3 fede leje lejligheder: Er du til New Yorker stil eller nyrenoveret

Skrevet af: Christine Luca Hornemann
wagnerejendomme.dk
wagnerejendomme.dk

Lejemarkedet kan være ugennemsigtigt og ofte uoverskueligt, men MigogAalborg Bolig hjælper dig med at finde nogle super fede lejelejligheder, hvis du kigger med her.

Alle lejlighederne er beliggende i hjertet af Aalborg med få minutters gang ind til det pulserende byliv.

Fede New Yorker lejligheder

Centralt beliggende på Strandvejen i midtbyen, kan man på 3. Sal leje denne nyrenoverede 2 værelses new yorker lejlighed. Huslejen på denne lejlighed er på 7.600 kroner. Hvis man kan lide denne type lejlighed, er der flere lignede lejligheder til leje, med husleje fra mellem 7.300 – 7.800 kroner om månedden. Se lejligheden her.

Ryes Cottages fede indretninger

Aalborg Boligadministration

I vestbyen er det gamle musik konservatorium blevet bygget om til boliger, og her er indretningen en smule anderledes end fra det sædvanlige med de store lyse sprossede vinduer. Lejlighederne er nyrenoveret. Man kan eksempelvis leje en lejlighed på 96 kvadratmeter til en husleje på 7.500 kroner om måneden. Se lejligheden her.

Wagner huset er noget for sig selv

wagnerejendomme.dk

Ved Godsbanen er Wagner Huset blevet bygget. Her er to detaljer, som skiller sig ud fra mængden. Her er en smuk overdækket Atriumgård og bilelevator. Der er lejligheder til leje fra 70 kvadratmeter op til 112 kvadratmeter, og husleje priserne ligger fra 7.500 – 10.995 kroner. Se lejlighederne her.

Boligswipe

Ønsker du at se endnu flere fede lejligheder til leje kan du finde flere i BoligSwipe. Husk med MigogAalborgs BoligSwipe kan du finde lejeboliger helt uden gebyrer og skjulte abonnementer.

Vi er samarbejdspartnere med dem, vi har inde i BoligSwipe, så informationerne er desuden opdaterede og troværdige.

Prøv Aalborgs helt nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.