3 gode gaver til veninden

Skrevet af: Martin M. Jørgensen

Denne artikel er udarbejdet i samarbejde med de heri nævnte virksomheder og kan indeholde reklame links.

Skal du finde på en god gave til din veninde? Mangler du lidt inspiration? Så læs med her, hvor du får en række idéer til gode venindegaver.

Spaophold eller skønhedsprodukter

Skal din veninde rigtig forkæles, kan du overveje at give hende et spaophold, et gavekort på massage eller en tur på badeanstalt i gave. Er du heldig, vælger hun at tage dig med, og så kan I få en hyggelig oplevelse sammen ud af det.

Er der ikke penge i budgettet til eksempelvis et spaophold, kan du give hende nogle lækre skønhedsprodukter i gave i stedet. Så kan hun selv holde en lille spadag derhjemme. Køb eksempelvis badesalt, en lækker ansigtsmaske og en plejende fodcreme til hende. Så er hun godt dækket ind og kan komme i gang med at pleje sig selv derhjemme i stedet for.

Tøj, sko eller smykker

Langt de fleste kvinder kan godt lide at udtrykke sig igennem deres personlige stil. Derfor er der også mange, der holder af at have et solidt udvalg af tøj, sko og smykker derhjemme. Har din veninde det også sådan, kan du selvfølgelig give hende netop disse ting i gave.

Er din veninde i den såkaldt ”plus size”-kategori, kan du finde lækkert tøj til hende flere steder på nettet, hvis du er interesseret i dette. Særligt hvis din veninde ikke er for god til selv at gå ud at købe nyt tøj, vil hun helt sikkert elske at få det i gave. Er du ikke sikker på, hvad du skal købe til hende, kan du altid give hende et gavekort, således at hun selv kan vælge.

Noget til madlavningen

Hvis din veninde godt kan lide at lave mad, kan du overveje at købe køkkenredskaber til hende i gave. Du kan også give hende en lækker samling af krydderier og delikatesser til madlavningen. Saml dem i en fin gavekurv, så det ser præsentabelt ud, så har du en god gave på plads.

En lidt alternativ idé er, at du kan give hende måltidskasser på abonnement i gave. Du kan selv bestemme, hvor længe abonnementet skal løbe, samt hvor ofte måltidskasserne skal leveres, således at gaven kommer til at passe til dit budget. Du kan blandt andet bestille måltidskasser på retnemt.dk. Særligt hvis din veninde godt kan lide at lave mad, men ofte ikke har tid til at diske op med det helt vilde, kan det være en hjælpende hånd, at der kommer lækre måltidskasser ind ad døren.

En hyggelig aften i godt selskab

Vil du gerne have noget mere kvalitetstid med din veninde? Så kan du med fordel give hende en hyggelig venindeaften i gave. Skriv i et kort, at du inviterer på lækker middag og god vin efterfulgt af eksempelvis en biograftur eller en tur i byen. Du kan naturligvis helt selv sammensætte aftenens program, alt efter hvad I allerbedst kan lide at lave sammen.

Ofte er den bedste gave ikke nødvendigvis en materiel ting, men derimod netop din tid. Særligt hvis I ikke ser hinanden så tit, kan det derfor være en god idé at give en hyggestund i gave fremfor at skulle finde på en fysisk gave.

Alternativt kan du også købe hende et oplevelsesgavekort, som du så forhåbentlig også selv får lov at nyde godt af. På den måde får I også noget kvalitetstid sammen. Du kan i dag finde oplevelsesgavekort for enhver smag og i enhver prisklasse. Uanset hvad netop din veninde holder af at bruge sin tid på, kan du derfor også finde et oplevelsesgavekort, der vil falde i god jord hos hende.

Mere kø: Stort kryds i Aalborg indsnævres de næste to uger

Skrevet af: Redaktionen

Det ligner en ond cirkel for tiden.

Hvis du hader at sidde i kø, så bør du overveje en anden vej, hvis du normalt kører omkring Universitetsboulevarden/Th. Sauers.

