ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

3 ideelle studiejobs til unge i Aalborg

Af Annoncør

Aalborg er en af de store studiebyer i Danmark, og det giver derfor helt sig selv, at der bor rigtig mange unge i byen. Attraktiviteten ved at bo i Aalborg afspejler sig også i lejepriserne for lejlighederne i byen, og for de fleste unge aalborgensere vil der derfor være behov for at have et studiejob til at kunne betale sin leje med. Læs med her og få 3 ideer til ideelle studiejobs til dig, som er studerende i Aalborg.

TimePlan Software

Studiejob i ”Gaden”

Aalborg er kendt for Jomfru Ane Gade, der er en gade med et hav af barer og diskoteker. Som ung er der derfor gode muligheder for at få job i ”Gaden”, og eftersom man, som studerende, ofte har et par fridage om ugen, burde der ikke være problemer i at have et job i denne branche. Desuden er der næsten garanti for, at du altid vil have det skide sjovt, mens du er på arbejde.

 

Studiejob som tjener

Der findes mange restauranter og cafeer i Aalborg, der ligeledes ville være helt ideelle at have et studiejob hos. Som tjener er du garanteret travlhed, og du vil aldrig kede dig, mens du er på vagt. Desuden er der tit gode muligheder for at få en masse ansvar som tjener. Det kan f.eks. være, at du får tildelt at skulle stå for vagtplanen. Skulle det være tilfældet, kan du gøre arbejdet væsentligt nemmere for dig selv ved at gøre brug af TimePlan Software, der bl.a. hjælper dig med vagtplanlægning og tidsregistrering. Så hvis du drømmer om et studiejob med gode muligheder for at få ansvar, skal du ikke tøve med at søge et job som tjener.

TimePlan Web App

Studiejob som salgsassistent i en butik

Ligesom i de fleste andre storbyer findes der mange forskellige butikker i Aalborg, og mulighederne for shopping er mange. Derfor er der også regelmæssigt brug for ansatte til at hjælpe i de mange forskellige butikker, og her kommer du til undsætning. Som salgsassistent i en butik, vil du helt sikkert få et udfordrende, men samtidig også fedt job, hvor du med garanti vil komme til at have en masse kundekontakt.

Del artikel