24 timer man ikke lige glemmer: Her får du den vildeste Valentines-date

Skrevet af: Michael Qureshi

Annonce

I februar går det igen løs med den største dag i romantikkens tegn.

Valentines dag har virkelig fået fat i danskerne, og det er en af de største dage på året for blandt andet restauranterne rundt omkring i landet.

Men som med alle andre traditioner kan den klassiske dinner & bio måske godt blive en anelse forudsigeligt og ja, lad os bare sige det ligeud. Kedeligt.

Det har det lækre spa- og wellness Hotel Viking gjort op med.

Hotellet, der ligger en halv times kørsel nordpå fra Aalborg, har Danmarks største spa- og wellness område, og de faciliteter skal udnyttes i den uge, hvor Valentines dag falder.

De gør ikke kun noget stort ud af selve Valentines dag tirsdag den 14. februar. De har valgt at fejre kærligheden i en hel uge med et unik “kærlighedsophold”, som hotellet kalder konceptet.

Vi tør godt at vove den påstand, at man ikke finder en pakke som den her andre steder i det nordjyske.For kærlighedsopholdet er koblet op på premieren på megahittet Fifty Shades Darker, der får officiel premiere den 9. februar.

Så de lægger op til et totalt romantisk ophold, hvor man i hvert fald sikrer, at parforholdet enten bliver eller forbliver rødglødende hedt.

Det er med spa- og wellness om dagen. En lækker tre-retters menu om aftenen med masser af bobler. Direkte transport til biografen i Frederikshavn, hvor man kan få fyret lidt op under hinanden med Mr. Grey og Fifty Shades stemningen.

Tilbage på hotellet har spa-området helt ekstraordinært åbent til 23.00, og der venter en overraskelsespakke, der falder godt i tråd med Fifty Shades-filmene.

Se, det er en ny måde at fejre Valentines på.

Hotel Viking testede konceptet i forbindelse med den første Fifty Shades-film, og det var en kæmpe succes. Der er derfor allerede rift om billetterne igen i år, hvor udvalgte dage er tæt på at være udsolgt.

Direktør på Hotel Viking, Brian Fabricius, håber, at romantikken igen i år vil spire i de indbydende omgivelser.

”Vi prøvede første gang i 2015 i forbindelse med den første Fifty Shades of Grey-film. Nu er vi så heldige, at premieren i år falder lige op til Valentines Dag, og derfor har vi valgt at tilbyde sådan en lidt ekstraordinær kærlighedsoplevelse.

Jeg vil vove den påstand, at det bliver sådan en helhedsoplevelse, som man som par vil snakke om og huske de næste mange år. Der er virkelig sørget for, at alle rammer er i orden for en romantisk og passioneret dag for vores gæster,” siger Brian Fabricius til migogaalborg.dk

Han medgiver, at det ikke er sådan en typisk hotelpakke, man ser rundt omkring.

”Vi forsøger hele tiden at matche gæsternes ønsker og behov. Man er nødt til at følge med tiden, hvor hotelbranchen måske er lidt traditionsbunden.

Der kan vi godt lide at tænke ud af boksen og skabe nogle helt unikke oplevelser. Vi har i hvert fald haft gæster på hotellet, som er kommet igen udelukkende, fordi de havde så god en oplevelse med pakken omkring den første Fifty Shades-film,” forklarer Brian Fabricius.

Der er i hvert fald helt sikkert bonuspoint, hvis man overrasker sin kæreste eller ægtefælle med sådan en kærlighedspakke, hvor der er tænkt på alt, og man helt sikkert ikke kommer til at kede sig.

Kort om hvad der venter jer.

– I kan ankomme allerede fra kl. 09.00, hvor Spa og Wellnessområdet åbner.

– Herefter kan I trække i de bløde badekåber og tøfler og snuppe et badelagen under armen når I skal ind og slappe helt af med hinanden.

– Det er muligt at købe en lækker frokost i vores hyggelige Café Norh, hvor I er hjerteligt velkomne i badekåber.

– Efter en hel dags afslapning står tjenere og kokke klar med et glas kold spansk Cava til velkomstdrink, og en lækker 3 retters menu i restauranten.

– Kl. 20.15 er der afgang mod biografen, hvor der venter jer en plads til præmieren på den nye Fifty Shades Darker film.

– kl. 22.00 ankommer I til Hotel Viking hvor der vil være en overraskelse på værelset, en flaske bobler samt frugt samt chokolade. Spa området har helt ekstraordinært åbent helt indtil kl. 23.00 denne aften.

Du kan læse mere om priserne, og hvordan du booker her

Nævner I, at I har læst om kærlighedsopholdet på migogaalborg.dk får I lige nu 200 kr. i rabat per person, når I booker.

Læs også:

Nordjysk spa-hotel har stor fremgang: Direktøren er blandt Danmarks yngste

Hotel Viking

Melder nyt ud: Statsministeren holder pressemøde i morgen

Skrevet af: Michael Qureshi
Arkivfoto Statsministeriet
Arkivfoto Statsministeriet

Efter adskillige måneder uden pressemøder med statsminister Mette Frederiksen er der nu nyt.

