20 dage til Vi Elsker 90’erne: Aqua kommer til at vælte Aalborg

Skrevet af: Michael Qureshi
Foto: PR
Foto: PR

Af Michael Qureshi

Som officiel lokal mediepartner på Vi Elsker 90’erne glæder vi os ret meget, til 90’er stjernerne rammer Aalborg.

Især Aqua tegner til at blive helt legendariske i deres optræden, når de bliver hovednavnet på den store koncert, der kommer til at være i Mølleparken Pinsesøndag den 4. juni.

Manden i spidsen for Vi Elsker 90’erne, den tidligere professionelle fodboldspiller Riffi Haddaoui, har smugkigget på Aqua’s show, som de øver lige nu. Han lover en fest, der kommer til at vælte Aalborg.

“Jeg tror godt jeg vil garantere, at det bliver et fuldstændig vanvittigt show, som de kommer til at levere. Jeg var forbi deres øve-session i sidste uge, og med risiko for at forventningerne ryger for meget i vejret, så bliver det helt outstanding fedt.

De har trænet og øvet rigtig meget, og kommer med stort band og produktion. Så folk i Aalborg kan godt forvente at blive blæst omkuld,” forklarer Riffi.

Camilla og Peter André fra Vi Elsker 90’erne i Aalborg 2016

Vi Elsker 90’erne har nu i en årrække leveret en fantastisk fest både i Aalborg og i de andre danske storbyer. Men i år bliver helt specielt. Det er det største line up nogensinde. Der kommer navne som Aqua, Peter André, Haddaway, Dr. Alban, Safri Duo og Toy-box blandt flere.

Det betyder også, at der snart kan meldes udsolgt til Aalborg, så hvis man skal sikre sig billet, så er det ved at være nu.

“Vi har solgt væsentligt flere billetter på nuværende tidspunkt end sidste år, og vi forventer udsolgt inden selve show-dagen. Så folk skal fange billetter nu, hvis de vil være sikre på ikke at gå glip af årets store brag,” siger Riffi Haddaoui.

Rammerne omkring den store fest i Mølleparken bliver også større og vildere end nogensinde.

“Vi har opgraderet på alle fronter, og ikke mindst sceneshowet med ekstra skærme, masser af speciel effects. Vi vil give kunstnerne de allerbedste rammer, så de kan gå ud og lave den bedste fest med et feststemt publikum.”

Arrangøren af Vi Elsker 90’erne, som sammen med sine partnere har stablet verdens største 90’er fest på benene, kan ikke vente med årets premiere i Rødovre 27. maj. Derefter hedder det Odense 3. juni og så Aalborg 4. juni. Derfra fortsætter det i Stockholm og i andre svenske storbyer i juli måned.

Det slutter i Aarhus 26. august. Men nu er der fokus på premiere-ugen, som Aalborg er en del af.

“Jeg kan mærke, at det bobler indeni nu. Det er lidt som en fodboldspiller, inden sæsonen starter, eller samme mavefornemmelse, som da man skulle på date første gang. Det kilder i maven på den dejlige og helt rigtig måde.. Vi har nu lavet det i nogle år, og blevet bedre og bedre, så nervøsitet er mere blevet til, at jeg i den grad glæder mig.”

Vi glæder os også og håber at se så mange aalborgensere som muligt feste med os 4. juni. Du kan købe din billet lige her

Har du stemt endnu?

Vi har kåret Aalborgs bedste burger: Nu er det jeres tur til at stemme

Vin og tapas på Napa: Kom med til amerikansk vinsmagning

Skrevet af: Simone Vestergaard
Arkivfoto
Arkivfoto

Torsdag d. 8. november kl. 19. byder Napa Lounge indenfor til en spændende aften med amerikansk vinsmagning.

På aftenen skal gæsterne smage på i alt fem forskellige vine, og fælles for dem alle er, at de er fra Californien i USA.

Det er Napas restaurantchef Signe Rosa, i samarbejde med Thomas fra Avine, der står for at guide gæsterne igennem aftenens smagning.

Stor passion for amerikanske vine

Thomas vil også fortælle om amerikansk vinlov, de amerikanske vinområder samt de mest brugte druer.

“Vi har valgt at holde denne vinsmagning, fordi vi gerne vil give folk muligheden for at smage vores store udvalg af vine fra USA.

Vi har en stor passion omkring amerikanske vine, og jeg tror egentlig vi er de eneste, der har et overflod af vine fra netop Californien.

Det er faktisk også derfor, at restauranten hedder Napa Lounge.

Napa Valley er en stor vinregion i Californien, og et sted man ofte hører om i forbindelse med vin fra USA,” fortæller Restaurantchef Signe Rosa.

Udvider vinhorisonten op til jul

Hun fortsætter:

“Det er også snart jul, og i den forbindelse vil vi også gerne udvide folks vinhorisont lidt, og give dem nye muligheder til julemaden i stedet for de klassiske løsninger med eksempelvis en Ripasso eller en Châteauneuf-du-Pape.

Amerikanske vine egner sig nemlig rigtig godt til julemad.”

