24 timer man ikke lige glemmer: Her får du den vildeste Valentines-date

Skrevet af: Michael Qureshi

Annonce

I februar går det igen løs med den største dag i romantikkens tegn.

Valentines dag har virkelig fået fat i danskerne, og det er en af de største dage på året for blandt andet restauranterne rundt omkring i landet.

Men som med alle andre traditioner kan den klassiske dinner & bio måske godt blive en anelse forudsigeligt og ja, lad os bare sige det ligeud. Kedeligt.

Det har det lækre spa- og wellness Hotel Viking gjort op med.

Hotellet, der ligger en halv times kørsel nordpå fra Aalborg, har Danmarks største spa- og wellness område, og de faciliteter skal udnyttes i den uge, hvor Valentines dag falder.

De gør ikke kun noget stort ud af selve Valentines dag tirsdag den 14. februar. De har valgt at fejre kærligheden i en hel uge med et unik “kærlighedsophold”, som hotellet kalder konceptet.

Vi tør godt at vove den påstand, at man ikke finder en pakke som den her andre steder i det nordjyske.For kærlighedsopholdet er koblet op på premieren på megahittet Fifty Shades Darker, der får officiel premiere den 9. februar.

Så de lægger op til et totalt romantisk ophold, hvor man i hvert fald sikrer, at parforholdet enten bliver eller forbliver rødglødende hedt.

Det er med spa- og wellness om dagen. En lækker tre-retters menu om aftenen med masser af bobler. Direkte transport til biografen i Frederikshavn, hvor man kan få fyret lidt op under hinanden med Mr. Grey og Fifty Shades stemningen.

Tilbage på hotellet har spa-området helt ekstraordinært åbent til 23.00, og der venter en overraskelsespakke, der falder godt i tråd med Fifty Shades-filmene.

Se, det er en ny måde at fejre Valentines på.

Hotel Viking testede konceptet i forbindelse med den første Fifty Shades-film, og det var en kæmpe succes. Der er derfor allerede rift om billetterne igen i år, hvor udvalgte dage er tæt på at være udsolgt.

Direktør på Hotel Viking, Brian Fabricius, håber, at romantikken igen i år vil spire i de indbydende omgivelser.

”Vi prøvede første gang i 2015 i forbindelse med den første Fifty Shades of Grey-film. Nu er vi så heldige, at premieren i år falder lige op til Valentines Dag, og derfor har vi valgt at tilbyde sådan en lidt ekstraordinær kærlighedsoplevelse.

Jeg vil vove den påstand, at det bliver sådan en helhedsoplevelse, som man som par vil snakke om og huske de næste mange år. Der er virkelig sørget for, at alle rammer er i orden for en romantisk og passioneret dag for vores gæster,” siger Brian Fabricius til migogaalborg.dk

Han medgiver, at det ikke er sådan en typisk hotelpakke, man ser rundt omkring.

”Vi forsøger hele tiden at matche gæsternes ønsker og behov. Man er nødt til at følge med tiden, hvor hotelbranchen måske er lidt traditionsbunden.

Der kan vi godt lide at tænke ud af boksen og skabe nogle helt unikke oplevelser. Vi har i hvert fald haft gæster på hotellet, som er kommet igen udelukkende, fordi de havde så god en oplevelse med pakken omkring den første Fifty Shades-film,” forklarer Brian Fabricius.

Der er i hvert fald helt sikkert bonuspoint, hvis man overrasker sin kæreste eller ægtefælle med sådan en kærlighedspakke, hvor der er tænkt på alt, og man helt sikkert ikke kommer til at kede sig.

Kort om hvad der venter jer.

– I kan ankomme allerede fra kl. 09.00, hvor Spa og Wellnessområdet åbner.

– Herefter kan I trække i de bløde badekåber og tøfler og snuppe et badelagen under armen når I skal ind og slappe helt af med hinanden.

– Det er muligt at købe en lækker frokost i vores hyggelige Café Norh, hvor I er hjerteligt velkomne i badekåber.

– Efter en hel dags afslapning står tjenere og kokke klar med et glas kold spansk Cava til velkomstdrink, og en lækker 3 retters menu i restauranten.

– Kl. 20.15 er der afgang mod biografen, hvor der venter jer en plads til præmieren på den nye Fifty Shades Darker film.

– kl. 22.00 ankommer I til Hotel Viking hvor der vil være en overraskelse på værelset, en flaske bobler samt frugt samt chokolade. Spa området har helt ekstraordinært åbent helt indtil kl. 23.00 denne aften.

Du kan læse mere om priserne, og hvordan du booker her

Nævner I, at I har læst om kærlighedsopholdet på migogaalborg.dk får I lige nu 200 kr. i rabat per person, når I booker.

