg Storcenter er Nordjyllands største shoppingcenter, hvorfor denne placering kan være værd at have med i sine overvejelser. Derudover finder du i Aalborg midtby mange flotte locations med masser af sjæl i.

 

Undervurder ikke de praktiske ting

”Kunden har altid ret” er en vending, som de fleste har hørt. I den forbindelse er det også væsentligt, at en forretningsejer forsøger at koordinere praktiske ting efter, hvad der er nemmest for kunden. Her mener vi alt fra indretningen af lokalerne til betalingsmuligheder. Når det kommer til betalingsmuligheder, er det vigtigt, at så mange så muligt kan være med, hvorfor en dankortterminal er uundværlig i enhver type forretning. Ikke alle forretninger er ens, og derfor findes der også dankortterminaler til forskellige typer af forretninger, så du kan investere i netop den, der giver mening for dig.

 

Brug de sociale medier som hjælpemiddel

Er sociale medier og en platform som Instagram ikke ”bare” døgnflue? Nej – tværtimod. De sociale medier bliver efterhånden flittigt benyttet af unge, såvel som ældre, hvorfor det i høj grad er en god idé, at du også her er aktiv for at skabe opmærksomhed om din forretning. Dette skal naturligvis give mening for netop din forretning, men hvis du benytter dig af et socialt medie som f.eks. Instagram, kan hashtags være yderst hjælpsomme. Blandt populære hashtags rettet mod Aalborg finder du f.eks. #aalborg med ca. 780.000 opslag eller #mitaalborg med ca. 68.900 opslag.

Del artikel