Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

3 modetendenser i Aalborg du bør holde øje med

Af Annoncør

Når du bor i en af de større byer her i landet, vil du hurtigt opdage, at der er nogle tendenser, der gør sig gældende. Det er især noget, ses inden for modebilledet, hvor forskellige stilarter udspiller sig i gadebilledet – og det gælder også i Nordens Paris, Aalborg.

 Annoncørbetalt indhold leveret af: tojpris.dk.

Her er der især 3 modetendenser, du bør holde øje med.

Stiletter til kvinder

For det første er der tale om stiletter til kvinder. Før har det været de meget praktiske outfits, der blev dyrket ude i gadebilledet, men efterhånden er det mere feminine look ved at vinde ind igen. Det betyder, at du ofte vil kunne se kvinder gå omkring i stilletter – også selvom de hverken skal til fest eller et finere arrangement.

Stilletterne er med til at pifte ethvert outfit op og dermed sætte prikken over i’et på det.

Grønne net

Du bør også bide mærke i de net, der vinder frem.

Det er nemlig ikke længere så populært at smide en taske over skulderen. I stedet er det forskellige former for canvas net, der foretrækkes. Og det er der flere gode grunde til.

For det første er de ofte produceret, så de er både økologiske og grønne for miljøet, og så er de også lette at rengøre. De smides blot i vaskemaskinen med resten af tøjet, og så vil ens net se ud, som var det helt nyt.

Vovet hår

Sidst men ikke mindst bør du lægge mærke til håret.

Her er det nemlig helt i orden at være modig. Der er ingen grund til at nøjes med den gængse hestehale eller det flade hår. Her er der nemlig tale om noget, du kan bære som en accessori, og derfor er det på mode at være modig og give sig i kast med en lang række forskellige cuts og frisurer.

Del artikel

Andre læser også