Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

3 gode tips til at give kærlighedslivet et ekstra boost!

Af Redaktionen

Annonce

Kan du nikke genkendende til, at dit kærlighedsliv har brugt for et lille spark bagi? Er et boost af dig og din partners lagengymnastik tiltrængt, og ønsker du at få inspiration til, hvordan dette kan gøres? Så håber vi, at nedenstående artikel kan være med til at give dig og din partner lidt inspiration. Vi har nemlig kigget på 3 gode tips til, hvordan du sørger for, at dit personlige kærlighedsliv får et ekstra boost.

Legetøj til sengen er blevet allemandseje

Flere undersøgelser viser, at voksne danskere i langt højere grad har sexlegetøj såsom dildoer liggende hjemme i skuffen sammenlignet med tidligere. Der er med andre ord sket en bevægelse blandt danskerne, der netop har gjort, at sexlegetøj er blevet mere eller mindre allemandseje.

Et emne, der tidligere har været tabubelagt, er nu i højere grad blevet noget, som man tør at snakke om. Har du derfor selv været lidt tilbageholden med sexlegetøj og lignende tidligere, så er der nu ikke behov for at holde sig tilbage. Med de mange muligheder for at købe dildoer og andet sexlegetøj på nettet, kan du roligt læne dig tilbage i sofaen og klikke varerne hjem.

Det er vigtigt at huske på, at langt de fleste webshops, som tilbyder sexlegetøj, sender pakken afsted i ganske diskret indpakning. Du behøver derfor ikke at bekymre dig om røde ører, når postmanden skal bruge din underskrift for din pakke. En af de webshops, der sender din pakke 100% diskret afsted, er sexshoppen Altertystys.dk.

En dejlig miniferie kan være tiltrængt

Man kan hurtigt komme til at få en hverdag, der er fyldt med gamle vaner. Derfor kan det være befriende og opkvikkende for forholdet, at man engang imellem tager en dejlig miniferie.

En miniferie behøver ikke nødvendigvis at skulle være en dyr fornøjelse. Der er rig mulighed for at komme billigt afsted, hvad end man ønsker at forblive indenfor de danske grænser, eller man gerne vil ud og opleve andre steder. Der findes et hav af sommerhuse i Danmark, som kan lejes forholdsvist billigt. Book et par overnatninger eller en forlænget weekend, så er der i hvert fald lagt i kakkelovnen til en hyggelig og romantisk miniferie.

Spaophold kan sætte intimiteten i gang

Et lækkert spa- eller massageophold kan ofte sætte gang i ethvert forholds intimitet igen. Der findes en masse steder i Danmark, hvor du kan få fantastiske oplevelser med både spa og massage. Alternativt kan vores nabolande også tilbyde fantastiske faciliteter, hvad dette angår. Både i Tyskland og i Sverige er der gode muligheder for at få et dejligt ophold til relativt få penge.

Del artikel

Andre læser også