Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Lækre fristelser: Aalborgs bedste nytårsmenuer ud af huset

Af Michael Qureshi
XO By SushiSushi
XO By SushiSushi

OBS – denne guide er fra 2016. Find den helt opdaterede 2018 version lige her – klik her

XO By SushiSushi

NIGIRI

2 x flammegrillet laks m. sichuan peber & unagi sauce
2 x flammegrillet tun m. cremecheese & springløg
2 x tigerreje m. aioli & masago MAKI
4 x ristet kylling m. cashews, sesam, tranebær, mayo & unagi sauce
4 x laks m. dild, cremecheese, agurk, sennepscreme & tobikko
4 x ebirejer m. agurk, avocado, wasabicreme & sesam

FUTOMAKI

4 x tempurareje m. gulerod, koriander, radise, avocado, sesam & nobashisauce
4 x tempurareje m. agurk, gulerod, avocado, unagi- og sushisushi sauce

DRAGON ROLL

4 x tigerreje m. ingefær, agurk, chilimayo, springløg & tuntatar topping
4 x ebirejer m. sennepscreme, springløg, seafood, agurk, tangsalat & ponzu

Pris: 349 kr.

forudbetales ved bestilling i butikken – bestilling senest d. 29/12-16 – afhentes d. 31/12-16 mellem kl. 15.00 & 16.00 hos SushiSushi · strandvejen 11 · Aalborg · tlf. 98 10 98 40

Læs mere her

Lækre fristelser: Aalborgs bedste nytårsmenuer ud af huset
Xo By SushiSushi

Lækre fristelser: Aalborgs bedste nytårsmenuer ud af huset
XO By Sushi Sushi

Applaus

Saltede snacks

Ret 1: Caviar ”surprise” m. muslingerne og hvid chokolade

Ret 2: Sort hummer m. crouton, løg og svampe aromat

Ret 3: Farseret vagtel m. morkler, røget kartoffel og blomkål

Ret 4: Chokoladekugle m. blodappelsin og hasselnødder

Kransekage petit four og brød med smør

Pris: 825 kr pr. kuvert

Min. kuverter: 

Bestillings på tlf. 71 72 81 81

Afhentning nytårsaftensdag i tidsrummet 12-15 hos Applaus på adressen Ved Stranden 9, 9000 Aalborg

Læs mere her

Applaus
Applaus
Applaus
Applaus

Bistro V

Forret: Cremet skaldyrsuppe med souffle af hvidfisk, skaldyr og urter

Hovedret: Dansk Kalvemørbrad med selleripuré, bagte rødløg, små stegte kartofler med urter & rødvinssauce

Dessert: Citronkage med mousse, marengs og hvid chokolade

Inklusiv brød

Pris: 295 kr pr. kuvert

Min. kuverter: 2

Bestilling på tlf. 98 16 40 00

Afhentning efter aftale nytårsaftensdag hos Bistro V på adressen Toldbod Plads 2, 9000 Aalborg

Læs mere her

Bistro V
Bistro V – forret
Bistro V
Bistro V – dessert

Café Ministeriet 

Snacks: Kroket af confiteret and tilsmagt med estragon – jordskokchips og trøffelmayo

Forret: Terrin af lys fisk med jomfruhummer, hertil fennikelsalat, æbler, syltet agurk, dildcreme og sprødt rugbrød.

Hovedret: kalvefilet med saltbagt selleri, gulerodspuré, sultede bøgehatte, pommes anna og kraftig rødvinsglace.

Dessert: Chokolade fondant med hvid chokoladecreme, krystalliseret hvid chokolade, bagt hvid chokolade, dild og havtorn.

Til kaffen: tre slags af køkkents hjemmelavede petit fours.

Pris: 325 kr pr. kuvert (ved bestillingen efter 20. december er prisen 340 pr. kuvert)

Min. kuverter: 4

Bestilling på tlf. 98 19 40 50 eller pr. mail på reservation@cafeministeriet.dk

Afhentning nytårsaftensdag i tidsrummet 11-13 hos Café Ministeriet på adressen Møllegade 19, 9000 Aalborg

Læs mere her

Cafe Ministeriet
Café Ministeriet
Cafe Ministeriet
Café Ministeriet

CANblau

Snacks og bobler: Saltede mandler, spanske oliven, Jamon Serrano

Vin: Maria Casanovas Brut de Brut, Barcalona NV

Forret: Hummersuppe med nytårstorsk fra kysten i Hirtshals, friterede croutons med tørret dild og aromatisk olie.

