3 gode tips til at give kærlighedslivet et ekstra boost!

Skrevet af: Martin M. Jørgensen

Annonce

Kan du nikke genkendende til, at dit kærlighedsliv har brugt for et lille spark bagi? Er et boost af dig og din partners lagengymnastik tiltrængt, og ønsker du at få inspiration til, hvordan dette kan gøres? Så håber vi, at nedenstående artikel kan være med til at give dig og din partner lidt inspiration. Vi har nemlig kigget på 3 gode tips til, hvordan du sørger for, at dit personlige kærlighedsliv får et ekstra boost.

Legetøj til sengen er blevet allemandseje

Flere undersøgelser viser, at voksne danskere i langt højere grad har sexlegetøj såsom dildoer liggende hjemme i skuffen sammenlignet med tidligere. Der er med andre ord sket en bevægelse blandt danskerne, der netop har gjort, at sexlegetøj er blevet mere eller mindre allemandseje.

Et emne, der tidligere har været tabubelagt, er nu i højere grad blevet noget, som man tør at snakke om. Har du derfor selv været lidt tilbageholden med sexlegetøj og lignende tidligere, så er der nu ikke behov for at holde sig tilbage. Med de mange muligheder for at købe dildoer og andet sexlegetøj på nettet, kan du roligt læne dig tilbage i sofaen og klikke varerne hjem.

Det er vigtigt at huske på, at langt de fleste webshops, som tilbyder sexlegetøj, sender pakken afsted i ganske diskret indpakning. Du behøver derfor ikke at bekymre dig om røde ører, når postmanden skal bruge din underskrift for din pakke. En af de webshops, der sender din pakke 100% diskret afsted, er sexshoppen Altertystys.dk.

En dejlig miniferie kan være tiltrængt

Man kan hurtigt komme til at få en hverdag, der er fyldt med gamle vaner. Derfor kan det være befriende og opkvikkende for forholdet, at man engang imellem tager en dejlig miniferie.

En miniferie behøver ikke nødvendigvis at skulle være en dyr fornøjelse. Der er rig mulighed for at komme billigt afsted, hvad end man ønsker at forblive indenfor de danske grænser, eller man gerne vil ud og opleve andre steder. Der findes et hav af sommerhuse i Danmark, som kan lejes forholdsvist billigt. Book et par overnatninger eller en forlænget weekend, så er der i hvert fald lagt i kakkelovnen til en hyggelig og romantisk miniferie.

Spaophold kan sætte intimiteten i gang

Et lækkert spa- eller massageophold kan ofte sætte gang i ethvert forholds intimitet igen. Der findes en masse steder i Danmark, hvor du kan få fantastiske oplevelser med både spa og massage. Alternativt kan vores nabolande også tilbyde fantastiske faciliteter, hvad dette angår. Både i Tyskland og i Sverige er der gode muligheder for at få et dejligt ophold til relativt få penge.

Nordjyllands største esport event: Det skal du opleve i Gigantium i weekenden

Skrevet af: Michael Qureshi

I morgen går det løs med Nordjyllands største LAN- og esport event i Gigantium.

Der er sørget for gratis adgang til dagsgæster både fredag, lørdag og søndag takket være et flot sponsorat fra Sydbank.

Og hele 1500 gamere er samlet foran deres skærme, som betyder, at Geeks Gone Wild kan melde totalt udsolgt på selve billetsalget.

Under eventet vil der blive konkurreret i spil som Counter-Strike: Global Offensive, Fortnite, og League of Legends.

Med deltagere fra 10 nationer og en samlet præmiepulje på over 14.000,- vil en af nordeuropas største Tekken 7 turneringer blive afviklet i løbet af weekenden.

Mange sjove konkurrencer

Hovedarrangør Lasse Kjær fortæller;

“Vi oplevede sidste år, at folk ikke rigtig ville det her kæmpe sceneshow og store pengepræmier.

De vil meget hellere bare sidde og hygge sig. Så i år har vi taget flere af de gamle konkurrence, som ikke nødvendigvis foregår på computeren, med igen. Det gælder konkurrencer som tastatur-samling, Bordlotto og Cocio crash.

Vi har lyttet til gæsterne og vi kan se på billetsalget at det har virket.”

Under eventet foregår der en masse aktiviteter rundt om i Gigantium. Der vil være konkurrencer rettet mod deltagere, men også en masse aktiviteter som dagsgæster også har mulighed for at deltage i, bl.a. konkurrencer som Fortnite Dance Off og Bottleflip.

Derudover er der et stort messeområde hvor der bliver rig mulighed for at se på gadgets og prøve de nyeste spil.