I sidste uge var den gal med signalanlægget, der styrer trafiklyset i det store kryds på Universitetsboulevarden/Th. Sauers vej ved Sohngårdsholmsvej.

Nu venter der nye udfordringer, som allerede blev igangsat i går tirsdag.

Flere vognbaner spærres

Således meddeler Aalborg Kommune, at et vejarbejde vil spærre flere vognbaner samt cykelsti omkring krydset.

“Vi roder desværre igen ved krydset Th. Sauers Vej – Universitetsboulevarden – Sohngårdsholmsvej.

I dag begynder arbejdet med at omlægge en fjernvarmeledning i krydset og derfor bliver to vognbaner, samt cykelsti, på Universitetsboulevarden spærret.

Den manøvre kan desværre ikke løses uden at genere trafikken, så der forventes kø i krydset fra øst / Universitetsboulevarden mod Th. Sauers Vej og mod Sohngårdsholmsvej.

Vi skynder os alt hvad vi kan, men kom afsted i god tid og bær over med os i de to uger arbejdet står på.”

Så et godt råd herfra er at undgå krydset i myldretiden de kommende 14 dage.

Kæmpe nyhed: Aalborg Zoo tænder 100.000 julelys

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Juletiden nærmer sig med hastige skridt, og mange lokale virksomheder er allerede i fuld gang med den helt store planlægning.

Især i Aalborg Zoo bliver julen i år noget helt særligt.

Der venter nemlig gæsterne en helt enestående oplevelse i haven denne jul.

JUL I ZOO og fejrer julen med en gigantisk lysfest, hvor haven illumineres med 100.000-vis af lys, der fører gæsterne på en stemningsfuld julerejse verden rundt.

JUL I ZOO giver gæsterne en helt ny og anderledes oplevelse af haven og dyrene.

Her tændes lys i vintermørket og sætter særligt fokus på dyrenes tilpasning i den mørke tid og de kolde egne.

Lysvandring gennem haven

Med udgangspunkt i havens dyr, deres særkende, adfærd og de verdensdele de oprindeligt kommer fra inviteres gæsterne på en lysvandring gennem haven.

Fra Grønland i nord til Afrika i syd oplever gæsterne julens atmosfære og traditioner.

Ruten gennem Zoo er designet sådan at lys og stemninger skifter, og der hele tiden venter nye overraskelser på vejen.

Den eventyrlige oplevelse begynder allerede ved Bjørnemanden, Aalborg Zoos vartegn, der byder velkommen smukt oplyst af et stort rødt hjerte.

Herfra leder lyset gæsterne gennem haven: På bygninger og på telte, i hytter og på træer og i et stort juletræ på plænen.

På deres vej gennem haven går gæsterne blandt andet gennem en lystunnel, hvor de kan dele deres juleønsker på små røde hjerter.

De kan opleve den grønlandske jul med spektakulært nordlys, alternative juletræer og grønlandsk streetfood, og i den julepyntede afrikanske landsby venter et festfyrværkeri af farver.

Hyggelige juleaktiviteter

Det er selvfølgelig ikke en rigtig jul uden julemanden. Hans hytte ligger lige ved siden af rensdyrenes stald, og her kan alle artige børn komme og hviske deres største ønske i julemandens øre.

I løbet af november og december vil der desuden være en lang række arrangementer og events, der fejrer julen med blandt andet sang, gudstjeneste, og hyggelige workshops.

JUL I ZOO er udviklet i tæt dialog med Aalborg City, City Syd og Aalborg Storcenter, Aalborg Events og Visit Aalborg og bidrager til at styrke Aalborgs position som Nordjyllands jule- og handelsby nummer ét.

Aalborg Zoo vil således også aktivt være til stede på julemarkedet på Gammeltorv med en julehytte.

JUL I ZOO kan opleves fra fredag den 15. november.

Åbningstider:

15.-17. november, 22.-24. november samt 29.-30 november kl. 16-21

Alle dage i december kl. 16-21 (dog undtaget 24. og 31. december)

25 år med Fast Eddie’s Pool Hall: Fejres med tilbud og stor fødselsdagsfest

Skrevet af: Nathalia Hentze Nielsen

De seneste år er en række af Aalborgs helt legendariske steder lukket.