Vin: Heretat de Tavernes Argument Alicante, Blanc 2015

Hovedret: Oksemørbrad med rødvinssovs og syltede løg, små kartofler og urtesmør

Vin: Heretat de Tavernes Argument Alicante, Negre 2015

Dessert: Chokoladebar med knas af guld og chokolade samt puré af mango og passion

Pris: 400 kr pr. kuvert (inkl. vin)

Min. kuverter: Sælges kun i pakker til 4 og 6 personer

Bestilling foregår online her

Afhentning nytårsaftensdag i tidsrummet 10-14 hos CANblau på adressen Ved Stranden 5, 9000 Aalborg

CANblau
CANblau
CANblau
CANblau



Fandanko

Forret: Smørdampet torsk med sprød rodfrugtechips, wasabi ”knas”, saltet agurk og kold persille-ærtecreme

Mellemret: Farseret og gratineret perlehøne med grillet persillerod, varm sauce med skovbær, feldsalat, quinoa og kold ”hollandaise”

Hovedret: Grillet Oksemørbrad, pocheret porre med egen aske, fattigmands asparges, polenta, tørret tomat, små kartofler med løvstikke og kraftig sauce.

Dessert: Hindbærglaseret æblemousse med spiselig jord, poppet guld, grøn mynte/lime gele, æblekompot, samt lille chokolade kurv med hvid chokolademousse.

Pris: 379 kr pr. kuvert

Min. kuverter: ingen

Bestilling foregår online her

Afhentning nytårsaftensdag i tidsrummet 10-14 hos Fandanko på adressen Gammel Gugvej 19, 9000 Aalborg. Gratis levering i Aalborg og Nørresundby

Fandanko
Fandanko – forret
Fandanko
Fandanko – dessert

Restaurant Meat

Appetizer: Hjemmerøget krondyrsfilet med urtepesto, parmesan og friterede kapers

Forret: Rørt krabbesalat med rejer på bund af avokado, agurk, tomat, løg og urter

Hovedret: Der kan vælges mellem følgende udskæringer

Australsk filet 250g (379 kr)

Tournedos 220g (409 kr)

New York Strip 300g (485 kr)

Rib Eye 300g (490 kr)

Wagyu 250g (739 kr)

Kobe 250g (1275 kr)

Hertil serveres fyldte svampe, græskarpuré, pommes anna, rodfrugtchips og pebersauce

Dessert: Lys og mørk chokolade mousse, råmarinerede bær, crumble af marengs og nødder.

Pris: Prisen varierer alt efter hvilken udskæringen man ønsker (se ovenstående)

Min. kuverter: 2

Bestilling på tlf. 98 10 35 00

Afhentning nytårsaftensdag i tidsrummet 11-15 hos Restaurant Meat på adressen Vesterå 1, 9000 Aalborg

Læs mere her

Meat
Restaurant Meat – forret
Meat
Restaurant Meat

Mortens Kro

Moderne smørrebrød i en nytårsudgave, alt direkte klar til spisningen uden nogen form for tilberedning.

2 stk. Østers m. vinaigrette a appelsin/wasabi/ingefær.

2 stk. Med Jomfruhummer Jordskok, dild, hummer mayo, Mangofrugt og sprødt

2 stk. Med Paneret stegt torsk med grøn remoulade, rejer og grønt.

2 stk. Med Skiver af grillet okse mørbrad, på brioche brød, med foie gras terrnine, rødvinskogte pærer, sprødt og glace.

2 stk. Konditor Fabian Chevreuils Gateaux Marcel (a la Michaud) med syltede clemmentiner.

