Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gastronomi på højt plan: 16 foodtrucks indtager Aalborg Regatta

Af Emil Kjær Jørgensen
Arkivfoto Aalborg Regatta
Arkivfoto Aalborg Regatta

I næste uge sker det endelig.

Fra onsdag til søndag (23. – 27. august) vil havnefronten være fyldt med maritime aktiviteter, musikalsk underholdning og sjove oplevelser, når Aalborg Regatta løber af stablen.

På den musikalske front kan vi bl.a. se frem til gratis koncerter med store navne som Carpark North, Danser Med Piger og ikke mindst popprinsen Christopher.

Men når sulten og tørsten melder sig til dette års regatta, bliver sanserne for alvor tilfredsstillet.

Aalborg Regatta skruer nemlig op for det gastronomiske blus i år. Det meddeler Mad & Kultur – der står bag maden til dette års Aalborg Regatta – i en pressemeddelelse.

Gastronomi på højt plan: 16 foodtrucks indtager Aalborg Regatta
PR-foto

Noget for enhver smag

Mad & Kulturs foodtruck-flåde ruller ind på havnefronten med autenisk gademad fra alle verdenshjørner.

16 madboder med passionerede stadeholdere står klar til at traktere de titusinder af gæster, der forventes til Aalborg Regatta, og der er noget for enhver smag.

Fra flammegrillet argentinsk flanksteak, flæskestegssandwich og fish ’n’ chips til veganske retter fra Mexico, peruvianske empanadas, stenovnsbagt pizza, saftige sliders, søde pandekager og overdådige is.

Og er man tørstig, er der både læskende fadøl, sodavand, smoothies og en vinbar.

Der bliver desuden skruet op for atmosfæren i Utzon Parken med hele 1.000 siddepladser mellem store oliventræer og funklende lyskæder.

Aalborg Events, som arrangerer regattaen, har indgået samarbejdet med Mad & Kultur for at styrke arrangementet. De har store forventninger, fortæller projektleder Keld Rud Nielsen.

Gastronomi på højt plan: 16 foodtrucks indtager Aalborg Regatta

”Vi har længe ønsket, at mad og gastronomi skulle spille en rolle i forbindelse med Aalborg Regatta. Efter at vi havde været i dialog med Mad & Kultur, var det tydeligt for os, at vi havde fundet en samarbejdspartner, der kunne få det til at lykkes.

Mad & Kulturs fokus på kvalitet og helhedsoplevelse for publikum var noget der, gjorde udslaget. Vi glæder os til at kunne byde Regatta-publikummet på inspirerende streetfood og har store forventninger til samarbejdet.”

En opfordring til de lokale

Mad & Kultur arbejder for at fremme god og mangfoldig madkultur fra alle verdenshjørner. Samtidig hylder de det lokale og vil gerne sætte et positivt og vedvarende aftryk på byer, de besøger – i år otte byer vest for Storebælt.

Derfor kommer Thor Andersen, stifter og medejer af Mad & Kultur, med en opfordring:

”Er du madiværksætter eller en lokal restauratør, der har lyst til at prøve kræfter med gademad og festivaler, så hjælper vi dig gerne i gang. Vi er selv iværksættere og madfestivalerne er et sted, hvor du kan nå ud til et stort publikum. Vi har nogle pladser tilbage til Aalborg Regatta, hvis man interesseret.”

Ud over lokale islæt på madsiden bruger Mad & Kultur lokale leverandører og hyrer personale fra Aalborg til at stå i baren.

Til Aalborg Regatta er der ikke alene sejlbåde og streetfood – der et stort anlagt program med oplevelser og underholdning.

Du kan se hele programmet her.

Del artikel

Andre læser også