Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

12 luksusboliger på vej: Nu kan du flytte ind i et unikt stålværk tæt på Aalborg

Af Redaktionen

Det er ikke hver dag, at man støder på muligheden for at erhverve sig en gennemført og lækker bolig i en tidligere industribygning – men det kan du nu.

I Godthåb udenfor Svenstrup, blot 12 km fra Aalborg centrum, er der nemlig et utroligt spændende projekt i gang.

Her opføres i alt 12 luksusboliger – fordelt på ti rækkehuse og to lejligheder – i det tidligere Andersens Stålvarefabrik.

Fabrikken blev grundlagt tilbage i 1920 og har med over 100 års historie haft en væsentlig betydning for både det omkringliggende bysamfund og for Godthåbs identitet som industrilandsby.

Industrielt udtryk kombineret med nutidig luksus

Opførelsen af boligerne i den gamle stålvarefabrik er i fuld gang, og her får du virkelig det bedste fra to verdener – nemlig en ny og lækker bolig med masser af historie og originale detaljer.

Det industrielle præg og rå udtryk er yderst gennemført inde såvel som ude i form af ståltag, fabriksvinduer, rå murstensvægge og ikke mindst materialer og løsninger i høj kvalitet.

12 luksusboliger på vej: Nu kan du flytte ind i et unikt stålværk tæt på Aalborg

Særligt kendetegnende for boligerne er, at der er en helt fantastisk loftshøjde, hvor bygningens særlige historie kommer til sin ret.

Det er Mæglerhuset i Aalborg, der står for salget af de 12 luksusboliger, og indehaver Thomas Skifter Andersen er ikke i tvivl om, at boligerne i det gamle stålværk er en helt særlig og sjælden vare på hylden:

”Ombyggede fabrikker og industribygninger hører normalt til storbyer såsom København eller New York. At vi i Nordjylland også har så spændende og vellykket et boligprojekt, kan vi absolut kun være stolte over.”

12 luksusboliger på vej: Nu kan du flytte ind i et unikt stålværk tæt på Aalborg

Snart klar til salg

Boligerne kommer til salg på nettet fra medio november, og allerede den 20. november afholdes der åbent hus i de spændende boliger.

Her kan man med egne øjne opleve de unikke rammer og det høje niveau af både kvalitet og sans for detaljen. For de særligt hurtige købere er det muligt at få indflydelse på diverse materialevalg.

Til boligerne hører der vestvendte terrasser og gode parkeringsforhold. Priserne for boligerne spænder fra kr. 1.575.000 til 2.495.000, og ligger størrelsesmæssigt fra ca. 70-120 kvadratmeter pr. bolig.

Kontakt Mæglerhuset i Aalborg, hvis du vil høre mere.

Del artikel

Andre læser også