Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

21-årig aalborgenser fik et chok: Politi og brandvæsen sparkede pludselig døren ind

Af Stine Kjølby Christensen
Foto: Rigspolitiet
Foto: Rigspolitiet

En lejlighed i Maren Turis Gade havde d. 2. januar holdt skiftedag og havde i den forbindelse fået en ny beboer i 21-årige Elizaveta Nikiforova.

Elizaveta besluttede sig denne aften for at tage et godt bad i sin nye brusekabine og skruede nu helt op for musikken, før hun trådte ind.

Ifølge Ekstrabladet skulle der dog ikke gå mere end 10 minutter, før seancen blev afbrudt, ved at nogen bankede hårdt på hendes nye badeværelsesdør – og så var det tilmed flere politibetjente og brandvæsenet.

Elizaveta troede ikke sine egne øjne, men den var altså god nok. Der skulle dog vise sig at være en meget fornuftig forklaring.

Før Elizaveta var gået i bad, havde hun tændt to stearinlys i sit vindue, der vendte ud mod gågaden. Dampen var bladet i kombination med de små flammer havde fået forbipasserende til at tro, at der var ild i lejligheden, og havde ringet 112.

Det stod dog hurtigt klart for de fremmødte, at der ikke var en kæmpe ildebrand i gang.

“Politikvinden bad mig vise dem stearinlysene, og da det gik op for hende, hvilken absurd situation vi stod i, begyndte hun at grine,” fortæller Elizaveta Nikiforova til Ekstrabladet.

I mellemtiden havde politiet nået at sparke døren ind, så et par timer senere måtte en mand altså ud på stedet for at rette op på skaderne.