Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

3 gode idéer til aktiviteter på en regnvejrsdag 

Af Annoncør

Når det er gråt og regnvejr udenfor, så er det ikke sikkert, at dit humør er i top. Dog behøver det hverken at være en dårlig eller kedelig dag, selvom vejret er det.

Annoncørbetalt indhold leveret af: poetzsch-padborg.dk.

Derfor får du her nogle gode idéer til aktiviteter, der er gode at lave på en regnvejrsdag.

Kør en tur til grænsen

For rigtig mange er det helt almindeligt at køre til grænsen en gang imellem. Enten for at få en tur ud af det eller for at handle ind. Derfor er det også en god idé at gøre netop det på en regnvejrsdag. Der er noget hyggeligt over at køre rundt tur, når det er regnvejr. Hvis du sætter noget god musik på og kører en tur til grænsen, så går det hurtigt en dag med det.

Når du er ved grænsen, så er det enten en mulighed at gå rundt og se noget forskelligt eller at handle ind. Hvis du mangler noget, så finder du det måske i grænsebutikken Poetzsch Padborg.

 

Se alle dine yndlingsfilm

Regnvejr er perfekt filmvejr. Det er lige vejr til at kravle ind under din dyne og sætte alle dine yndlingsfilm på. Det er ikke altid, at der er tid til den slags, så hvis du har en regnvejrsdag, hvor du har godt med tid, så er det en rigtig god idé. Det er også et oplagt tidspunkt at forkæle dig selv med alle dine favoritsnacks.

 

Gå en tur udenfor

Selvom det måske ikke virker som en hyggelig aktivitet i regnvejr, så er det nogle gange faktisk rigtig rart at gå en tur, når det regner. Det er forfriskende og rigtig hyggeligt, så længe du har tøj på til det. Det er nemlig ikke sjovt, hvis du går rundt og fryser, så det er vigtigt med varmt tøj.