Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

2 retter for 99 kr.: Bar i Gaden klar med helt nyt madkoncept

Af Emil Kjær Jørgensen

Jomfru Ane Gade var i sin spæde start meget andet end fest, farver og billige fadøl.

Her kunne du nemlig også nyde et skønt måltid på mange af beværtningerne – inden festen fortsatte til den lyse morgen.

Nu bliver det koncept genindført på populære El Mundo, der jo faktisk holder til i det gamle Gaslight, der fik den første bevilling i gaden tilbage i maj 1967.

De næste seks fredage inviterer man til fællesspisning klokken 19.00.

“I bedste El Mundo-ånd er det naturligvis fællesspisning, hvor vi har fået den dygtige argentinske kok Horacio til at lave fantastisk mad fra forskellige verdenshjørner hver fredag,” fortæller Mads Lilholt Kristensen, ejer af El Mundo.

2 retter for 99 kr.: Bar i Gaden klar med helt nyt madkoncept

Smag på alle verdenshjørner til en skarp pris

Prisen er banket helt i bund, så man får to retter for bare 99 kr. Temaet for de seks første fredage er henholdsvis Spanien, Italien, Indien, Grækenland, Tyrkiet og Thailand.

De dygtige bartendere sørger for at lave en special-cocktail til hver enkelt aften, som naturligvis passer til det mad, der bliver serveret på tallerknerne.

“Vi glæder os helt vildt til at teste konceptet af, og se om nordjyderne igen er klar til at spise på restaurant i Gaden igen.

Hvis det bliver en succes, laver vi naturligvis flere fællesspisninger – og så kan det jo være vi skal kigge på en mindre ombygning, så vi har plads til endnu flere,” siger Mads.

For at fejre det nye koncept, giver El Mundo gratis velkomstdrinks til alle på fredag, hvor Fællesspisning på El Mundo har premiere.

19. april: Iberisk tapas (Spanien)

Spansk tortilla, svampekroketter, kødboller i sauce og salat.

26 april: Smagen af Toscana (Italien)

Bruschetta med confit tomater og burrata ost samt ricottaost agnolotti med cremet tomatsauce.

3. maj: Sydindiske smagsoplevelser

Naanbrød, krydret hummus og kylling i karry med ris.

10. maj: Smagen af Grækenland

Pitabrød, tzatziki, ristede grøntsager og moussaka.

17. maj: Rejse gennem Anatolien

Pita brød, hummus, baba ganoush, tyrkiske kødboller (köfte) og ris- og bulgurpilaf.

24. maj: Thailandske fristelser

Forårsruller, pad thai og grøn karry.

Fællesspisning på El Mundo skal bookes senest dagen før. Det kan du gøre lige her.

Del artikel

Andre læser også