Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

2 sjove og 1 gratis ting du kan lave i Aalborg

Af Redaktionen

Nogle gange har man brug for at komme lidt væk fra hverdagen og de daglige rutiner i ens liv. Det er sundt at få luftet tankerne og at koble af – bare for en stund.

Annoncør betalt indhold leveret af Gratislydbog.dk

Dette kan du gøre ved at tage på en weekendtur til en storby i Danmark, for mere behøver der faktisk ikke til, og det kan ofte gøres til ret billige penge. Turen kunne gå til Aalborg, og hvis du vælger netop Aalborg som din destination, kan du læse med her og få 2 tips til sjove ting, som du kan lave, når du besøger storbyen.

1. Karolinelund

Karolinelund i midten af Aalborg er en kulturpark, der er centrum for nichekultur, og hvor du kan opleve events, koncerter og inspirerende kunst. Smuk graffiti og streetart pryder parken og er helt sikkert en oplevelse værd. Murene og væggene i parken males regelmæssigt over med ny kunst, så der vil altid være en god grund til at komme igen. Som en del af parken finder du byhaverne, hvor der vokser blomster og grønsager i kasser, potter, bede og endda i et toilet og i et badekar. Mens du går rundt i parken og nyder livet, kan du f.eks. høre en lydbog for at slappe af og samle tankerne. Ved at søge ”Gratis lydbog” kan du finde din kommende lydbogstjeneste, og på denne Blog kan du finde de lydbøger, der trender lige nu. En lydbog i ørene og en tur i Karolinelund danner de perfekte rammer for en afslappende stund væk fra hverdagens stress og jag!

2. Kunsten

Kunsten Museum of Modern Art er Nordjyllands største kunstmuseum, og her er der uden tvivl plads til fordybelse. På Kunsten vil du finde en fascinerende kunstsamling af både danske og internationale kunstnere, og hvert år udstilles der nye værker fra alverdens kunstnere. Endvidere kan du opleve den permanente udstilling, der består af flere tusinde værker. Når du besøger Kunsten vil du opleve et helt særligt frirum, hvor du kan bruge tid på at fordybe dig og glemme alt om en ellers travl og ensformig hverdag derhjemme.

Del artikel

Andre læser også