Læs også:

Nordjysk spa-hotel har stor fremgang: Direktøren er blandt Danmarks yngste

Hotel Viking

Ny ejendomsmægler i Aalborg: Jysk Mægler vil gøre boligsalget billigere for kunderne

Skrevet af: Christine Luca Hornemann
Fra venstre: Kenneth Laustsen og Mikkel Gullach
Fra venstre: Kenneth Laustsen og Mikkel Gullach

At sælge sit hjem er noget de fleste kun gør et fåtal af gange i livet, og det kan tilmed blive til en dyr fornøjelse, hvis man ønsker at skifte bopæl.

Jysk Mægler er en ny ejendomsmægler på boligmarkedet i Aalborg, som vil gøre op med de høje omkostninger, der kan være i forbindelse med salg af bolig.

Jysk Mægler er en online digital mægler, der tilpasser sin markedsføring efter hvert enkelt bolig – og ifølge mæglervirksomheden er det måden, du som sælger kan spare penge.

Støtter lokalforeninger

Jysk Mægler slog officielt dørene op d. 1 Maj, men ikke fysisk. Jysk Mægler er nemlig ikke en fysisk ejendomsmæglerbutik, men en online mægler, som du kan besøge via deres hjemmeside.

Idemanden bag firmaet er Kenneth Laustsen, der også er ejendomsmægler, og han styrer forretningen fra sit kontor på hjemmeadressen.

“Selvom Jysk Mægler ikke er en fysisk butik, så yder jeg samme service som en ejendomsmægler i en fysisk butik.

Jeg holder enten møder hjemme hos kunden, så de ikke skal bekymre sig om parkering eller børnepasning. Ellers er jeg fan af at afholde mine møder på Ulla T i Vestbyen,” fortæller Kenneth.

Udover Kenneth, er der allerede ansat endnu en ejendomsmægler, Mikkel Gullach, i virksomheden hos Jysk Mægler.

“Vi skal arbejde i forskellige områder, hvor vi hver især kender hvert hjørne i lokalområdet.

Jeg arbejder primært i Aalborg, Nørresundby og byerne omkring. Mikkel Gullach er ansvarlig for Svenstrup og omegn, som er hans spidskompetencer.”

Fra venstre: Mikkel Gullach, Kenneth Laustsen

Den nyoprettede mæglervirksomhed har en helt særlig vision; foruden at sælge boliger med den største kundetilfredshed, vil de også værne om det lokale ved at bakke lokalforeningerne op i de byer, hvor boligerne bliver solgt.

“Vi skal bygge det lokale samfund op. En mægler arbejder i lokalområdet, og man skal værne om sin arbejdsplads. Derfor bakker vi op om lokalforeningerne hver gang der bliver solgt en bolig.

Når jeg sælger en bolig i Aalborg, så bakker vi eksempelvis en sportsforening i området op med en pose penge,” fortæller Kenneth.

Tilpasser markedsføringen til den enkelte bolig

En ting ejendomsmæglervirksomheden differentierer sig på, er at al markedsføringen på boligerne, der er til salg, foregår digitalt, og det er der en helt særlig årsag til.

Ifølge Kenneth, så er flere af ejendomsmæglernes markedsføringspakker standardpakker. Det er én af de ting, som de gør anderledes ved Jysk Mægler.

“Et eksempel er, at hvis en lignende ejendom, som den jeg får til salg i samme område, blev solgt på 92 dage, så skal markedsføringen passe til den pågældende bolig og til de 92 dage. Ikke mindre dage og ikke over.

På den måde betaler sælgerne ikke mere end hvad der er nødvendigt,” forklarer Kenneth.

Fra venstre: Kenneth Laustsen og Mikkel Gullach

Der er store planer for fremtiden hos Jysk Mægler.

Kenneth går nemlig med drømmen om at åbne Jysk Mægler i hele Jylland. Både nord og syd for Limfjorden.

Der er allerede planer om nye mæglere i 2020 – og det fortsat uden en fysisk butik – men du kan besøge Jysk Mæglers hjemmeside her.

 

Oplev de sejeste superbiler: Cool Car Race slutter i Aalborg i år

Skrevet af: Michael Qureshi

Hvis du er til vilde biler som Ferrari, Lamborghini, Porsche og mange flere dyre bilmærker, så er Cool Car Race noget for dig.

Cool Car Race begyndte i 2010 som et løb for velhavende erhvervsfolk, der gerne ville støtte børn med behov for en ekstra håndsrækning.

Det blev startet af Aalborg-virksomheden Coolshop med stifterne Jacob Risgaard og Mark Nielsen i front. I 2012 rykkede løbet ud af Flyvestation Aalborg og ud på de rigtige veje i stedet.

Aalborg bliver ikke forbigået i år

Siden har Cool Car Race været rundt i hele Danmark samt i mange udenlandske byer. Sidste år var dog frygteligt for bilentusiaster i Aalborg, som var vant til, at løbet de fleste år startede i den nordjyske hovedstad.

For her blev Aalborg helt forbigået på ruten. Men nu er vi tilbage til det normale. Ruten er netop i dag blevet offentliggjort, og det er fedt at se, at man slutter af på hjemmebanen i Aalborg.