Kroens saltede mandler

Pris: 349 kr pr. kuvert

Min. kuverter: ingen

Bestilling foregår online her 

Afhentning nytårsaftensdag i tidsrummet 14-18 efter aftale hos Mortens Kro på adressen Mølleå 2-6, 9000 Aalborg

Mortens Kro
Mortens Kro
Mortens Kro
Mortens Kro

Musikkens Spisehus

Forret: Cannelloni af koldrøget laks med cremet tatar, aromatiske urter og sprød crudité samt luftigt citroncreme

Mellemret: Ovnbagt filet af vesterhavstorsk med grillede løg, sauce på skovens svampe og ramsløgsolie

Hovedret: Dansk okse i to tilberedninger med glaserede saltbagte rødbeder, jordskokker og confiterede løg samt kraftig rødvinssauce.

Dessert: Solbær og mørk chokolade i forskellige teksturer med marengskys og chokoladecrumble

Inkl. kuvert brød

Pris: 395 kr pr. kuvert

Min. kuverter: ingen

Bestilling på tlf. 60 20 31 99, pr. mail på restaurant@musikkensspisehus.dk og online her

Afhentning nytårsaftensdag i tidsrummet 11-13 hos Musikkens Spisehus på adressen Musikkens Pl. 1, 9000 Aalborg 

Musikkens Spisehus
Musikkens Spisehus – hovedret
Musikkens Spisehus
Musikkens Spisehus – dessert

Nam

Social-dining menu med 10 serveringer:

Brød & rørt smør

Sprøde svær m. tomat & yuzu

Skagen skinke m. urter & dip

Fermenteret grønt m. trøffelcreme

Rimmet laks m. stikkelsbær ponzu & silderogn

Broccoli m. syrnet fløde, sesam & karse

Rørt røget torsk, grillet brød & saltet agurk

Hummersuppe m. citrongræs & urteolie

Grillede løg, jordskokker & sauce på havgus

Angus okse m. brændt porre, kartoffelcreme & sojasmør

Chokolade mousse, lichi, lime & hasselnød

Pris: 395 kr pr. kuvert

Min. kuverter: 2

Bestilling på tlf. 25 54 10 10 eller pr. mail på info@nam.dk

Afhentning nytårsaftensdag i tidsrummet 12-16 hos Nam på adressen Vesterbro 74, 9000 Aalborg

Læs mere her

Nam
Nam
Nam
Nam

Prinses Juliana

Forret: Bagt Nordsø torskefilet serveret med selleripuré, jordskokkechips og toppet med frisk karse. Hertil en kraftig sauce af jomfruhummer.

Hovedret: Rosastegt oksemørbrad med hvidløg og rosmarin serveret med røget persillerodspuré med persille og citron. Hertil bagte forårsløg, forårsløgsolie og syltede tomater samt Pommes Royal med timian og kalveglace.

Dessert: Kraftig hvid chokolademousse serveret med en passions coulis. Hertil blød karamel, syltede solbær og krystaliseret hvid chokolade med mynte.

Pris: 345 kr pr. kuvert

Min. kuverter: ingen

Bestilling foregår online her

Afhentning nytårsaftensdag i tidsrummet 11-13 hos Prinses Juliana på adressen Vestre Havnepromenade 2, 9000 Aalborg

Prinses Juliana
Prinses Juliana – hovedret
Prinses Juliana
Prinses Juliana – dessert

Restaurant Rusk

Forret: Torsk, æble og selleri

Hovedret: Okse-højreb, rødbede, ribs, estragon og sauce af karamelliserede løg.

Dessert: Mørk guanaja chokolade, kirsebær, boghvede og hjemmelavet kaffe-likør.

Pris: 375 kr pr. kuvert

Min. kuverter: 2

Bestilling på tlf. 70 22 92 72

Afhentning nytårsaftensdag i tidsrummet 12-16 hos Restaurant Rusk på adressen Brandstrupsgade 11, 9000 Aalborg

Læs mere her

Lækre fristelser: Aalborgs bedste nytårsmenuer ud af huset
Restaurant Rusk – hovedret
Restaurant Rusk
Restaurant rusk – forret

Scheelsminde

Forret: Saltet torsk serveret med crumble af hasselnødder, sprøde chips og syltede perleløgsskaller. Hertil brunet smørcreme og estragonolie.

Hovedret: Rosestegt kalvemørbrad serveret med sellericreme, confiteret kejserhat med urterasp, rehydreret rødbede og bøgehatte. Hertil trøffelglace og kartoffel bagt med smør og timian.

