Nyhedsbrev

Artikler med:

Nyeste artikler

25-årige Cecilie leder 30 ansatte: “Jeg har for meget krudt i røven til et kontorjob”

Af Simone Springborg
Foto: Simone Springborg
Foto: Simone Springborg

Farverig, inkluderende og helt sin egen.

Pincho Nation har på få år markeret sig som et anderledes restaurantkoncept i Aalborg midtby.

Her bliver alle gæster mødt af popcorn, farverige drinks og personale, der tydeligvis er glade for deres arbejdsplads.

En af dem er Cecilie Orlander Due, der i april 2025 overtog ansvaret som restaurantchef. Hun er 25 år og har hurtigt fundet sig til rette i den internationale Pincho Nation-familie.

“Folk er glade, stemningen er god, og det smitter af på både gæster og ansatte,” fortæller Cecilie, mens hun smiler. “Alle får popcorn, når de træder ind. Hvem kan ikke lide det?”

Fra Hvidovre til Aalborg

Selvom Cecilie i dag bor i Randers og leder et team på 30 ansatte i Aalborg, begyndte hendes rejse i Hvidovre.

Hun fik sin første erfaring som teenager på McDonald’s i Brøndby, og det blev hurtigt til meget mere end et fritidsjob.

“Jeg tog handelsøkonom-uddannelsen gennem McDonald’s og blev fanget af restaurationsbranchen. Det hele gik stærkt, og jeg har egentlig bare ladet vinden rive mig med siden,” siger hun.

Efter nogle år som restaurantchef i Randers var det som gæst på Pincho Nation, hun første gang stiftede bekendtskab med det svenske koncept, der kombinerer tapas, app-bestilling og cocktailbar med skæv indretning og stærkt fællesskab.

“Jeg kunne bare mærke, at det her sted passede til mig. Det var farverigt, åbent og fyldt med energi, så jeg søgte jobbet, da muligheden kom.”

25-årige Cecilie leder 30 ansatte: “Jeg har for meget krudt i røven til et kontorjob”
Foto: Simone Springborg

Et sted, man bliver hængende

Pincho Nation adskiller sig fra mange andre restauranter med sin tydelige fokus på atmosfære og fællesskab både blandt medarbejderne og i mødet med gæsterne.

“Det er virkelig et unikt arbejdsmiljø. Vi har det sjovt, der er plads til personlighed, og folk bliver hængende efter luk og tager en øl sammen. Det siger noget om, hvor godt vi har det,” siger Cecilie.

Hun lægger vægt på frihed under ansvar, og at hun som leder får tillid oppefra. Der er noget, hun giver videre til sit team.

“Sæt personalet først. Det er mit mantra. Når de trives, smitter det direkte af på gæsteoplevelsen.”

Det rigtige sted

Selvom Cecilie fortæller at det hele stadig “føles lidt som et sabbatår”, er det tydeligt, at hun har fundet sin hylde. Universitetet trak aldrig rigtig, og et klassisk kontorjob fristede slet ikke.

“Jeg har alt for meget krudt i røven til at sidde stille,” griner hun.

Hun har dog overvejet et deltidsstudie på sigt, men det skal være noget, der passer ind i det liv, hun elsker nu.

“Det er fedt at stå med ansvar, også selvom det kan være overvældende. Jeg har modnet meget og lært endnu mere. Og lige nu føler jeg bare, at jeg er det rigtige sted.”

Del artikel


 


 


 


 


Udvalgte artikler

 


 


 


Top 3 i dag