Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

3 events i Aalborg, der udvikler dig som person

Af Annoncør

Aalborg er et overflødighedshorn af kulturelle begivenheder og tilbud. Fredag kan du tage i teatret, lørdag kan du gå på restaurant, og søndag kan du gå i biografen. Der er oplevelser nok til både hverdag og weekend, og nogle kan ligefrem stimulere din personlige udvikling.

Det skønne ved at bo i en by som Aalborg er, at der altid er noget at lave. Det største spørgsmål er derfor, hvad man skal vælge. Her på siden giver vi dig 3 idéer til events i Aalborg, som udvikler dig som person.

Vores by byder nemlig på masser af perspektivudvidende og udviklende aktiviteter. Så hvorfor ikke gribe selvudviklingen an med underholdende og skønne begivenheder?

1. Stimuler hjernen med et godt foredrag

Hvor tit går du til foredrag? Hvis du er som den gennemsnitlige dansker, er det ikke ret tit. Det er imidlertid synd, for Aalborg byder på et hav af foredrag, der kan udvide dit perspektiv. Nogle er sjove, andre er rørende, og andre igen er intellektuelle. Nogle er alle ting på én gang!

Et godt foredrag stimulerer hjernen og får os til at tænke i nye baner. Det kan være tiltrængt, så dagene ikke kommer til at ligne hinanden alt for meget. Efter en foredragsoplevelse kan du se på det gamle med nye øjne.  

2. Udfordr dig selv til open mic

Det er skønt at indtage kultur og lade den berige os med alt, hvad den byder på. Men nogle gange kan det være gavnligt at træde ud af vores komfortzone og selv give et bidrag. Det kan du gøre til open mic, hvor scenen er din.

Hvad har du på hjerte? En joke? En sang? Et digt? Uanset hvad det er, kan du få afløb for det til et open mic-arrangement. Det vil med garanti udfordre og udvikle dig at stå sårbar foran publikum. Og bagefter er der god grund til at være stolt af dig selv!

3. Kom ned i tempo med et spaophold

Et spaophold er måske ikke den mest budgetvenlige Aalborg-aktivitet, du kan foretage dig. Ikke desto mindre kan det bestemt være en investering værd, især hvis du går og stresser til hverdag. Med bare en enkelt dag i afslappende omgivelser vil du opdage at komme ned i et mere roligt tempo.

Det kan faktisk gøre en større forskel, end du tror. Når vi ikke haster afsted, bliver der nemlig tid og rum til, at vi kan mærke os selv. Derfor er det ikke ualmindeligt, at et afslappende ophold får dig til at indse ting og sager om dig selv og dit liv. Det kan du så handle på, når du kommer hjem.

Del artikel

Andre læser også