Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Energy Liberation gav mig livsstyrken tilbage

Af Kildens kraft

APOLLONIAS SØVN KOM PÅ RETTE KURS IGEN

Allerede efter første behandling oplevede jeg 

mærkbare positive forandringer efter en Energy Liberation session af Heidimaya hos Kildens Kraft. 

Mit perspektiv på, hvordan jeg ønsker at leve mit liv 

har taget en positiv drejning i krop og sjæl. 

Apollonia Wolfsen Jensen blev adopteret som 5-årig fra Grønland til Danmark. Og har helt fra barndommen haft psykiske smerter, som udviklede sig til fysiske smerter i hendes led. Hun er i dag 57 år, lykkelig gift, glad bedstemor, meget kreativ og aktiv. 

Bliv bedre til at se kroppens signaler i tide

Min livsstyrke er vendt tilbage. Jeg føler at min positive energi er kommet mere på plads, og at jeg har mere overskud i hverdagen nu. Min tidligere angst og selvmodsigelse har jeg fået under kontrol. Min familie og venner har bemærket og påpeget at de synes jeg er mere positiv indstillet til tingene. Når kroppen forsøger at fortælle mig, at den har brug for at jeg lytter, stopper jeg op nu og registrere signalerne, mærker efter og søger efter den rette måde, at vende det til positiv energi. Det hjælper mig rigtig meget. 

Derfor er Energy Liberation SÅ effektiv

Heidimaya går ind og åbner, renser og aktiverer dine energicentre, som på daglig basis kan blive blokeret gennem de mange indtryk, vi hver dag alle bliver eksponeret for, via mødet med relationer og de livssituationer vi gennemlever. Du vil opleve noget begynder at arbejde indefra og ud. Det er en forløsning, fordi du giver slip på blokerede energier, der har tjent dig med et formål, der var vigtigt dengang, hvor en bestemt situation opstod. Nu er det tid til at slippe og åbne op for det “nye” der ønsker at komme ind i dit liv. At en proces går i gang i dig, er uundgåeligt med Energy Liberation. Du vil begynde at registrere flere og flere “små mirakler” komme ind i dit liv. Dit perspektiv på livet vil uomtvisteligt ændres til en langt mere nærende måde at anskue det på. Din sande natur vil mere og mere bryde frem og du vil føle et større overskud og livsglæde. 

Fyld dit liv med det du virkelig ønsker

Jeg føler at jeg har opnået fantastiske resultater med Energy Liberation. Jeg oplevede førhen at min hukommelse svigtede, som bevirkede at jeg havde tendens til lettere at give op. Jeg kan mærke at min mentale ydeevne er blevet væsentlig forbedret. Nu kan jeg finde ro i at fordybe mig i de ting jeg ønsker at fylde mit liv med, så som at være kreativ med syning, hækling, strikke, og andre hyggelige terapeutiske sysler. Det føles nu afslappende og jeg er meget taknemmelig for at jeg startede op på forløb hos Heidimaya i Kildens Kraft. 

Taknemmelighed er blevet en stor del af mig nu, hvor jeg tydeligt mærker, hvor stor en forskel det gør, at være taknemmelig. Det åbner noget smukt i mig. Jeg har taget hul på et nyt kapitel i mit liv. Noget glædesfyldt og varmt er kommet ind i mit liv. 

TAK

Apollonia Wolfsen Jensen 

Oplev selv effekten

Hvis du også ønsker, at komme tætter på din egen indre kildes kraft og mærke forøget energi, livsglæde, en sundere krop og et nervesystem i balance, kan du kan se og læse mere om Energy Liberation(hjertehealing) på www.kildenskraft.dk under emnet: healing – Energy Liberation.

Du har mulighed for at opleve Energy Liberation enten på hold(8 deltagere) eller som en privat session/par session.

Hold og privat/par sessioner:

Torsdage kl.18-20 (ulige uger) i Hald nord for Randers (Haldvej 14, Hald)

Hold:

Søndage kl.11.30-13.30 (ulige uger) i Hals (behandlerhuset i Hals)

Onsdage kl.18.45-20.45 (lige uger) i Hals (behandlerhuset i Hals)

Du har også mulighed for at booke en hold session hjemme hos dig selv i vante rammer, hvis du har mulighed for at samle 8 personer, inkl. dig selv (din plads vil da være gratis) Jeg medbringer yogamåtter og sunde snacks. Husk der afspilles højt musik.

Kontakt Heidimaya for mere info: info@kildenskraft.dk

Lad energien flyde frit…

Dbh.Heidimaya Ellie Channette Foget

Bevidsthedsguide & Skaberen af Kildens Kraft

Kildens Kraft

Du indeholder SÅ meget mere…

https://www.facebook.com/kildenskraft

https://www.youtube.com/channel/UCOPx0usFbdE-s7tDWjzCCBA

Udgiver

I Kildens Kraft har du mulighed for Energy Liberation(hjerte healing) stilhedsretræter, essens massage og chok release terapi.

Den teoretiske baggrund for healing, er at mange sygdomme/forstyrrelser er opstået som en ubalance i kroppens energi eller i sindet. At heale betyder at hele og skabe balance ved hjælp af energi, at bringe mennesket i kontakt med sin helhed fysisk, følelsesmæssigt, mentalt og åndeligt. Formålet med healing er i al sin enkelthed at genskabe balance i krop, sind og sjæl. Energierne går ind og afbalancerer på både det fysiske, psykiske og åndelige plan. Formålet er at åbne op for de blokeringer, der har manifesteret sig i fysiske eller psykiske symptomer og igen få energierne til at flyde frit.

​​Jeg har igennem mit virke med massage og healing set massive beviser på, hvor healende massage, berøring og healing er for mennesker og dyr. Og har selv på egen krop og sjæl mærket effekten af god massage og healing. Jeg har undervist og udøvet essens massage i 14 år, og healing i 13 år.

Jeg er ligeledes uddannet Chok Release Master, og støtter mennesker i at  forløse chok og traumer, uanset, hvor mange år de har været en del af dem. Det er en ganske mild og enkel metode, som på en enkelt session vil kunne forløse dele af  chok og traumer.

 

Lad energien flyde frit…

 

De kærligste tanker

Heidimaya Ellie Channette Foget

Bevidsthedsguide & Skaberen af Kildens Kraft

Kildens Kraft

Mail: info@kildenskraft.dk

Mobil: 60 53 86 70

 

Du indeholder SÅ meget mere…<3

 

Mere fra Kildens kraft