Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Opholder sig ofte i Aalborg: Nordjyllands Politi efterlyser 20-årig kvinde

Af Emil Kjær Jørgensen
Foto: Rigspolitiet
Foto: Rigspolitiet

Opdatering: Kvinden er fundet i god behold.

Nordjyllands Politi har siden i går ledt efter den 20-årige kvinde Karen Karla Brønlund. Hun forlod sit hjem i Brønderslev i går eftermiddags, mandag d. 15. marts.

Oplysninger i sagen skal gå til politiet på telefon 114.

”Vi har – siden hun blev meldt savnet i går – ledt efter Karen flere steder, blandt andet i hendes hjemby Brønderslev og i Hjørring og Aalborg, hvor hun ofte opholder sig. Desværre har vores søgning indtil videre været uden held,” siger lederen af politiets efterforskning af sagen, politikommissær Michael Elkjær.

Sådan beskrives Karen

Politiet rækker derfor igen ud til offentligheden i håb om, at der er nogen, der ser den savnede kvinde – eller at der er nogen, som ved, hvor hun måtte befinde sig.

Hun beskrives som: 155 cm høj, langt, afbleget hår og var iført en sort dynejakke med striber langs siderne (Adidas), og formentlig medbragte hun en lille blå taske. Karen er af grønlandsk oprindelse. Hun taler grønlandsk, men forstår kun lidt dansk.

Efterforskningslederen fortsætter:

”Karen har svært ved at tage vare på sig selv. Derfor er vi meget bekymrende for hende. Har du set hende – eller du ved, hvor hun er – så ring straks til os på 114.”

Politiets eftersøgning fortsætter ufortøvet, og derfor vil man kunne se mere politi end normalt rundere.