Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

14 år i Aalborg: Nu kan du sætte dit aftryk på Australian Barbecue

Af Michael Qureshi

Af Jens Erik Møller

Australian Barbecue på Østerbro har efterhånden 14 år på bagen, og den har været en fast leverandør til nordjyderne, når de har haft brug for kvalitetsmad til aftenbordet her og nu eller for catering til større fester.

Stedet er kendt for sit utroligt lækre og møre kød, der alt sammen er tilberedt efter den bedste australske barbecue tradition med stedets egne barbecue-marinader.

Og nu har du mulighed for at blive en del af holdet og sætte dit præg på Australian Barbecue.

“Vi leder efter en, der kan bidrage med nyt og tilføje noget til Australian Barbecue. Vi har brug for nye indspark,” fortæller ejer Anders Thode.

Han har selv stået i spidsen for stedet siden starten for 14 år siden, men søger nu en souschef, der kan stå for den daglige drift og være bindeleddet mellem ham og de 16 ansatte.

En burger ligger lige til højrebenet

Den rette profil er dog mere end blot en daglig leder, forklarer Anders Thode til MigogAalborg.

“Vi vil gerne blive ved med at udvikle vores koncept. Vi har vores dinner tonight, som er high-end take away nu og her, samt vores catering del. Vi søger en, der kan stå for det, men som også i samarbejde med mig kan være med til at udvikle nyt til Australian Barbecue,” siger Anders Thode.

“Det kan for eksempel være en burger, hvilket ligger lige til højrebenet.”

Den rette profil er derfor, ifølge Anders Thode, ikke blot en administrativ dygtig person, som kan overholde budgetter og sikre en rød tråd. Det er også en person, der kan nytænke konceptet hos Australian Barbecue, og som har hovedet fyldt med gode idéer.

“Det må meget gerne en kok, som har prøvet en del.”

En arbejdsplads helt nede på jorden

Kokkeverdenen er kendt og berygtet for at kunne være lidt hård i kanten. Men sådan er det på ingen måde hos Australian Barbecue, forsikrer Anders Thode.

“Det er hårdt, og vedkommende skal være ekstrem arbejdsom, men vi har det også sjovt. Vi lægger stor vægt på humor, og at der er en god ånd i køkkenet.”

Dog skal man som ny souschef hos Australian Barbecue være klar til aften- og weekendarbejde.

Stillingen som souschef hos Australian Barbecue er nyoprettet, og for den rette kandidat er der stort potentiale i stillingen og spændende karrieremuligheder.

Der tilbydes fast løn efter kvalifikationer samt resultatløn uden loft. Du kan høre mere om jobbet ved at kontakte ejer Anders Thode.

Eller ved at læse mere om jobopslaget her

 

Del artikel

Andre læser også