Der findes heldigvis stadig de berømte etablissementer, der lever i bedste velgående, og ét af dem kan nu fejre 25-års jubilæum.

Fast Eddie’s Pool Hall har eksisteret siden 1994 og bærer titlen som Aalborgs ældste  pool hall.

De 25 år skal fejres med stil, og Eddie’s inviterer alle til en stor jubilæumsfejring i deres nyrenoverede lokaler lørdag den 21. september på 1. sal af Maren Turis Gade 9. 

Festlighederne starter om eftermiddagen med en reception fra kl. 12.00 til 15.00 og fortsætter fra kl. 21.00 til 24.00 om aftenen med live musik fra bandet Upstairs og masser af god stemning.

Er du frisk på et udfordrende spil pool, vil der også være mulighed for at prøve kræfter med nogle af Fast Eddie’s Pool Hall turneringsspillere i løbet af aftenen.

Hvis du vinder over en af de erfarne spillere, har Eddie’s en gratis øl klar til dig i baren.

Fast Eddie's Poolhall

Old-school charme

Når man tager trappen op til Fast Eddie’s Pool Hall – eller bare Eddie’s som det hedder i folkemunde – er det som at træde ind i en anden tidsalder.

Mørkbejdset træ dominerer lokalerne og skaber en hyggelig, omfavnende atmosfære, hvor det virker som det mest naturlige i verden at lade sig sænke ned i de brune lædersæder i en af de mange båse og nyde en drink.

Renoveringen af lokalerne er sket i tråd med poolhallens sjæl, og der er både blevet plads til et lounge-område med ekstra siddepladser og storskærm samt en “ny” rustik bar, hvor du kan bestille øl fra en af 10 haner eller få dig en drink fra det ekstra store udvalg af spiritus.

Havde Eddie’s være placeret i USA og ikke Aalborg, kunne man snildt forestille sig, at den old-school poolhall med al sin charme ville have været et perfekt stamsted for pool-legenden Fast Eddie, som lægger navn til stedet – og som blev portrætteret af Paul Newman i The Hustler og The Color of Money.

Men man skal endelig ikke tage fejl; poolhallen er i høj grad også gearet til unge mennesker.

Man kan bl.a. udfordre ens venner i et spil bordfodbold eller dart, slå sig ned i sæderne og se fodbold på storskærm, spille brætspil i loungen eller prøve chancen på spilleautomaterne i spillehallen, hvor der er 88% udbetaling.

Og selvfølgelig er der poolborde – masser af poolborde.

Hele ni for at være eksakt, hvor man ikke er tvunget til at betale for en hel time, men derimod kan betale 0.75 kr i minuttet om dagen og 1.17 kr i minuttet om aftenen i hverdage eller 1.33 kr i minuttet fra fredag til lørdag.

Fast Eddie's Poolhall

En uge med gode tilbud

Hvis du ikke kan nå med til festlighederne om lørdagen, er der heldigvis masser af gode tilbud at benytte sig af i hele denne uge.

Du kan bl.a. spille pool til kun 25 kr hele ugen i én time mellem 12.00 og 18.00.

Udover at kunne spille pool til billige penge, vil der også være masser af gode tilbud på øl og sjusser i uge 38.

Du kan bl.a. købe en Classic Tuborg fad til 25 kr fra mandag til torsdag, sjusser til 25 kr fredag og lørdag, og 0,5 l sodavand til 25 kr om søndagen.

Kan du generelt ikke få nok af pool, kan du for 250 kr om måneden spille alt det pool, du vil – bortset fra når der er fuldt hus.

Fast Eddie’s er også med i ClubAalborg, og du kan hele september få 1 times pool samt 2 fadøl (0,4 l) eller 2 sodavand (0,5 l) til kun 100 kr.

Hvad: Fast Eddie’s Pool Hall jubilæumsfest

Hvor: 1. sal, Maren Turis Gade 9

Hvornår: 21. september, reception 12.00 – 15.00 og live musik 21.00 – 24.00

Gode tilbud hele denne uge