Starter på Rådhuspladsen

Løbet køres fra 23-25 august. Det hele starter på selve Rådhuspladsen i København.

“Vi er glade for igen at slutte turen i Aalborg. For første gang bliver det muligt at se alle stop og følge turen real time på et kort.

Det er også værd at bemærke, at det er en ren Danmarks-Tour i år,” siger Jacob Risgaard til MigogAalborg.

Har samlet over 4 mio. kr. ind til velgørenhed

Cool Car Race har gennem årene samlet over fire mio. kr. ind til velgørenhed. Sidste år slog man rekorden og fik samlet over 1,5 mio. kr. ind, som blev doneret via Coolunite til syge børn.

Der er 40 superbiler med i løbet som stort set alle har to kørere med. Så handler det om at få samlet så mange penge ind via netværk, sociale medier og forskellige stunts langs ruten.

Vi kan i hvert fald godt skrive under på, at vi glæder os til at se nogle af verdens fedeste biler komme rullende ind i Aalborgs gader, hvor de højest sandsynligt slutter nede ved Havnefronten.

Du kan tjekke ruten og årets løb ud her

Bliver vildt og vådt: Aalborgs store vandfestival Waater vender retur

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Det var en sprøjtende succes, da Waater Festival sidste år fik premiere i Østre Havn.

I august måned fik Aalborg sin allerførste vandfestival, og efter en næsten ulidelig varm sommer kunne timingen vist ikke have været bedre.

Mod alle odds formåede Waater alligevel at ramme ind i de to dage på sommeren, hvor vandet flød fra oven.

Dette afskrækkede heldigvis ikke aalborgenserne fra at springe ombord, så festivalen alligevel fik den bedste start, de kunne forestille sig.

Derfor vender Waater selvfølgelig også tilbage i år. Denne gang den sidste weekend i august, 31. august – 1. september.

Igen i år kan erfarne og uerfarne vandhunde prøve kræfter med almindelige og ualmindelige vandaktiviteter i både sikre og trygge rammer.

Festivalen byder på alt fra et spring på Danmarks største Waater Blob, leg med SUP boards, mega SUP board, flydende trampolin, dyk på land, ture i kanoer og kajakker, adgang til Kabelparken og GoBoats – og meget, meget mere.

Igen i år er alle aktiviteter helt gratis. 

Over overfladen vil der ose af ægte festivalstemning og kunne købes måde mad, is og kølige drikke.

Programmet vil blive offentliggjort løbende, men allerede nu står det klart, at årets festival bliver endnu større og vildere end den sidste.

Et vådt og vildt firmarrangement

Udover at underholde festivalens publikum med de mange vandaktiviteter, har Waater også gjort en aktiv indsats for at få inkluderet byens virksomheder og de ansatte, der er friske på en van(d)vittig oplevelse, og samtidig opnå en stor og anderledes eksponering under festivalen.

Dette sker primært i festivalens hovedkonkurrence, hvor tilmeldte virksomheder dyster mod hinanden på den store, oppustelige luftpude.

Waater ønsker nemlig også at festivalen skal være et oplagt firmaarrangement, hvor lokale virksomheder kan konkurrere mod andre, imens flere tusinde publikummer kigger på.

”For det første er aktiviteten enormt sjov i sig selv, hvor man som kollegaer kan være sammen på en helt anderledes måde, end hvis man fx går ud og tager et spil bowling,” forklarer Nichlas Tougaard, som til dagligt er Partner og kreativ Direktør i reklamebureauet Det nye Sort – og derudover idémanden bag Waater.

”Som deltagere i konkurrencen har man både mulighed for at lege med udklædning og gadgets – mens man samtidigt eksponerer virksomheden og dens image på en helt ny måde.”

Bliv eksponeret på en anderledes måde

A. Enggaard og Handelsbanken har allerede skrevet sig på deltagerlisten, hvoraf op til 9 ansatte kan danne et hold.

Tre af de 9 får lov at vise sine talenter på Blobben, der bedømmes ud fra henholdsvis flotteste udklædning, bedste moves, højden på springet og den vildeste landing i vandet.

“Mens virksomheder får lov at slå sig løs, så kan publikummerne jo samtidigt få lov at opleve virksomhederne i helt andre roller, end de er vant til at se dem i.

Man bliver knyttet sammen med en positiv oplevelse, og der ligger nogle rigtig gode værdier i at turde være med i noget anderledes og vise sig fra en sjovere side, end man måske normalt forbinder bankdirektører eller revisorer med.

Og så er man jo også bare med til at støtte op om et sjovt og lokalt arrangement,” forklarer Nichlas.

Den store Blob-konkurrence finder sted på festivalens åbningsdag og har plads til 10 deltagende virksomheder.

Så kunne du og din virksomhed tænke sig at tage del i festlighederne, så læs mere eller tilmeld jer lige her.