Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Aalborg-firma bygger igen for Nybyggerne: Denne gang i ny by

Af Michael Qureshi
På billedet er det Henrik Rasmussen fra Metronome Production, der producere for TV2 (blå jakke) og Jesper Skovsgaard (grøn jakke) fra 2E Bolig og Emil Thorup (brun jakke).
På billedet er det Henrik Rasmussen fra Metronome Production, der producere for TV2 (blå jakke) og Jesper Skovsgaard (grøn jakke) fra 2E Bolig og Emil Thorup (brun jakke).

Aalborg-virksomheden 2E Bolig står atter for at bygge og sponsorere Danmarks største tv-præmie.

Nybyggerne er nået til femte sæson, og her rykker man til en helt ny by i det populære tv-program.

TV 2 ville gerne til Jylland med ”Nybyggerne”, og 2E Bolig ville gerne prøve at bygge i Randers med deres landsdækkende rækkehus-koncepter.

Prøver nyt marked i Randers

Vinderparret får ganske enkelt et hus, når programmet er overstået, og det er Aalborg-virksomheden med til at finansiere som en del af hovedsponsoratet.

”Vi er igen i år blevet spurgt, om vi kan stille med boliger til endnu en programserie til det uhyre succesfulde tv program ”Nybyggerne”, der kører på TV2 med start fra februar 2019.

Henvendelsen fra TV 2 falder i tråd med TV 2s ønske om at komme til Jylland igen med programmet og vores ønske om at prøve nyt marked i Randers for vores succesfulde koncept for rækkehuse” udtaler Jesper Skovsgaard, direktør og ejer af 2E Bolig.

Ny vært for 5. sæson af ”Nybyggerne” bliver denne gang den kendte og populære vært Emil Thorup, som uden tvivl bringer ny energi ind i det succesfulde program.

Optagelserne er allerede i gang

Rækkehusene er under opførelse, og de første seks huse står allerede klar, hvoraf de fire af husene indgår i ”Nybyggerne”, hvor optagelserne er i gang pt.

Rækkehusene er opført som 1-plans rækkehuse, Danmarks mest eftertragtede husmodel, der henvender sig til alle aldersgrupper.

Rækkehuse opføres med fokus på kvalitet samt at skabe det absolutte bedste indeklima.

Husene opføres, som vi altid gør, som murede og med flotte eksklusive teglstens facader og træ/alu vinduer fra Velfac, så udvendig vedligeholdelse ikke bliver nødvendigt.

Del artikel

Andre læser også