Dessert: Støbt hvid chokolade serveret med urte marengs, syltede vinteræbler og citronpure. Hertil rød skovsyre og

Pris: 395 kr pr. kuvert

Min. kuverter: 2

Bestilling foregår online her

Afhentning nytårsaftensdag i tidsrummet 10-14 hos Scheelsminde på adressen Scheelsmindevej 35, 9200 Aalborg SV

Scheelsminde
Scheelsminde – hovedret
Scheelsminde
Scheelsminde – dessert

Simon’s

Forret: Cremet hummer bisque med smørbagt ryg af Vesterhavs torsk, røget bacon, aioli og vinterurter. Variation af koldhævet brød fra eget bageri og hjemmesyrnet smør med havsalt

Mellemret: Terrin af sprængt kalvespidsbryst med syltet rødbede, malt crouton og peberrodsmayo

Hovedret: Bouef af oksemørbrad med svamperagout, syltet skalotter, ”Bagt kartoffel”, timian og sauce Bordelaise

Dessert: Mørk chokolade brownie med karamel og brændte mandler – Hindbær trifli med vaniljecreme

Pris: 375 pr. kuvert

Min. kuverter: 2

Bestilling på tlf. 42 24 81 62 

Afhentning nytårsaftensdag i tidsrummet 11.30-16 hos Simon’s på adressen Thomas Olesen Løkkens Vej 2, 9200 Aalborg SV

Læs mere her

Simon's
Simon’s – forret
Simon's
Simon’s – dessert

Søgaards Bryghus

Forret: Tapas af jomfruhummer bagt i hvidløg – Hjemmerøgede kammuslinger med rørt dild creme Langtidsrøget nakkekam med hjemmelavet pesto – Røget okseinderlår fra egen slagter med asparges. Hertil Penny Lane brød

Hovedret: 200 g. tournedos fra eget modningsrum med svampe-trøffel terrin, glaserede rodfrugter og rødvinsbagte cherrytomater, hertil Pommes Duchesse kartofler og sauce, smagt til med sherry

Mellemret: 2 varianter af danske kvalitetsoste & husets egen chorizo med sylterier, hertil Penny Lane brød

Dessert: Hvid chokolade Panna Cotta med appelsingele, fløde og mandel krokant

Pris: 348 kr pr. kuvert (ved bestilling efter 10. december er prisen 425 kr. pr. kuvert)

Min. kuverter: ingen

Bestilling pr. mail på mail@soegaardsbryghus.dk

Afhentning nytårsaftensdag i tidsrummet 12-15 hos Søgaards Bryghus på adressen C. W. Obels Plads 1a, 9000 Aalborg

Læs mere her

Søgaards Bryghus
Søgaards Bryghus
Søgaards Bryghus
Søgaards Bryghus

Svalegaarden MEST

Forret: MEST jomfruhummersuppe tilsmagt med cognac og tomat. Anrettet med rimmet Østersø torsk bagt med jomfruhummer og purløg samt urter. Serveres med hjemmebagt surdejsbrød og smør fra Aabybro Mejeri.

Hovedret: Dansk oksemørbrad rosastegt “En Sous Vide” med timian og rormarin. Hertil bagte jordskokker samt pure af selleri tilsmagt med bagte hvidløg. Nytårssalat med syltede pærer og saltede mandler samt kraftig sauce Bordelaise med langpeber. Serveres med cremet kartoffel med urter – gratineret med parmesan

Dessert: Chokoladebar af mørk Valrhona chokolade tilsmagt md tonkanød – citrussalat og mynte. Anrettet på passionsfrugt/vanillie parfait med saltede mandler samt vanilliessauce med lemon curd

Pris: 400 kr pr. kuvert

Min. kuverter: 4

Bestilling online her

Afhentning nytårsaftensdag i tidsrummet 12-14 hos Svalegaarden MEST på adressen Einar Packness Vej 2, 9000 Aalborg

Svalegaarden MEST
Svalegaarden MEST – hovedret
Svalegaarden MEST
Svalegaarden MEST – dessert

Del artikel

Andre læser også