Vi har udvalgt nogle højdepunkter:

Hvis du vil se turneringer

CS:Go Coolshop GGW Open/CS Tour
Fredag fra kl. 19.00

League of Legends
Fredag fra kl. 20.00

Fortnite Solo
Fredag fra kl. 20.00

Tekken
Lørdag fra kl. 10.00

FIFA20
Lørdag fra kl. 12.00

Fortnite Duo
Lørdag fra kl. 20.00

Hvis du vil se konkurrencer og aktiviteter

Johnni Gade Rap Battle
Fredag kl. 18.20

Bottleflip og wankerarm konkurrence
Fredag kl. 21.00

Musemåttekast
Lørdag kl. 11.00

Fortnite Dance Off
Lørdag kl. 12.30

Streamers Meet & Greet
Lørdag kl. 14.00

Kontorstol Race
Lørdag kl. 15.45

Cocio & Cola Crash
Lørdag kl. 16.00

Du kan se HELE programmet her

Spar op mod 90% på mærkevarer: Stor outlet i midtbyen skal rydde butikken

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

I starten af december kunne vi fortælle nyheden om, at Brandcuts åbnede en stor Pop Up Outlet i Bispensgade 26, hvor Loft By Loftet tidligere har haft butik.

Og helt efter planen lukker den næsten 600 kvadratmeter store butik her i slutningen af januar.

Det betyder endnu større besparelser, indtil butikken lukker helt den 28. januar i næste uge.

“Alt skal væk, så vi har skruet ekstra meget på priserne fra i morgen, fredag den 24. januar, og til på tirsdag,” fortæller Troels Bay, ejer af Brandcuts, til MigogAalborg.

Spar op mod 90 % på kendte mærker

Pop Up Outlet garanterer et kæmpe udvalg, hvor der er tusindvis af attraktive varer til både mænd og kvinder.

Du kan blive klædt på fra top til tå, for der er alt fra sko, jeans, kjoler, vinterjakker mm. at finde i butikken.

Du kan se frem til fede mærker som Diesel, Masai, Tenson, Armani, Norr, Dolomite, Knowledge Cotton Apparel, Shoe the Bear, Performance pants og mange flere.

Besparelserne er denne gang helt op til 90 % og åbningstiderne er som følger:

Fredag den 24. januar 10.00-19.00

Lørdag den 25. januar 10.00-16.00

Søndag den 26. januar 11.00-15.00

Mandag den 27. januar 10.00-17.30

Tirsdag den 28. januar 10.00-17.30

Hvad: Ophørsudsalg i Pop Up Outlet
Hvor: Bispensgade 26, 9000 Aalborg
Hvornår: Resten af januar

Støtter en god sag: Textur laver vild gourmet-tur i Great Dane fly over Nordjylland

Skrevet af: Michael Qureshi

Hvad siger du til at få serveret gourmet-mad og champagne fra Restaurant Textur og Ruths Hotel, mens du cirkler rundt i luften over Aalborg?

Hvis svaret er et kæmpe JA TAK, så er det bare om at få booket en billet til det helt særlige arrangement, som Restaurant Textur laver i en god sags tjeneste i næste uge.

Torsdag d. 30. januar kan du komme på en helt særlig flyvetur i Great Dane Airlines passagerfly, hvor du bliver forkælet fra start til slut mens man flyver over det meste af Nordjylland.

Undervejs er der foredrag fra Coolshops Jacob Risgaard, der er blevet et virkelig hot navn i Danmark med sin deltagelse i Løvens Hule-panelet.

Derudover er der indlæg fra Thomas Hugo Møller, der er stifter og direktør for Aalborg-flyselskabet Great Dane Airlines.

Læs også: 3 retter for 225 kr.: Toprestauranter i Aalborg er med i ny restaurant-festival 

Fantastisk initiativ

Textur har tilmeldt sig SUPERDYSTEN 2020, der handler om at samle så mange penge ind som muligt til CoolUnite. Det er en velgørenhedsfond skabt af Coolshop, som støtter sygdomsramte og udsatte børn.

“Det er et fantastisk initiativ af Restaurant Textur, og vi er glade for al den støtte vi kan få til CoolUnite. Det bliver en helt særlig flyvetur, tør jeg godt at love,” siger Jacob Risgaard.

Arrangementet varer fra klokken 14.00-16.00 med afgang fra Aalborg Lufthavn, og koster 750 kr. per billet.

Du kan læse mere og købe billetter her

Læs også: Kom med til Aalborgs eneste Skybar-fest med cocktails i næste uge