De fem vine som skal smages er:


Sparkling: Gloria Ferrer, Sonoma Brut
Hvidvin: Kendall-Jackson, Vintner’s Reserve Chardonnay
Rødvin: Plungerhead, Lodi Zinfandel
Rødvin: McPrice Myers, Right Hand Man Syrah
Rødvin: 689 Cellars, Submit Napa

Tilhørende vinsmagningen vil der være en let tapasanretning bestående af forskellige varianter af and.

Derudover kan gæsterne naturligvis bestille og købe vin med hjem til jul – eller andre festlige sammenkomster – til under vejledende udsalgspris.

Prisen er 350 kr. per person for hele aftenen.

MigogAalborg står for billetsalget til denne unikke vinaften – Du kan købe billetter til aftenen her.

Læs mere om begivenheden her.

Fri entré og masser af lir: Lørdag åbner Aalborgs første mandemesse

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

I morgen lørdag fra 14-17 kan vi her i Aalborg se frem til at få vores første mandemesse nogensinde, når 3G Mandemessen er klar med en adrenalinfyldt og spændende dag ved Aalborg Street Food.

“Vi har rigtig travlt for at få de sidste ting på plads, men vi tør godt love, at der bliver noget for enhver smag på lørdag,” fortæller Cecilia Pedersen, en af initiativtagerne bag, til MigogAalborg.

Fri entré og stort program

Der er fri entré hele dagen fra klokken 14-17, og i løbet af de tre timer bliver området i og omkring Street Food fyldt med mandehørm – alt sammen inden for temaerne Gear, gejl og gadgets.

“Vi synes virkelig, at vi har strikket et program sammen, som omfavner både nørder, bløde og hårde mænd. Vi har alt: retrocykler lavet i genbrugsmaterialer, en Formel 1-simulator, romsmagning, de fedeste motorcykler og biler, hudpleje, cigarer, et stort brætspilsområde, 3D-printere… Ja, jeg kunne blive ved,” siger Cecilie med et grin.

Der vil i alt være cirka 20 udstillere til 3G Mandemessen, og det inkluderer blandt andet følgende:

 • Formel 1 simulator
 • Cigarer
 • Rom
 • Hudpleje
 • Herreure
 • Brætspil
 • Biler
 • Motorcykler
 • Fjernstyrede biler
 • Metaldetektor
 • 3D-printere
 • E-sport
 • Droner
 • Custom Bikes
 • Gratis smagsprøver fra Royal specialøl

Udover en masse udstillinger af blandt andet fede biler fra NO Jensen og Nordic Leasing og vilde motorcykler fra Harley Davidson, kan man i løbet af dagen også se frem til en masse fede konkurrencer ved de forskellige stande.

“Vi har blandt andet en metaldetektor-skattejagt udenfor, hvor det gælder om at finde nogle nedgravede skatte” siger Cecilia.

Wrestling og masser af hestekræfter

Ingen mandemesse uden wrestling, og derfor vil der også være løbende shows med Bodyslam, der laver de vildeste wrestlingshows.

“Der kommer en stor boksering midt inde i Street Food, hvor de kommer til at vise fire wrestlingshows i løbet af dagen. Det er virkelig en stor oplevelse, og der bliver både fyret op for udklædning, lyde og ikke mindst masser af fede stunts.”

Men her stopper det ikke med shows.

“Udenfor afholdes der tre shows på en stor racerbane, hvor man kan opleve en helt ny form for fjernstyrede biler. De kører nemlig op mod 100 km/t,” siger Cecilia.

Hvis sulten trænger sig på undervejs, vil Aalborg Street Food som altid holde åbent.

Læs mere om mandemessen her.

Smag over 30 forskellige vine: Salling inviterer til italiensk vinfestival

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Efteråret er over os, og inden længe trænger de hyggelige vintermåneder sig også på. Det betyder også masser af hyggelige stunder, hvor et godt glas vin passer perfekt til.

Uanset om du mangler inspiration til hvad vinreolen skal fyldes op med, eller du bare leder efter et godt tilbud, så har Salling Super det helt ideelle arrangement til dig.

De tilbyder nemlig en rejse rundt til noget af verdens bedste italienske regioner – blandt andre Piemonte, Toscana og Veneto.

Vinglas er adgangsbillet

Det hele foregår i Salling Super på torsdag d. 25. oktober fra 13-18, hvor du kan nyde et væld af smagsprøver og få en masse gode tips fra de bedste i branchen.

Blandt de eksklusive vinhuse er blandt andre De Marie, Massimo Rattalino, Agricole Selvi og La Palazetta.

For at få adgang til festivalen skal du købe et vinglas til 100 kr., som er din adgangsbillet.

Derefter kan du smage på over 30 forskellige skønne vine – og glasset kan du tage med dig hjem bagefter.

Det er ikke muligt at bestille billet på forhånd, så du skal blot møde op i Salling Super, hvis du har lyst til at smage på en masser lækkert vin.

Derudover lover Salling Super også, at der vil være en masse gode tilbud på dagen.

Du kan se meget mere om arrangementet her.