Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

3 bæredygtige virksomheder fra Aalborg og omegn

Af Annoncør

Når man kigger på Aalborg, er den efterhånden ved at blive en stor smeltedigel af forskellige kulturer og spændende aktiviteter, og den store by er mere spændende end nogensinde før. Nye initiativer og innoverende virksomheder bliver efterhånden pumpet ud af Aalborg og omegen, og det kan være svært at følge med i, hvad der efterhånden findes derude. Vi vil her nævne 3 virksomheder, både store og små, der alle med deres udspring fra Aalborg og omegn har ægte nordjysk blod i årerne. Selvom ingen af virksomhederne har nogle fysiske butikker (endnu), kan du støtte de nordjyske virksomheder ved at købe deres produkter online hos greentown.dk.

  1. byLIS

byLIS er en lille virksomhed med børnetøj og -tilbehør, der startede i 2016. Med base i Skørping lige uden for Aalborg, sørger Lis, der står bag mærket, for kun at få de mest bæredygtige produkter i sit sortiment. Her finder du både legetøj, muleposer og rondeller, men også et stort udvalg af håndlavet tøj. Lis er mest kendt for sin “Vokser med barnet”-kollektion, hvor hun laver børnetøj, der har mulighed for at, du gættede det nok, vokse med dit barn. Tøjet er lavet til, at det kan smøges op og ned, alt efter, hvor langt eller kort det skal være. Det sidste stykke tid har Lis også være meget populær for sine smukke og praktiske mundbind, og har især fundet succes i sit helt specielle mundbind til mænd med fuldskæg, der er længere end normale mundbind, og derved dækker hele skægget.

  1. sannefalk.dk

Hos Sanne Falk finder du en lang række skønne produkter til køkkenet og badeværelset, der med garanti vil sætte farve på din hverdag. Produkterne produceres i små batches på Sannes eget værksted i Aalborg og alt er altid håndlavet. Produkterne er gode alternativer til mere ressourcekrævende engangsprodukter, da hendes produkter kan bruges igen og igen. Fra Sanne Falk kan du for eksempel købe indpakningspapir lavet af bivoks, hvilket minimerer brugen af ting som sølvpapir og husholdningsfilm. Produkterne er lavet af genbrugs- og restmaterialer, hvilket naturligvis også er mere bæredygtigt end at købe helt nye materialer.

  1. Nsleep

Et godt stykke fra Aalborg i Skagen ligger hovedkvarteret på en virksomhed, der er så god, at vi ikke kunne lade være med at tage den med. Nsleep sælger et stort udvalg af madrasser, dyner, puder og sengetøj, der alle er lavet af bæredygtige materialer. Dette er blandt andet økologisk bomuld og det fantastiske fyldmateriale kapok, der er perfekt til madrasser, dyner og puder. Hos Nsleep kan man altså ikke kun købe sig til en bedre søvn, men du kan også hjælpe med at gøre verden til et lidt grønnere sted. Hvis du vil se de mange skønne produkter fra Nsleep, kan du se deres sortiment hos GreenTown.

Del artikel

Andre læser også