Således indkalder Statsministeriet til pressemøde i morgen lørdag klokken 11.00 med nyt om Covid-19.

Det oplyser Statsministeriet i en pressemeddelse fredag eftermiddag.

Der er højst sandsynligt tale om nyt fra seneste forhandlinger om genåbning af fase 4. Stigende smittetal har fyldt meget i forhandlingerne mellem Folketingets partier de seneste dage.

Blandt andet er der lagt op til, at nattelivet først får lov til at genåbne 31. oktober.

Elev testet positiv for COVID-19: Hele klassen er sendt hjem

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

En elev fra Handelsgymnasiets afdeling på Turøgade er testet positiv for Covid-19.

På Turøgade har man derfor hjemsendt hele klassen (3.T) og de tilknyttede undervisere.

Det skriver Aalborgs Handelsskole.

Virtuel undervisning for klassen

Hjemsendelsen betyder, at 3.T fra på mandag vil modtage virtuel undervisning. Undervisningen vil derfor foregå på samme måde, som under nedlukningen før sommerferien.

Alle elever i klassen er desuden blevet bedt om at tage en test over to omgange. Første test skal ske søndag (4 dage efter seneste kontakt med den smittede), og der skal igen foretages en test tirsdag (6 dage efter).”

Eleverne må igen komme tilbage til klasselokalet, når de kan fremvise to negative tests foretaget med 2 dages mellemrum.

Øvrige elever på Turøgade

“På Handelsgymnasiet Aalborg følger vi alle anbefalinger fra myndighederne, som vi er i tæt dialog med. Herfra lyder meldingen, at det kun er elever med direkte kontakt (elevens klasse) til den pågældende elev, som skal sendes hjem.

Alle øvrige elever skal møde ind til almindelig klasseundervisning, og selvfølgelig stadig være særlig opmærksom på symptomer for covid-19,” skriver skriven.

Myndighederne står for den yderligere opsporing af nære kontakter til den pågældende elev.

“Vi vil stadig opfordre til at holde god afstand og sørge for god håndhygiejne samt benytte de opstillede sprit-dispensere, der findes på alle skolens afdelinger.”

Få lækker kebab i Aalborg til 30 kr. – prøv vores Kebab-festival i denne uge

Flere af Aalborgs gode kebab-steder er med – læs mere og book lige her

Weekenden er reddet: Få lækre kebab-specialiteter for kun 30 kr.

Skrevet af: Line Lindhardt Jensen

Denne uge har vi valgt at dedikere til en af de mest populære takeaway-retter i Danmark.

Siden mandag har du nemlig haft mulighed for at købe kebab-retter til kun 30 kr. fra nogle af byens allerbedste steder.

Kebab Festival kører til og med på søndag, så der er stadig masser af muligheder for at prøve de mange lækre specialiteter.

Du kan kun få de lækre specialiteter gennem MigogAalborg til den særlige pris og kun i den kommende uge, fra mandag den 10. august og frem til søndag den 16. august.

Du bestiller helt enkelt via vores online system og medbringer blot voucheren på restauranten.

De fleste af stederne kan du bestille allerede fra klokken 11.00 og resten af dagen – så du bestemmer selv, om du vil nyde lækker kebab til frokost eller til aften.

Få overblikket her:

Bogø Reberbansgade & Bogø Østerågade

Bogø deltager i Kebab Festivalen med deres butik i Østerågade og Reberbansgade. Hos Bogø får du lækker og velsmagende okse/kyllinge kebab, med mange muligheder indenfor dressing.

Du får: 1 x græsk pitabrød el. fladbrød med valgfri kebab el. falafel
Vælg mellem oksekebab, kyllingekebab el. falafel. Pitabrødet kan smørres med den dressing, du ønsker. Vælg blandt hjemmelavet hummus, chili og hvidløg. Hertil salat, agurk, tomat og dressing.

Falafel House

Falafel House ligger på i Reberbansgade. Hos Falafel House er de særligt specialister i lækre og sprøde falafler, men med deres kebab akkompagneret af bradbladet persille sesamolie, sumac og løg, er Falafel House absolut også et besøg værd.

Du får: 1 x fladbrød med oksekebab
Hertil bredbladet persille, sesamolie, sumac og løg.

Kebab House

Kebab House ligger i Danmarksgade. Når du køber mad derfra er meget hjemmelavet. Bla. deres sharwarma og dressinger. Kebab House inviterer dig til at komme glad og sulten.

Du får: 1 x pitabrød m. oksekebab
Pitabrød m. frisk oksekebab vendt i orientalske krydderier, salat og dressing.

Zaferan

Zaferan ligger på Østerbrogade i Nørresundby. Hos Zaferan kan du opleve smagen af det autentiske persiske køkken, og mærke varmen ved den traditionelle iranske gæstfrihed.

Du får: 1 x pitabrød med oksekebab
Oksekebaben er krydret med iranske spices. Hertil salat, agurk, tomat og dressing.